מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהוי פריחה. ומה למרוח?לירן21/02/2015
שלום אני נמצא באמריקה ואין לי איפה לבדוק עכשיו. אנא עזרו לי לאבחן את הפריחה שגדלה לי על הגב ומה עליי לעשות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נירן
ד״ר יהודה לב21/02/2015שלום ידידי
ללא ספק מדובר בשושנת יריחו
היא תמיד מתחילה בקטן עם שלפוחיות ומתפשטת על כל האיזור ומגיעה לפצע מוגלתי גדול.
אני ממליץ לך לגשת אל הרופא הקרוב ביותר לבית מגוריך על מנת לקבל טיפול מסור ומהיר.
כמו כן אמליץ להשים בינתיים משחת אבוקדו עם פלפל שחור - הדבר אמור לשפר משמעותית את הנגע.
בכבוד רב
ד״ר יהודה לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לירן21/02/2015ד״ר יקר אני הייתי בלאס וגאס כניראה ששם זה קרה היום אני נמצא בניו גרזי וכרגע אין לי למי לפנות או לאן ללכת אני מהגר כאן
מה אתה ממליץ לי לעשות??
מרחתי את המשחה שרשמת לי יש עוד דרך לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקירי
ד״ר יהודה לב21/02/2015תראה, הטיפול המסור הוא אך ורק ע״י נטילת כדורים.
כמו כן, טיפול נוסף הוא אמבטיה קפואה.
כאשר כל הגוף עד הצוואר בתוך מים קרים למשך 10 דק השושנה מתייבשת ודוהה לאט לאט.
כמו כן טיפול נוסף ויעיל הוא ע״י מריחת ביצה עם מלח ולסגור עם תחבושת קטנה.
יש עוד ועוד טיפולי סבתא
אחד נוסף הוא פלפל שחור מעורבב עם גבינת שמנת (בדומה לאבוקדו) השלפוחיות אמורות להעלם בעזרת קור שומן וחריפות.
אפשר גם למרוח צואה של עצמך על הנגע, זה עוזר בעיקר שהנגע לא יתפשט.
מקווה שעזרתי
ד״ר יהודה לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
ד״ר יהודה לב21/02/2015היי נירן,
ברצוני לתקן את טעותי
טיפול האבוקדו עוזר רק כאשר הפצע בלי שלפוחיות כלל. כאשר השלפחויות יצאו, אין אפקטיביות באבוקדו.
כמו כן, תוכל בהחלט להשתמש בטיפול הפחות נעים. (;
אין כמו לפנות לרופא שמבין ולא מחפש חלטורות על חשבונך.
בכבוד רב
ד״ר יהודה לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה
ד״ר סרבניק23/02/2015שלום רב ברצוני לחלוק על עמיתי ד״ר לב
התמונה שמוצגת היא ללא ספק סוג של פריחה נורמלית הידועה בעיקר על הגב.
הפריחה צריכה לעבור בערך כשבוע ימים מיום תחילתה בדומה מאד לאבעבעות רוח היוצאים בגיל הרך.
אמליץ לך להשאיר את המקום נקי ולחכות לייבוש הפריחה עד שהיא נושרת מעצמה.
טיפ נוסף לזירוז הייבוש וההחלמה למרוח קצת ווזלין עם הרבה מלח, הדבר גורם לאטימת הפריחה מפני חמצן והמלח עוזר בייבוש הפריחה.
ד״ר אביגדור סרבניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מוזרים על הרגליים, הידיים והבטןמירה18/01/2015
שלום, לבתי בת ה-17 הופיעו פתאום פצעים מוזרים, כשישה פצעים במשך השבוע האחרון, על הרגליים, הידיים והבטן. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
מירה18/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה קבלי מידע
שיר19/01/2015המחלה נקראת פיטריאזיס רוזאה
היא מתחילה ככה בנגעים בודדים ואט אט מתפשטת ויוצרת פריחה רחבה עם כיסוי
כללי ואז מופיע גרד בהמשך.
היא נגרמת מוירוס ולרופא עור אין מה להציע בכלל
מה שרופא יאמר זה תחכי שזה יחלוף מעצמו וזה נמשך כ 6 חודשים בממוצע.
יש דברים שאסור לעשות כדי לא ליצור כתמים של פיגמנטציה שלא יוצאים ממנה.
אסור למרוח משחות עם סטרואידים שרופא עור ירשום ( כי זה מה שיש לו )
אסור לעשות הקרנות של אור אולטרא סגול זה משאיר פיגמנטציה חומה לשנים רבות.
תחפשי בגוגל - יש המון חומר.
הטיפול היחיד שיש הוא צמחי והוא הטיפול היחיד שקיים בעולם שממגר את הבעיה בצורה מהירה אבל זה במסגרת של טיפול פרטי ולא רופא עור.
תחפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה רמי מור
את תגיעי לאתר של רמי מור עם המידע על הטיפול שאגב נמשך פחות משבוע ואין פריחה פשוט מדהים.
אני לא רופאה אבל עברתי על בשרי את הסיוט הזה כחצי שנה בערך
עד שהחלטתי לקחת את הטיפול האלטרנטיבי שהמלצתי לך וזה העביר את זה מייד..
צרפתי לך סרטון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו הפחדת אותי נורא
מירה19/01/2015כמה עולה הטיפול האלטרנטיבי הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שיר19/01/2015היי
אני מודה כי אני לא זוכרת כמה שילמתי .
מה כל כך מפחיד יש צרות יותר גדולות ואני מאחלת לך שאלו יהיו הצרות שלך
כי יש מחלות הרבה יותר נוראיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להאמין
מירה19/01/2015קשה לי להאמין שאת לא זוכרת כמה שילמת. את בטח זוכרת אם זה היה 200 שקל או 2000 שקל. חיפשתי בגוגל כמו שהצעת וראיתי שאת ממליצה על רמי מור בהמון מקומות וזה נראה לי כמו מהלך שיווקי במיוחד כשאת לא מוכנה לתת לי מושג על העלות. מה לעשות שיש אנשים שאין להם כסף, שנאבקים על הקיום שלהם ולא יכולים להרשות לעצמם להוציא אלפי שקלים על טיפולים? לכן נושא העלות חשוב לי כל כך. בכל אופן תודה רבה שהפנית אותי לאבחנה של התופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שיר19/01/2015אני אחות במקצוע ולא ממש זמינה למחשב בכל רגע נתון
אלא רק בהפוגות ולדקות ספורות.
אם אצטרך להשיב לך באופן מדוייק זה אומר שאני צריכה להגיע הביתה ולהפוך ניירת כדי למצא את הקבלה וכו' וכו'.
העיקר שתהיי בריאה וכל טוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי מדויק?
מירה19/01/2015באירוע כזה חריג בחיים כשבן אדם מגיע לטיפול יחיד במינו בארץ, אחרי שכל הרופאים אמרו לו שאין טיפול, אני מצפה שהוא יזכור בערך כמה שילם. לא ביקשתי במדויק. אם היית עונה "כמה מאות שקלים", או "יותר מאלף שקל", או "כמה אלפי שקלים", היה לי מושג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת באבחנה שלך לגבי "שיר"
אני20/01/2015היא אכן כולה כאן בפורום בשמות משמות שונים, כאחת שעברה בדיוק את מה שתארת ותמיד מפנה לאותו האתר.
וכן היא זוכרת כמה שהיא שילמה...
זהירות משרלטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירה יקירה, כנראה שזה כמעט עבר אבל
לילך03/02/2015(מעתיקה תגובה שרשמתי לפני רגע לאדם אחר בפורום) אני מאוד לא ממליצה להקשיב לעצות של אנשים שאינם רופא מוסמך. תרופות אלטרנטיביות טובות להרבה בעיות (בעיקר כאלה הנובעות מסיבות פסיכולוגיות, כגון כאבים כרוניים). כאשר מדובר בפיטריאזיס רוזאה - הזמן יעשה את שלו! לא מדובר ב4-6 חודשים ולא נעליים! לא יודעת מאיפה המידע הלא מדויק הזה (שאין לו סימוכין, אגב). המחלה עוברת לאחר מספר שבועות, במקרה שלי שבועיים וחצי (ואני אחד המקרים הקשים ביותר בהם נתקלתי באינטרנט). משחות סטרואידים מקלות מאוד על הגירוד, אך אינני ממליצה עליהן מעבר ליומיים שלושה, כיוון שיש מקרים בהם הן מותירות סימן (בעיקר בקרב בעלי עור בהיר). המלצתי היחידה היא להתאזר בסבלנות, לעשות מקלחות קרות כשמגרד, לישון עם מצעי כותנה איכותיים וללבוש בגדי כותנה קלילים. מעבר לזה, הזמן עושה את שלו. כן, זה סיוט ובמהלך שבוע בערך סובלים מאוד מהגרד ונראה כאילו זה לעולם לא יעבור, אבל כשזה קורה זה ממש מפתיע. וזה לרוב קורה מהר. החלמה מהירה לילדה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצת אחיטופל של אשה אובססיבית
פרופסור אורבך03/02/2015הגורם השכיח ביותר ל PR חוזרת הנו...
פיטריאזיס רוזאה נמשכת בד"כ 4 - 6 חודשים אין צורך בבירור וביצוע בדיקות שחלקן לא סטנדרטיות ואינן כלולות בסל הבריאות.
ד''ר אריה י. ליפשיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם התבלבלת וחשפת את פרצופך האמיתי
לילך05/02/2015עלוב שכמותך...
בכותרת אתה ד"ר אורבך ואתה חותם כ-ד"ר ליפשיץ?! אפילו התחזות פשוטה אתה לא מצליח לבצע בצורה חכמה. אז אני אכתוב כאן שוב, בידיעה שתראה כי אתה מפרסם שמקבל התראה על כל דבר שנרשם בתגובה להודעה שהוא רשם: התחזות לאדם אחר בכוונה להונות עפ"י סעיף 441 לחוק, מהווה עבירה פלילית ודינה 3 שנות מאסר. דפוס הכתיבה שלך כל כך אחיד תחת כל השמות שזה מתחיל להיות מבדר. מציעה לך לשקול את מילותיך. הדיון בנינו מסתיים כאן אדוני היקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה שחורה על הפיןאנונימי17/01/2015
שלום
כבר הרבה זמן שיש לי נקודה שחור על הפין מתחת לכיפה
הנקודה אינה מגרדת או כואבת
לא קיימתי יחסי מין מעולם
בנוסף ישנו פס שחור הייתי רוצה לדעת ממה הם נגרמו ואיך אפשר להוריד אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה של הנקודה
אנונימי27/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
אנונימי27/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בכפות הידייםחסוי06/01/2015
שלום, אני בת 21. אני סובלת מיובש רציני בכפות הידיים. התחלתי למרוח החל מהיום את המשחה "יומובט משחה" בהוראת הרופא עור פעם ביום לאחר הרחצה. אני צריכה למרוח אותה במשך חודש. מרחתי אותה לפני שעה וחצי ועדיין היא לא התייבשה. שאלותי הן:
1. אחרי כמה זמן המשחה הזו צריכה להתייבש?
2. למה היא עדיין לא התייבשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בכפות הידיים
חסוי07/01/2015שאלה נוספת, אני יכולה להוריד את המשחה הזו אפילו אם היא לא מתייבשת עד הסוף? אם כן, אחרי כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלנוסרינה19/12/2014
נשארתי עם כתמים בכל הגוף אחרי התפרצות של ליכן פלנוס מופשט בעור.האם יש פתרון לכתמים הם הם יחלפו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
אנונימי03/02/2015לקוראי הפורום שלום,
יש פתרון למחלה ולא ע״י תרופות.
תחפשו באינטרנט כת פרופסור משה עירון .
כל הפתרונות למחלה בכף ידו עם יחס אישי.
מנסיון - יש תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף אני סובל כבר 4 חודשים.ג'ו16/12/2014
לפני כמה חודשים קיבלתי טיפול נגד yeast infections באזור המפשעה שכלל משחה סטרואידית כלשהיא.
שבוע לאחר תחילת השימוש נוצרה פריחה וגרד עז.
היום כמעט ארבעה חודשים לאחר תחילת ״המסע המופלא״ של משחות קרמים וכדורים, ישנה סוג של פריחה שאינה עוברת ולא משנה מה הטיפול שניתן.
העליתי תמונה אשמח אם תוכלו לומר לי כמו מה זה נראה לכם, יש לי הרגשה שהרופאים ננעלו על קנדידה ולא רוצים לבדוק כיוון אחר.
מיותר לציין שאני מגרד, סובל, מתעצבן ולא יכול אפילו ללבוש תחתונים.
אשמח לתשובה
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקוה שהתמונה הזו יותר טובה.
ג'ו16/12/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוזר בחלק גב עליון בצד ימיןאנונימי09/12/2014
אני בחור בן 32 נשוי לבת זוגתי בנאמנות 7 שנים.
ביומיים האחרונים ראיתי בראי כתם/פצע אדמדם בחלק הגב העליון צד ימין הכתם בגודל של מטבע 10 א"ג, אציין כי אם לא הייתי מסתכל בראי לא הייתי מודע לקיומו מפני שאינו מגרד או כואב כלל.
אשמח לדעת האם ניתן לאבחן מה זה דרך התמונה הצורפת והאם כדי ללכת לרופא עור לצורך בדיקה תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מוזר
עדן10/12/2014זו התחלה של פריחה הנקראת פיטריאזיס רוזאה
לרופא עור אין מה להציע.
יש טיפול טבעי שמחסל אותה.
תחפש בגוגל פיטריאזיס רוזאה טיפול ותגיע לאתר המתמחה בזה.
תפעל מהר כי הגורם הוא וירוס שאט אט יפשט אותה בכל הגוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטיריאזיס רוזאה ?
אנונימי10/12/2014לפי מה שקראתי בוויקיפדיה מדובר במחלת עור נדירה מאוד, ולפי תמונות שראיתי ממש לא נראה לי שמדובר ב-פיטיריאזיס רוזאה כי זה נראה שונה לגמרי
בנוסף אין לי שום נגעים נוספים בגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בלחי- דחוףיעל03/12/2014
שלום, אובחנתי לראשונה עם הרפס בלחי, והרופא נתן לי משחה זובירקס, אבל המליצו לי על פנליפס (למרות שזה לשפתיים), שמתי 3 ימים ולא חל שינוי, אלא רק ממשיך לגרד ומעט להתנפח. האם יש בעייה לשים פנליפס על הלחי..? אם תוך 3 ימים לא חל שינוי זה אומר כי זה לא הרפס? בבקש דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ענת04/12/2014יש משחה שעולה על שתי המשחות שציינת אבל היא לא בקופת חולים אלא במסגרת פרטית.
תחפשי בגוגל רמי מור מחלות עור.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מוגלתיים בקרקפת שדומים לאקנהגיא30/11/2014
שלום,
אני בן 24, משוחרר מקבע מזה מספר חודשים.
כבר יותר מחצי שנה שאני סובל מפצעים מוגלתיים שמופיעים לי בקרקפת.
הפצעים דומים לפצעי אקנה, ובשל כך מאוד מפתה "לפוצץ" אותם, מה שכמובן מחמיר אותם. בעבר(בגיל 16), טופלתי ברואקיוטן.
הייתי אצל רופא עור בצבא לפני שהשתחררתי שנתן לי סבוסל ואיזשהי משחה אנטיביוטית לפצעים. במהלך השימוש כמות הפצעים ירדה, אך מיד כשהופסק השימוש הפצעים חזרו.
הייתי שוב אצל רופא עור(אחר, בקופת החולים) שנתן לי dermax, איתו אני חופף כל יום. זה עזר בהתחלה, אבל עכשיו אני שם לב שהפצעים חזרו.
הרופא הראשון שהיית אצלו אמר לי "תחזור אלי אם זה לא עובר כי יכול להיות שזה משהו אחר". לא יכולתי לחזור אליו מכיוון שהשתחררתי.
במה יכול להיות שמדובר? האם הפצעים יכולים להיות סימן למשהו אחר חמור יותר?
האם הפצעים יכולים לגרום להידללות השיער/הקרחה?
תודה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת הבעיה עם משחות
טולי03/12/2014זאת בדיוק הבעיה עם המשחות האנטיביוטיות, אני מכירה את זה טוב שהבעיה חוזרת אחרי הטיפול. לי היה משהו דומה והסבירו לי שעדיף לחפוף בחומרים טבעיים כדי לא לגרות את העור עוד יותר. יש לי סבון לפצעים של ama lurra שנקרא אדמה צהובה, יש בו כל מיני שמנים ומינרלים ואני קניתי את זה בגלל בעית העור וזה מרגיע את העור ומרפא בעדינות. אתה בכל מקרה צריך ללכת לרופא באזרחות ולמצוא טיפול שיתאים לך. אבל אולי תנסה בינתיים את הסבון הזה גם ואולי יעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה כרוניתלילוש30/11/2014
שלום,
אובחנתי במחלה, ואני מקבלת טיפול הכולל קוקטיילים של אנטיהיסטמינים ( שלא משפיע כלל על הנגעים). שאלתי היא: מה יכול לעזור להרגיע את המקום? אצלי המחלה התפרצה בכל הגוף והנגעים נמצאים על גבי העור בין 9/12 שעות .
האם דיקור / פוטותרפיה יעלימו את הנגעים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
שרית30/11/2014עונה לך פעם שנייה.
כחולת אורטיקריה שהחלימה ממנה אחרי 12 שנים.
תחפשי בגוגל - רמי מור אורטיקריה
זה הטיפול המציל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת?רוני23/11/2014
שלום
היום הופיעו לו נגעים אדומים על איבר המין מלווים בקילופים
האם זו עגבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
רוני23/11/2014תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים מפצעים ברגלייםסיגל17/11/2014
אני סובלת מפוליקוליטיס ברגליים ,שערות הפוכות ונקודות אדומות בנקבוביות. התחלתי הסרת שיער בלייזר והבעייה של הפוליקוליטיס השתפרה מאוד,וכמעט ולא מופיעים פצעים חדשים.הבעיה שנותרה היא בעיה אסתטית שמאוד מפריעה לי,, נשארו לי המון כתמים אדומים וחומים על העור שלא עוברים, כתוצאה מהפצעים והנקבוביות עדיין פעורות ואדומות. מה האופציות לטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס
ענת19/11/2014יש משחה מאד טובה ולדעתי הכי טובה שיש כיום לפוליקוליטיס
העניין הוא שהיא לא בקופת חולים אלא שהיא פותחה ע"י מטפל המתמחה במחלות עור בעניי ברמה עולמית.
לי היא חיסלה את הפצעים לחלוטין ואת הכתמים האדומים אחרי חודש של מריחה.
לא זולה אבל שווה כל אגורה.
תחפשי בגוגל באתר שלו תחפשי >>> הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור .
בברכה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורניים בידייםYON02/11/2014
שלום רב,
האם למרות שהציפורניים נראות פגועות וקיבלתי תשובות שאין ממצאים
האם ייתכן שבכל זאת ישנה פטריה ומומלץ לחזור על הבדיקות שוב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תמונה ציפורני ידיים
yon02/11/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב-עזרה בבקשהשמואל27/10/2014
בן 36 בריא, לפני כשבועיים התחיל גרד באזור גב כף יד ימין, באזור נקודתי בהמשך העור נהיה כהה והחל קילוף, לאחר הקילוף צבע העור לא השתנה ונשאר כמעיין כתם כהה.
אודה לכם על העזרה
צירפתי תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
שמואל27/10/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 3
שמואל27/10/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים שלום. למה אין שום התייחסות?
שמואל04/11/2014???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזאה אזהרה מסטרואידיםנעמה20/10/2014
אובחנתי לפני שלושה שבועות בפיטריאזיס רוזאה
הרופא נתן לי כדורי סטרואידים ( פרדניסון ) למשך ששבוע
התחלתי לקחת אותם וביום החמישי מצבי הוחמר מאד עד כדי מצב שחוץ מהפנים כבר כל הגוף מכוסה.
אתמול בקרתי במיון והפסקתי את הסטרואידים בהמלצת הרופא מהמיון .
מהמיון שלחו אותי חזרה לרופא עור שזה בעצם אותו הרופא שגרם לי נזק
שומר נפשו ירחק מסטרואידים ומתרופות של רופאים קונבציונלים
ואני עוד קורבן שלהם.
מה לעשות ?
ממש לא יודעת !
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לי אלייך נעמה
דנית24/07/2015אני כרגע עם הפטראזיס רוזאה ,תוך כמה זמן זה עבר לך?אשמח לתגובה .ואם נשאר צלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה
דנה25/07/2015אם היית מתאמצת לבדוק בגוגל לא היית צריכה לשאול בכלל (-:
יש תרופה לפיטריאזיס רוזאה ואת בכלל לא מודעת כמו שאני לא הייתי מודעת הפיטריאזיס רוזאה נגרמת מוירוסים.
תעשי חיפוש בגוגל רמי מור מחלות עור ובאתר שם כבר תמצאי את ההסבר .
את צריכה לקחת את הטיפול פחות משבוע ומהיום השלישי הפריחה תתחלי לעלם זה הטיפול היחיד שקיים נדמה בכל העולם ואת ממש לא חייבת לסבול רק כי בטעות את חושבת שהטיפול נעצר אצל רופא עור שאין להם ריפוי ל 99% ממחלות העור.
לי זה נמשך 7 חודשים עד שחברה שלי מצאה בגוגל את הטיפול
ולקחתי אותו .
את מקבלת בקבוק צמחי לשתות לפי ההוראות שהוא יתן לך וזה פשוט יעלם.
בהצלחה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)