מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עששת והמשךשירלי20/09/2015
יש לי כנראה עששת שהתפתחה כי כואב ספונטנית ,אם אחכה 3 שבועות _ חודש מה יכול להחמיר במצב כזה? ושאלה שנייה יש לי גם מדידות לכתר אחר אפשר לעשות במקביל עם טיפול השורש באמצע או שזה מפריע למדידות ואיכות בניית הכתר יכול להפריע חוץ מכאבים שיש בשן עם העששת יכול להפריע או שאפשר לעשות אשאל שהרופאה תחזור אבל כרגע בחופשה ורציתי לדעת האם אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עששת והמשך - תגובה
ד``ר שאול גלברד20/09/2015שלום
אם העששת עמוקה את יכולה להגיע למצב של טיפול שורש בשן.
המלצתי לטפל בהקדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעששת ועוד
שירלי20/09/2015ואם יש כבר כאבים ספונטנים זה לא אומר שזה כבר טיפול שורש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםירדן18/09/2015
השן כואבת לא רק גירוי אחרי אכילה , שתיה וכו' וגם כאבים ספונטניים , האם זה טיפול שורש או שלפעמים יש מצב שיש כאב שצריך רק סתימה , כי עד היום שהצטרכתי סתימה זה הגיע בבדיקה שגרתית ללא כאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר שאול גלברד20/09/2015בוקר טוב
כאבים ספונטניים בד,כ מרמזים על טיפול שורש.
ממליץ לגשת לרופא בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עששת תוספתספיר18/09/2015
היום שנגעתי באצבע היתה לי כאב/רגישות מה שלא קרה שנגעתי בשן אחרת האם אומר שהעששת מתפתחת במהירות עכשיו וכנראה כבר אין מנוס מטיפול שורש? והמוזר שהגירוי היה קצת אחרי שלא נגעתי וזה מוזר מה זה אומר והאם בחודש זה יכול להחמיר בהרבה וגם האם לא טיפול שורש יכול להציק מאוד או שהסיכוי לכך קטן במיוחד שלפעמים ממש מציק ונמשך מעבר לכמה שניות אחרי הגירוי ויש שעות ומקרים שבכלל לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עששת תוספת - תגובה
אין אפשרות לדעת ללא בדיקה רצינית.
מומלץ לגשת לרופא המטפל.
ד"ר גלברד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתריםאדוה17/09/2015
כנראה אצטרך טיפול שורש וההמשך של מבנה , כתר זמני וכתר קבוע הבעיה שזה בשן קדמית איך עושים בשן קדמית את הטיפולים שזה לא יבלוט ויורגש שזו לא שן טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרים - תגובה
בהחלט ניתן לעשות כיום שן קידמית מבלי שיורגש שעשו בה כתר.
ממליץ לגשת למומחה לשיקום הפה.
ד"ר גלברד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדתמי14/09/2015
רציתי לשאול אם יעשו לי סד אני בהתלבטות כרגע והנני שוחקת שיניים. האם כדאי שעבר בהזדמנות זו לפני שיעשו את הסד כדאי כבר שיסדרו את השברים משחיקה + שבר מנפילה ממזמן כי חשבתי שאי אפשר לטפל+ לסגור רווחים שיש האם כדאי לטפל גם שהסד יהיה בכל השיניים באותו גובה ורווח פחות או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סד - תגובה
ד``ר אבידן לרון14/09/2015שלום תמי
רצוי לבצע את כל התיקונים לפני בניית הסד ולהתאים אותו למבנה החדש.
שנה טובה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסד
תמי14/09/2015אבל לפי דעתך כדאי לבצע תיקונים והאם בעקבות זה הסד יהיה יותר נוח להתרגל מאשר אם לא יבוצעו תיקונים וגם האם התיקונים הנל עדיף לעשות עדי שהנזק שכבר עשיתי לא יהיה גדול יותר ? והאם תיקונים כאלה נעשים רק במרפאה או שוב כוללים גם מעבדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסד - תגובה
ד``ר אבידן לרון14/09/2015שלום תמי
לא אמור להיות הבדל בנוחיות של הסד באם תבצעי את התיקונים או לא, זה לשיקולך,
אם את מתכוונת לעשות את התיקונים או שהם נדרשים מבחינה רפואית, (זאת ניתן לדעת רק לאחר בדיקה), אזי כדאי לעשותם לפני ביצוע הסד.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח?שקד12/09/2015
אני אחרי כתר זמני והיה לי קיר שבור (זוהי שן טוחנת) ושן קטנה מאוד. האם יכול להיות שלמרות שעשו כבר כתר זמני , במדידות יראו משהו אחר שלבסוף אצטרך את הניתוח הארכת כותרת , אני שואלת כי פעם ידעו אצלי מראש ופעם קרה שחשבו שאפשר בלי ואחרי המדידה הראשונית לא הצליחו לשים ולמדוד את הכתר כמו שצריך ? איך קורה ולמה לפעמים יודעים מראש ולפעמים לא? האם בגלל שלא מודעים לכמות ההורדה נשארת או גם בגלל שלא עושים צילום במבנה וכתר זמני אלא רק אחרי המדידות כבר לכתר הרגיל? וזה שאמרו בטיפול שורש ששן קטנה יש לזה עדיין סיכוי למרות שאני אחרי המבנה והכתר הזמני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח? - תגובה
ד``ר שאול גלברד12/09/2015ערב טוב
לעיתים הרופא חושב שיצליח להסתדר ולחסוך ממך את עוגמת הנפש שבניתוח ובסופו של דבר באה המציאות וטופחת על פנינו ורואים שאין ברירה וצריך לעשות את הניתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ?
שקד12/09/2015אז מה אתה אומר בעקבות מה שאמרתי ברגע שיעשו את המדידות האם יהיה סיכוי גדול שכן אצטרך למרות נסיונות שהכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ? - תגובה
ד``ר שאול גלברד12/09/2015בד"כ לא, ההחלטה על צורך בהארכת כותרת באה לפני המדידות, לא צריך מדידות בשביל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה ארוכהטופז11/09/2015
אני לאחר הארכת כותרת וכבר ריפוד הכתר הזמני חשבתי שמשהוא לא בסדר כי עדיין יש לי כאבים גם ספונטניים מעטים מאוד וגם שאני לועסת ואמרו שתקין שפשוט עדיין בהחלמה האם זה הגיוני רגישות כה גבוהה והאם זה קשור שזו היתה שן טוחנת ושאני שוחקת שיניים ותוך כמה זמן אמורה הרגישות/הכאבים לעבור כבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה ארוכה - תגובה
ד``ר שאול גלברד12/09/2015ערב טוב טופז
לא כתבת כמה זמן עבר מאז הניתוח כך שקשה לי לדעת....בעיקרון לאחר שבוע עשרה ימים הכאבים החזקים אמורים לעבור ונותרת רגישות שגם חולפת אבל יותר לאט.
זה לא קשור לשחיקה אם הכתר הזמני אינו מפריע וגבוה בחלל הפה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השחזה לכתרגאיה11/09/2015
רציתי לדעת האם אחרי מבנה וכתר זמני נגמרות ההשחזות או נעשות עוד מדידות גם בהשחזות לכתר הקבוע הקבוע שאז יודעים אם הכל תקין עם הכתר ? או שאולי יכול להיות הפתעות ופתאום יראו צורך בהארכת כותרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השחזה לכתר - תגובה
הסדר הוא כזה, מבנה, השחזה לכתר זמני, כתר זמני, תיקון השחזות (אם יש צורך) ,מידות, כתר קבוע.
לגבי הארכת כותרת ראי תשובתי לשקד
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדגאיה10/09/2015
האם הכנת סד לילה נעשית בכמה פגישות והאם אחכ עושים כמה ביקורות כדי לראות גם שהכל בסדר ואתה מסתדר עם זהוזה באמת אמור לעזור ולצמצם את השחיקה ויש מצב שקשה ולא מצליחים להתרגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סד - תגובה
סד לוקח לפחות שתי פגישות. כמובן שיש ביקורות חוזרות, זה אמור לצמצם את השחיקה או לפחות לגרום לכך שבמקום שתשחקי את השיניים תשחקי את הסד. יש אנשים שקשה להם להתרגל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה השתבש?נטע09/09/2015
אני אחרי הארכת כותרת והשחזת כתר זמני ועדיין כואב לי שאני לועסת וגם הרגשת אי נוחות יכול להיות מצב שמשהוא השתבש ואם כן מה הבעיה בכתר או שיכול להיות בניתוח לא הצליח ואם במקרה הניתוח לא הצליח הפתרון ניתוח חדש או כבר יהיה משהוא אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השתבש? - תגובה
ד``ר שאול גלברד12/09/2015ערב טוב נטע
לא כתבת כמה זמן עבר מהניתוח ראי תשובתי לטופז
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר זמנייערה07/09/2015
שלום הייתי אתמול לריפוד הכתר הזמני לאחר הניתוח של הארכת הכותרת ומאז אני מרגישה אי נוחות חשבתי שאתרגל אבל עבר יום ולא מתרגלת , ולפעמים שאוכלת אפילו כאב , וגם הרגשה כאילו לוחץ בחניכיים האם זה אמור להסתדר מעצמו או שצריך לעשות משהו בשביל לסדר , והאם יכול להיות שהכתר הזמני לא תקין? או אולי זה קשור לעובדה ששבועיים הייתי בלי כתר זמני , אבל זה קרה פעם כבר ולא הציק לי כמו עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זמני - תגובה
גשי לרופא שיבדוק שוב
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר חדש ליד תותבת קיימתכרמלה05/09/2015
שלום.
בלסת תחתונה יש לי שיניים אחדות מקוריות - אמצעיות - אחריהן משני הצדדים שיניים עם כתרים, והשאר [הטוחנות] תותבת. הווים של התותבת יושבים על השיניים עם הכתרים. זה מצב שאני חיה אתו מצויין כבר שנים.
לאחרונה אחד הכתרים כניראה נשבר , ובכל אופן נפל ואבד. הפרוסתודנט מיד הציע לעשות כתר חדש, אמנם ציין ש"זה לא פשוט". לאחר מדידות והמתנות [לטכנאי שיצא בדיוק לחופשה, אבל "רק עליו אני סומך" אמר הפרוסתודנט] הגיע הכתר. והודבק.
הרגשתי מיד שמשהו לא יושב נכון, התותבת 'קופצת'.
הפרוסתודנט אמר "אמרתי לך שזה לא פשוט.. זה כמו להתאים רגל חדשה לנעל קיימת.. הדבר הנכון הוא לעשות תותבת חדשה". בינתיים שלח אותי לטכנאי, "הוא יכול לעשות משהו עם הווים.."
אני - עלי לציין - שילמתי לו [2500 ש"ח].
ביליתי כחצי שעה עם הטכנאי, שניסה כך וניסה אחרת, אמר שהוו מצד הכתר החדש "מחליק". שלח אותי הבייתה שאראה איך אני מסתדרת, ואתקשר..
התותבת עדיין לא יושבת היטב, ולדעתי הכתר החדש פשוט גדול מדי ולכן התותבת לא יושבת במקום. פיזיקה פשוטה לגמרי. מנסים לתוך מקום נתון להכניס משהו גדול מדי.
שאלותי: 1.האמנם עלי לקבל את הדין שחובה לעשות תותבת חדשה - או שמותר לי לצפות שתמורת 2500 יעשו מחדש את הכתר כך שיתאים לקיים? [בנוסף לעלות, אני מרוצה מהתותבת וחיה איתה טוב, מדוע שאסתכן בתותבת חדשה..]
2. האם לאחר שהכתר הודבק ניתן להסירו, כדי לעשות מחדש את העבודה?
3.האם אמנם עצם המשימה, כתר חדש ליד תותבת קיימת, היא כ"כ מסובכת [כמו להצמיח רגל לנעל קיימת] - או שאולי ההצעה לעשות תותבת חדשה היא כמו לתפור מעיל חדש כי אבד כפתור?
תודה על תשומת ליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר חדש ליד תותבת קיימת - תגובה
ד``ר שאול גלברד06/09/2015ערב טוב
זו אכן משימה לא פשוטה אבל אפשרית, עובדה שהרופא הסכים לעשות אותה ולא אמר לך מראש שהוא לא עושה כתר חדש רק תותבת. יתכן ואפשר להשחיז את הכתר מצידו החיצוני על מנת שהו לא יחליק. 2500 ש"ח הם סכום סביר, לא יקר מידי . תנסי להסתדר עם הרופא, בד"כ הכתר מודבק קבוע ולא ניתן להורידו.
אם הרופא לא יכול והפתרון היחיד שהוא מציע לך זו תותבת אחרת, תפני למומחה לשיקום הפה שכן העלות של תותבת גבוהה בהרבה מזו של כתר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא הוא פרוסתודנט...
כרמלה06/09/2015אני מזה מספר ימים 'נופלת בין הכיסאות'. בין הרופא שהוא עצמו פרוסתודנט, לבין הטכנאי [שאליו כאמור הפרוסתודנט שלח אותי בשביל ה'ווים'. יחד אתי שלח אל הטכנאי גם את יציקת הגבס שהוא הכין, מעניין למה...] ושניהם גם יחד מתעלמים ממני ומהטלפונים שלי. אולי זה קשור בנושא שהם מנסים להעביר מהאחד לשני - מי אשם בפשלה, כתר שאינו מתאים לפה שלי. ומי שמשלמת את המחיר זו אני.
אני טסה מחר בערב לחופשה, עם תותבת שמטיילת לי בפה בכל פעולה אורלית, החל מפיהוק סתמי.
בכל אופן תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריםנאוה03/09/2015
אני שבועיים אחרי ניתוח הארכת כותרת , ופתאום אתמול בערב והיום , קצת משהו מציק חשבתי אוכל ופתאום אני רואה חתיכת של התפר האם זה תקין , אמורים התפרים ליפול ככה? או שזה משהו לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים - תגובה
ד``ר שאול גלברד06/09/2015ערב טוב
תלוי בסוג התפרים, יש כאלו שנספגים, ז"א נופלים לבד וזה יכול לקחת אפילו שלושה שבועות חודש ויש כאלו שהרופא צריך להוציא אחרי שבוע עד עשרה ימים. הכל בהתאם להוראות שנתנו לך, אם לא נתנו תתקשרי למרפאה לשאול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוחגאיה25/08/2015
רציתי לשאול כמה זמן אחרי ניתוחי חניכיים כדאי /רצוי לשמור על אוכל פושר/קר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר שאול גלברד25/08/2015בדרך כלל מדובר על 24 שעות.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורש וכתרester25/08/2015
היי עשיתי טיפול שורש וכתר קבוע יוצא לי ריח לא נעים מהכתר ודבר נוסף בחניכיים למעלה אני מרגישה את הבורג כאשר נוגעת עם האצבע ויש רגישות בשן כאשר אני נוגעת בו.. השאלה האם במצב כזה צריך להוריד את הכתר והאם זה כואב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש וכתר - תגובה
ד``ר שאול גלברד25/08/2015שלום לך
ממליץ לך לגשת למומחה לשיקום הפה לצורך בדיקה מקיפה של השן הכוללת צילום רנטגן רק בסיום הבדיקה ניתן יהיה לומר האם יש צורך להוריד את הכתר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אתמול בערב אצל הרופא המטפל וז
ester26/08/2015בוקר טוב ,
הוא עשה צילום וטוען שהכל נקי לא רואים כלום בצילום הפנה אותי לרופא אף אוזן גרון בטענה שאולי יש קשר לסינוסיטים בגלל זה יש את הבליטה שאני מרגישה בחניכיים ונתן מרשם לאנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
ester26/08/2015הוא אמר שלא יכול להיות שזה הבורג כי אינו מגיע כזה גבווה , או שזה סינוסיטים או פיצוץ שורש מזה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף - תגובה
ד``ר שאול גלברד26/08/2015ושוב שלום
האם את מנוזלת בצד של השן המדוברת? אם כן יש מצב שזו סינוסיטיס, אם כואבות כמה שיניים באותו הצד, בד"כ אלו האחוריות יש מצב שזו סינוסיטיס.
אם יש "פיצוץ" של השורש, הכוונה היא לסדק של השורש יהיה צורך לעקור את השן אבל את הסדק בשן רופא השיניים יכול לאבחן.
ולכן מה שאני מציע הוא שתגשי לחוות דעת נוספת אצל מומחה לשיקום הפה לפני שתעשי כל טיפול נוסף בשן הזו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף בבקשה
אסתר26/08/2015ודה רבה על תשובה מהירה,יכול להיות פיצוץ בשורש לאחר טיפול שורש והנחת כתר קבוע הבלוטה צצה מספר ימים לאחר הנחת הכתר הקבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף בבקשה - תגובה
ד``ר שאול גלברד26/08/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)