מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה על הלבנת שינייםרהב15/03/2018
מה הדרך הטובה והבטוחה ביותר להלבנת שיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
ד``ר גיא לוי03/04/2018קיימות מספר שיטות הנפוצה והבטוחה ביותר בגלל מספר נמוך של תופעות לוואי וזמן ארוך יותר היא השיטה הביתית. קיימות שיטות מרפאתית תוך שעה אך עם תופעת לוואי של רגישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין הרמה פתוחה לסגורהגארי15/03/2018
מה ההבדל בין הרמה פתוחה להרמה סגורה? מתי עושים את זה או את זה ובמה זה תלוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת סינוס
ד``ר גיא לוי15/03/2018בהרמת סינוס סגורה השתלת, העצם נעשית דרך ההכנה לשתל ובפתוחה באזור גבוהה יותר בלסת. התלות היא בכמות, העצם השארית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך להחליף כתר?כפיר13/03/2018
תחושה של חספוס בכתר, אולי שחיקה? האם זה אומר שצריך להחליף את הכתר? צריך להחליף את כל הכתרים באופן יזום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חספוס
ד``ר גיא לוי13/03/2018יתכן ומדובר בשבר או שחיקה של חרסינה. אפשר לפעמים, ללטש. אין סיבה להחליף כתרים בשגרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מרופא שיניים בעל ניסיון, אם אפשר צענה בהקדם האפשריהלל10/03/2018
שלום,
שמי הלל אני בן 15
אתמול שיחקתי סנוקר עם חברים ואחד הכדורים עף לי אל הפה ושבר לי את השן החותכת העליונה,לא נגרם שום נזק לשורש עצמו אך השן נשברה ואני לא מוחא את החתיכה שנשברנ
השן נשברה במעין חצי עיגול
איזה טיפולים אפשרים לתיקון המצב?
האם מומלץ לעשות כתר? או שן תותבת? או אולי טיפול שורש או מליטה?
אשמח לחוות דעת של מומחה בהקדם האפשרי
אם ידוע לכם על רופא שיניים טוב בחיפה זה יכול לעזור הרבה
אצרף תמונות אל הפנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר שן
ד``ר גיא לוי10/03/2018שלום
בגילך לא מבצעים כתרים. יש לפנות לרופא שיניים לבצע צילום והערכה של, השבר ולפי הצורך השלמה של השן או טיפול שורש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנה של גשר חרסינהמאור10/03/2018
שלום רב דוקטור. העליתי לכאן שאלה לפני שבוע בקשר לגשר חרסינה שעשיתי בגוון צבע A3 ואני לא מרוצה מהצבע ואני מעוניין להבהיר אותו לצבע A2. אתה כתבת לי שהאופציה היחידה היא להסיר את גשר החרסינה ולבנות מחדש בכדיי להבהיר לצבע A2. לא ברור לי מדוע? האם לרפואת השיניים המתקדמת של ימינו אין שיטות קלות יותר? כמו לדוגמה צבע לקה קבוע שמבהיר שיניים? או משהו בסגנון? לא ברור לי למה בשביל להבהיר גשר צריך להוציא את כול הגשר החרסינה מהפה ולבנותו מחדש בתהליך שייקח לפחות שבועיים. האם באמת אין פתרונות אחרים להבהרת גשר חרסינה והאופציה היחידה שלי זה להסיר את הגשר ולבנותו מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע
ד``ר גיא לוי03/04/2018אכן אין שיטה אחרת. הצבע אותו אתה רואה. הוא שכבות של חרסינה ולא ניתן לצבוע אותם בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיננית לפני ואחרי שתליםישראל08/03/2018
מתעד לעשות שתלים, רוצה לקבוע תור לשיננית האם כדאי לפני הטיפול וכמה זמן אחרי ההשתלה אפשר לחזור לשיננית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית
ד``ר גיא לוי08/03/2018מומלץ, לפני, ביצוע, השתלים וכ 6-8 אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בניקוי דנטלי של כתרנעם06/03/2018
כשאני מנקה את השיניים עם חוט דנטלי יש לי כאבים ודימומים בשן עם כתר. מה יכולה להיות הבעיה? צריך להחליף כתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר גיא לוי06/03/2018יתכן ומדובר בדלקת חניכיים או מחלת חניכיים ליד הכתר. כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הארכת כותרת הכרחית?גיא04/03/2018
המליצו לי על הארכת כותרת, האם זה הכרחי? מה קורה אם בוחרים שלא לעשות או לדחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת כותרת
ד``ר גיא לוי04/03/2018הארכת כותרת מתבקשת, במקרים, שאין מספיק חומר שן לביצוע כתר. במידה ולא מבצעים זמן, חיי הכתר מתקצר משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת אי יציבות של שן טוחנתאדל27/02/2018
תחושה של אי יציבות בשן הטוחנת, היא לא מתנדנדת. זה משהו שיכול לעבור מעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה
ד``ר גיא לוי27/02/2018אני צריך עוד פרטים לגבי השן. האם יש שם, שחזור, כתר. האם עברה טיפול, שורש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתקפות מבנה אלמגם דרך כתרנטע25/02/2018
שלום רב!
רציתי לשאול האם אפשרית השתקפות מבנה אלמגם בשן צדדית (לא קדמית) המצופה בכתר זרקוניה? הכוונה היא להשחרה/גוון אפור לשן עצמה או לחניכיים.
האם זרקוניה לא שקופה (לשן צדדית) מבטלת את האפשרות של התכהות "הכתר" או החניכיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתקפות
ד``ר גיא לוי25/02/2018כתר זירקוניה הוא אטום לצבע שמתחתיו. אם זאת שן, כהה יכולה להשתקף דרך החניכיים או מתחת לכתר אם יש נסיגה של חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על העמסה מידיתאייל22/02/2018
האם עדיף להשתיל שיניים בהעמסה מידית או בשיטה המסורתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכף העמסה מיידית
ד``ר גיא לוי22/02/2018לכל שיטה יתרונות וחסרונות משלה. תלוי בכמות השיניים החסרות ובעצם המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני השתלה הרופא השאיר שן שהיתה שחורהשאמי19/02/2018
והשאיר אותה כבסיס יחיד עם ה2 שתלים לגשר.אני פוחד אם היא רקובה...מה יהיה אחרי כמה שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן שחורה
ד``ר גיא לוי19/02/2018שן בצבע שחור או כחול לא בהכרח רקובה יתכן שזה הצבע דלה אחרי טיפול השורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מתכת לכתרים כולם אצילות?חייק19/02/2018
כי כשפתח לי הגשר הייתה מתכת שחורה בפנים...מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכות
ד``ר גיא לוי19/02/2018לא כל המתכות לכתרים הן אצילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטה מומלצת להשתלת שןיואב18/02/2018
האם יש שיטות שונות להשתלת שיניים? האם זה תלוי במיקום של השן? מה השיטה המומלצת ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטה
ד``ר גיא לוי18/02/2018אין שיטות שונות. יש פרוטוקולים לפי זוג השתל וסוג העצם וכמובן העדפתי הרופא. המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מאוד מצורך בתותבותאורי15/02/2018
גיליתי לאחרונה שלושה סבים וסבתות שלי היו תותבות וגם לדודה שלי יש תותבות. אני מנסה לשמור על היגיינת פה גבוהה אבל בגלל שזה גנטי אני ממש מפחד. יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע שזה יהיה ככה גם אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותבות
ד``ר גיא לוי15/02/2018ביקור אצל רופא שיניים ומומחה לחניכיים יעזרו לך לשמור על השיניים לאורך החיים. גם במידה ואובדים שיניים יש פתרונות שהם לא תוחבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)