מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר לטיפול אצל שינניתסיגלית13/09/2018
רציתי לשאול בניקוי שיניים רגיל שגרתי אצל שיננית האם מנקה רק שיניים או אם יש אבנית שנדבקה מעט בחניכיים וגורמת דלקת חניכיים קלה האם מנקה גם את החניכיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית
ד``ר גיא לוי13/09/2018אבנית לא נדבקת לחניכיים אלה נמצאת על השיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי דלקת חניכייםשירה11/09/2018
שלום רב ,
יש לי גירוי בחניכיים וכאב בחניכיים התחתונות למטה בצד מסוים זה היה לפני זמן ובזכות קצת מי פה וגל עזר קצת הרגיע נראה שסוג של דלקת חניכיים קלה לא בטוחה וגם שנוגעת עם האצבע למטה חוץ מהכאב סוג של חספוס בחניכיים יכולצלהיות שזה גם קשור לעובדה שיש לי קרוב למיקום הכאב ממש החניכיים איפה שאין שן אבל הטוחנת האחרונה לא בינה כי כבר אין לי עקרו כבר יש כתר זמני שנשאר המון זמן ובגלל דחיות למינן הרבה בפה ללא הוצאה אבל הסתכלו בכל ביקורת שאין משהוא מחשיד ובגלל שעשה הרבה נפילות עד שהסתדרנו רק בדיקה שלא התפתח משהוא קשור לעניו ונמשיך את הטיפולים לאחר החגים פוחדת שמשהוא אולי קרה ומגרה בגלל זה את החניכיים או אפילו משהוא לא בסדר שם למרות שהכאב הוא לדעתי רק בחניכיים או גם המצב שאני הרבה יותר למצופה בלי שיננית שבדרך כלל חצי שנה ולא היה תור בקרוב מאוד יש לי ייצא 8 חודשים בערך גם קשור לעובדה ותוכל השיננית לראות אם יש דלקות והכל בסדר או לא ואפילו לנקות סביב המקום? ובינתיים אפשר להשתמש אולי במי פה או משהוא אחר חזקים יותר עד שיראו אולי זה יעזור כי במי מלח לא יכולה להשתמש סובלת מרפלקס הקאה מוגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחניכיים
ד``ר גיא לוי11/09/2018כאב בחניכיים יכול, להיות ממקור דלקת בחניכיים. מחלת, חניכיים, או ממקור דנטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שיש לי דלקת חניכיים
שירה11/09/2018והאם רובד חיעדקי הרבה סמן גם יכול להיות שהיית שלא הייתימאצל השיננית ומי נפה הרפואיים הצובעים יכולים לעזור בינתיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת
ד``ר גיא לוי11/09/2018השאלה לא. ברורה לי אך מי פה יעזרו רק אם הסיבה היא דלקת קלה בחניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בפה שלא עוברתיניב11/09/2018
לבן שלי יש בליטה בפה משהו דומה שקורה אם נושכים את הלחי . הדבר גדול ולא עובר כבר מעל חצי שנה. מה זה יכול להיות? למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה
ד``ר גיא לוי13/09/2018נשיכה חוזרת של הלחי יכולה לגרום לנגע שלא עובר. יש להיבדק אצל רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדק אנכי בשן קדמיתמורן08/09/2018
שלום,
עברתי השבוע טיפול שיננית.
היום,לאחר שהייה בשמש הבחנתי בסדק אנכי בשן הקדמית.
חשוב לי לציין שיש לי קיבוע לאחר טיפול אורטודנטי בלסת העליונה למעלה מ10 שנים (חודש לפני שנתיים).
הסדק אנכי ונראה כי לא מגיע עד השורש אלא מתחיל מחלק הלעיסה.
מה עושים? מה הטיפול אם בכלל? מה הסכנות? ממה להימנע...?? מה לעשות?! חוששת ומפחדת מאוד..
חשוב לי לציין שלא כואב לי כלל ואין לי רגישות או חילוף צבע..
מקפידה על ביקורים אצל רופא השיניים לפחות פעם בשנה ושיננית פעם בחצי שנה- שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק
ד``ר גיא לוי13/09/2018יכולים להיות, שברים קלים בכותרת ללא משמעות קלינית. לרוב רואים אותם באור חזק או אור מקוטב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמורה להתחיל מדידות לכתריםשרונה08/09/2018
אני אמורה להתחיל מדידות לכתרים 2 שאלות מה ץו שלב של השימוש בחוטים למדידות למה הוא נועד ומה הוא עושה שלא מסתפקים רק בכף המדידה. דבר שני יש לי רפלקס הקאה מאוד מוגבר האם יש משהוא שניתן להקל פוחדת שלא יהיה מבוגלת להחזיק את הכף בפה והאם יש גם פה יש אולינסוגים של כפות או אפילו גדלים שיכולים לעזור אבל גם שיהיה מדויק ככל שניתן לאור המצב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידות
ד``ר גיא לוי08/09/2018מטרת החוט לחשוף, את החלק התחתון של ההכנה לכתר( הזזה של החניכיים). ישנם גדלים שונים של כפות וניתן גם לבצע סריקה שלא גורמת לרפלקס הקאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורקת שיניים כבר זמןשירה06/09/2018
הנני חורקת כבר זמן מה גם לפעמים שומעת לבד וגם הרופאה אמרה לי . שאלתי בזמן האחרון יש לי אפילו כאבים באיזור של שן שעוברת טיפולים אבל הכל תקין אני במעקב ובקרוב אסיים וגם כאבי ראש נוראים בזמן האחרון שאני קמה ולפעמחם גם במהלך היום אם יכול להיות קשר בין הכאבים הנל והשחיקה ומה הפתרון רק סד ואם כן זה אמור לעזור לתופעה וזה קשה מאוד להתרגל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקה
ד``ר גיא לוי07/09/2018אכן יש קשר חזק בין השחיקה לבין כאבי הראש. סד לילה הינו, במטרה למנוע נזק של שחיקה ולהוריד את הלחץ. ישנו גם טיפול תרופתי שמומלץ בשלב הראשוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידות של כתרים על שן ושתלשירה06/09/2018
הולכים לעשות לי מדידות לכתר על שן וגם על שתל שאלתי האם הכף שמשתמשים בלסת הנגדית יכולה לשמש פעמים אותה מדידה גם לשתל וגם לכתר או שזו כף אחרת וצורה אחרת במדידה משתמשים לכתר ולשתל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידות
ד``ר גיא לוי06/09/2018הכף היא אותה כף. לשתל ולשן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר מצד הרופאיוני06/09/2018
שלום,
אני בן 32, בריא בדרך כלל ומקפיד על צחצוח נכון, חוט דנטלי וכדומה. מלבד כמה סתימות, השיניים שלי היו טובות כל השנים.
לפני כמה שנים התחלתי לראות שריטות בשיניים. שאלתי את רופא השיניים לגבי זה, הוא הראה לי את השיניים שלו שגם עליהם היו שריטות ואמר לי שזה נורמלי וזה בא עם הגיל (למרות שהוא בערך 20 שנה מבוגר ממני אם לא יותר). אחרי עוד זמו התחילו להופיע לי כאלו משקעים, אני חושב שקוראים לזה cups, בשיניים הטוחנות האחוריות, שאלתי לגבי זה (אני הולך לבדיקה שגרתית פעם בחצי שנה) והוא אמר שזה כלום וזה גם נורמלי. אחרי עוד זמן הופיע לי רגישות די משמעותית, שאלתי בבדיקה לאחר מכן לגבי זה וגם על זה אמר ש"לכולם יש איזשהי רגישות בשיניים".
בימים האחרונים הרגשתי שהשיניים שלי לא חלקות והתחלתי לחטט בגוגל ונגלה אלי מושג חדש של erosion שיכול להגרם ממשקאות חומציים. ובאמת לפני כמה שנים התחלתי להיות מנוי של חברה שמביאה פעם בשבוע 4 ליטר של מיץ תפוזים טבעי ששתיתי מתוך מחשבה שזה בריא (עכשיו אני מבין שזה מאד מזיק לאמייל).
אני מרגיש כעס מאד גדול כי אם הרופא שיניים היה שואל אותי כבר כשהתחלתי לשאול לפני שנים לגבי הרגלי האכילה שלי *והיה אומר אפילו משפט אחד* לגבי הסכנה של המיצים הטבעיים, הייתי מפסיק עם זה מיד ואולי מונע הדרדרות מאד משמעותית באמייל שלי, דבר שיוריד לי את איכות החיים עכשיו לכל החיים. חוץ מהמיצים האלו, אני בקושי אוכל סוכר וכד',לא אוכל בין ארוחות, לא מעשן, ואני לא רואה עוד סיבה לכך חוץ מהמיצים האלו.
השאלה שלי היא האם זה "הגיוני" שכל תלונה שלי לאורך שנים הרופא שיניים אמר שזה נורמלי בלי לברר יותר למה זה אולי נגרם או שזה היה מאד לא בסדר מבחינתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקה
ד``ר גיא לוי13/09/2018שחיקה יכולה להיות, על רקע חומצי או על רקע של, צחצוח אלים /שחיקת שיניים. יש להיבדק ולמצוא את המקור לשחיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשן עם כתר זמנייניב05/09/2018
שלום ד"ר
לפני כשבועיים עברתי טיפול של הרכבת מבנה פלוס כתר זמני על שן 36. השן עצמה הייתה עם טיפול שורש שעברתי לפני 20 שנה. לא היה שום כאב בשן לפני הטיפול וכן הרופא לא ביצע חידוש של טיפול שורש כי לפי הצילום טען שהטיפול שורש עדיין מספיק טוב ואין צורך ליגוע בו. מכיוון שהשן עצמה הייתה מאוד חסרה אז הוא ביצע טיפול עמוק יותר לתוך החניכיים. מזה שבועיים יש כאבים בשן בעיקר בעת נקישה על השן חאכילת דברים קשים עליה. באופן כללי כשאיני אוכל על השן, לעתים הכאב חלש יותר לעיתים חזק ומציק,בעת נקישה לפעמים כאב חלש ומעצבן לפעמים כאב חזק יותר אבל ממש רק באותה נקישה לשניה, לא מעבר מאין לחץ ואין שיפור. שאלתי האם המצב הנ"ל תקין או שמא היה חייב לחדשצאת טיפול השורש? האם פגע בשורש השן וגרם לסדק, לפי הצילום שביצע פעמיים הכל נראה תקין וגם אין חשש לדלקת אז מה יכול לגרום לכאבים הללו, בעיקר בזמן אכילת דברים קשים או נקישה, ואם המצב תקין תוך כמה זמן אמורים לחלוף הכאבים.?בתודה יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשן
ד``ר גיא לוי06/09/2018הסרה של משן והשחזה שלה משנה את הסטטוס קוו בשן. יתכן כאב ממקור השן ויש לבדוק אצל מומחה לטיפולי שורש. יתכן כי הכאב על רקע חניכיים ויש להיבדק ע"י רופא מומחה לחניכיים. הייתי מתחיל, בבדיקת מצב השורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכה של כותרת אורתודנטית:)03/09/2018
היי,
אני בת 19 ויש לי שיניים ישרות ובריאות אבל הן נורא קצרות, בייחוד אלו שמשני צדי הקדמיות בלסת העליונה. רציתי לדעת האם דרך גשר בשיניים ניתן להאריך משמעותית את הכותרת בכל השניים שבלסת העליונה ? שמתי לב שלאנשים שעשו גשר לצורך יישור שיניים, השיניים גם התארכו טיפה על הדרך... השאלה שלי היא האם ההארכה הינה משמעותית ויכולה להגיע עד הארכה של חצי סנטימטר או שהמטרה של הגשר היא היא רק ליישר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת שן
ד``ר גיא לוי03/09/2018הכל תלוי במיקום השן בלסת ורמת הבקיעה שלה. יש להיבדק קודם ע"י מומחה ליישור שיניים ו אורטודנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשן-נפיחות החמירה תוך שימוש אנטביוטימיכאל01/09/2018
נבדקתי אצל רופא שיניים יום רביעי ואובחנה אצלי דלקת בשן, הרופא נתן לי מרשם למוקסיפן פורטה 500 ולאחר יומיים של שימוש קמתי בבוקר והנפיחות ממש החמירה ויש עדיין כאבים
יום ראשון אני טס מה אפשר לעשות לגבי זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד``ר גיא לוי03/09/2018דלקת בשן לא קשורה לנפיחות. לפי התאור שלך יש לך אבסס מתחת לשן באזור העצם. צריך לבדוק אותך ולהתאים לך את האנטיביוטיקה.( פניצילינים לבד פחות מתאימים באבסס()
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת וחולשה בגוף לאחר סתימהעדן29/08/2018
שלום ד״ר עברתי היום שתי סתימות
לבנות בשתי השיניים בחלק העליון של הפה .
חשוב לציין כי הטיפול בוצע בבוקר ולא אכלתי דבר לפני הטיפול. במהלך כל הטיפול הראש שלי היה למטה ואז כשהסתיים הטיפול התחילו לי סחרחורות בדרך הביתה וחולשה כזאת בגוף. האם זה משהו שאני צריכה לדאוג ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה
ד``ר גיא לוי29/08/2018סביר להניח, שמדובר רק. בתגובה לאחר מתח וחוסר אוכל. ממלחף לעקוב וללכת לרופא משפחה לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדן30/08/2018שלום דוקטור.
שכחתי להוסיף שאני נולדתי עם רשרוש בלב . אני עברתי בעבר טיפולי שיניים כמו סתימות ואפילו עברתי ניתוח חזה. אבל ראיתי שמומלץ לקחת אנטיביוטיקה למי שיש את זה ואני לא לקחתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תותבת זמנית לשינים מציקהאיריס27/08/2018
שלום רב
אשמח לקבל התייחסות לאופן הטיפול שאני מקבלת .
אני בת 50 ולצערי במשך שנים הזנחתי את השיניים שלי בצורה הרסנית והמצב שאליו הגעתי ממש גרוע מאוד . הרופא שמטפל בי עקר לי בשלב הראשון את כל שיניים שנותרו לי בלסת העליונה ולאחר כמה ימים קבלתי תותבת שיניים זמנית . התותבת מאוד מאוד מציקה לי בחלק האחורי וגם בצדדים . הגעתי לרופא מספר פעמים שהוא ינסה להתאים לי את התובת אך לדאבוני הרב טרם זה הצליח . בפעם האחרונה שהגעתי אליו הוא ניסה שוב לשפר את התחושה הנוראית אך גם הפעם הזאת זה לא הצליח . לאחר 3-4 ניסיונות הרופא אמר לי שאי אפשר יותר לשפר את התותבת .
מאז שעקרתי את השיניים שלי אני למעשה בלי שיניים בלסת העליונה כי אני לא מסוגלת להסתגל וזה ממש כואב לי במיוחד בנקודה מסוימת .
האם לדעתך ולהערכתך אכן לא ניתן להמשיך לתקן ולשפר את התותבת הזמנית למצב אופטימלי או שבתותבת הזמנית יש מגבלה טכנית שלא ניתן לשייף יותר מידי ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותבת
ד``ר גיא לוי28/08/2018קשה לי לענות רק לפי האור. התותבת, הזמני צריך להיות נוח לפני, שעוברים לתותב קבוע. אפשר לבצע ריפוד במעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך הולכות המדידות לשתל ולכתר רגיליערה25/08/2018
רציתי לשאול איך הולכות המדידות לשתל ולכתר רגיל יש לי את שניהם ואם זה שתל מוברג זה שונה צורת המדידה וגם מהו שלב החוטים במדידות ולמה צריך והאם יכול להיות הרבה זמן כאבים לאחר מכן כי מניחה שאם היו כאבים לאחר כתר הזמני יהיו גם במדידות? ויש לי גם רפלקס הקאה מוגבר אפילו צילום קשה הרבה פעמים יכול להיות שבעקבות זאת הדיוק לא בטוח יהיה טוב ויש סיכוי שנצטרך כמה פעמים עד שנצליח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידות
ד``ר גיא לוי25/08/2018המידות לכתר ושתל קצת שונות, אין הבדל בכתר מוברג, החוטים עוזרים לטכנאי לראות מתחת לחניכים. לא אמור להיות כאב אחרי מידות או אחרי כתר זמני. אם יש רפלקס. הקאה מוגבר ניתן לסרוק במקום לקחת מידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלב המדידות לכתר ולשתל
יערה25/08/2018זהו שאין סורק זה רופאים דרך הקופה האם במצב כזה יש משהוא שיעזור לדיוק ו/או ייעשה את המדידות קלות יותר ? עושים צילוםמכבר במדיגות הראשונות אן רק שחלק החרסינה כי אצלי זה כתר מזירקונה יגיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידות
ד``ר גיא לוי25/08/2018לכתר זירקוניה מונוליטי מבצעים את המדידה בפעם הראשונה. אין איך להקל על המדידות, אם אין סורק. רק השיטות, הרגילות של נשימות. מלח או הרדמה של החך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה כאילו השן מתנדנדתניר23/08/2018
אין לי נסיגת חניכיים ככל שאני יודע, יש לי הרגשה כאילו אחת השיניים הקדמיות בלסת התחתונה מתנדנדת. יכול להיות דבר כזה אצל אדם מבוגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניידות שיניים
ד``ר גיא לוי23/08/2018אכן יכול להיות מצב של ניידות שיניים ללא קשר. לנסיגת חניכיים. כדאי להיבדק אצל רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)