מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות על העוראפי18/12/2012
בבקשה תעזורו לי אני חושבת שנדבקתי בסקרביאס , גרדת אני ממש בלחץ תגידו לי בבקשה מה זה הנקודות האלה זה קצת מגרד לא ברמה בלתי נסבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות על העור - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/01/2013פני (בהקדם) לרופא עור לצורך איבחון וטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת כרונית בחריץ הישבןש.צ17/12/2012
יש פס אדום לאורך החריץ בישבן וזה לא עובר כבר כמה שנים. קורטיזון זה טוב , אבל הרופא אומר לא יותר משבוע. בדרך כלל זה מלווה כאב קל ולפעמים מגרד. מה זה הצרה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
כרמון18/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת כרונית בחריץ הישבן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/01/2013הסיפור מתאים לסבוריאה או פסוריאזיס.
המלצתי: פנה שנית לרופא העור שלך לדון איתו לגבי אפשרויות הטיפול בתשכשירים שאינם מכילים סטרואידים (קורטיזון) כדי לאפשר לך טיפול רצוף ותמידי למניעת הישנות הבעייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס נגעיםיוני13/12/2012
שלום רב
יש לי שאלה - בתיאוריה או לא בתיאוריה..
נניח שיש לי נגעים של פפילומה- קונדילומה על שק האשכים ותוך כדי קיום יחסי מין נוצר מגע בין הנגעים לנוזלי האישה - האם קיימת סכנת הידבקות במחלות כגון צהבת בי וסי ואו איידס ?
שאלה שניה בבקשה- האם בעקבות נגעים על האשכים - טיפול בחנקן לא מסוכן ואו מסכן את האשכים והפיריון ?
תודה רבה וסופש רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה צמחית שמחסלת קונדילומה
רון14/12/2012תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיע לאתר מחלות עור עולמי ושם יש משחה צמחית פורצת דרך לקונדילומה
בלי שתזדקק לחנקן שרק יגרום לך צלקת והתרבות היבלות לאחר שימוש בו - בדוק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
יוני16/12/2012האם חיטוי באלכוהול 70 אחוז משמיד את הוירוס בסביבה נגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מחוספס ופלומתי באיזור הישבןFistuk13/12/2012
שלום,
אני בת 35 ועור גופי חלק ללא פצעונים ואיני שעירה,
הבעיה היא שבאיזור הישבן אני סובלת מעור מחוספס, פלומתי ולעיתים מופיעים גם פצעונים קטנים שאינם מוגלתיים.
ניסיתי הסרת שיער בלייזר באיזור אך ללא הועיל, הפלומה נשארה וכן גם החיספוס.
האם זו בעיה מוכרת?
אם כן מהו הגורם והאם יש דרכי טיפול שיהפכו את עורי לחלק כביתר חלקי גופי?
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מחוספס ופלומתי באיזור הישבן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/01/20131. לא ניתן להסיר שיער פלומתי באנרגיית אור (לייזר, IPL וכו')
2. פני לבדיקת רופא עור בשאלת Keratosis pilaris* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעורשירלי13/12/2012
שלום,
לפני כחודש התחילו לי פצעים בעור ונקודות שנראות כמו יובש.
חשבתי שזה נובע מהשיויים בעונות והתחלתי להשתמש בקרם לחות כל יום אחרי המקלחת.
זה לא עוזר ועדיין יש לי פצעים על הרגליים.
יש רעיון מה זה ואיך לטפל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעור - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ07/01/2013פני לבדיקת רופא עור שיוכל לאבחן ולהמליץ על טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהנדב10/12/2012
שלום רב,
כבר במשך למעלה משבוע יש לי גידולים קטנים בפי הטבעת,קיבלתי משחה
שלא עזרה,והיום לראשונה רופא עור גילה שיש לי גונדילומה ואני ממש
ממש לחוץ!! הבנתי שזה וירוס שנשאר בגוף גם כשהגידולים עוברים
האם זה נכון?בנוסף רציתי לשאול בכמה שאלות,האם עליי להיות בלחץ
או לא?וכיצד עליי להתייחס למצב החדש הזה?
דבר נוסף,הוא הפנה אותי לפרקטולוג כרורוג והתור רק עוד 10 ימים,
בינתיים נתן לי משחה,זה לא יכול לגדול בינתיים הגידולים בפי הטבעת???
הוא רשם שאי אפשר לטפל בחנקן נוזלי,כי זה קרוב לפי הטבעת רק לייזר
או סכין. האם יש אפשרות שיהיה מצב שיעשו לי לייזר או שאי אפשר
כי זה קרוב לפי הטבעת ואפשר רק לחתוך?
אני יודע שחפרתי פה,אבל אני מבוהל מאוד,שמעתי גם על HPV ועל
בדיקת PCR שקראתי פה,יש לי בכלל צורך להיבדק בה?
מבקש בכל לשון של בקשה שתענו לי על השאלות כי מכל מה שרשום
בכל הרשת לא ברור לי כלום,ורק מלחיץ אותי יותר ויותר!!! אני ממש מבקש
שתתייחסו פה להודעה שלי,כי זה ממש ממש חשוב לי!!!!
אני אודה לכם בתודה מראש
ומקרב לב
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012הטיפול בקונדילומות בפי הטבעת צריך להתבצע תוך הקפדה על שימור תיפקוד פי הטבעת והמנעות מפגיעה בתיפקוד.
במגבלות אלה, בעזרת טיפול מתמיד (ועיקש) ניתן לרפא את היבלות.
במידה וההדבקה היתה מינית, יש להקפיד על מגע מיני מוגן!! למנית הדבקת בני זוג וכדי למנוע את חזרתן בהדבקה חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לתשובה דחוף בבקשהאיתן09/12/2012
שוב איתן, מצורפת תמונה של הזיהום במצח
תודה מקרב לב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לתשובה דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012איתן, פנה בהקדם לבדיקת רופא עור בשאלת הרפס או שלבקת חוגרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ליפשיץ על תגובתך
איתן10/12/2012שאלה קטנה נוספת
הזכרת הרפס כפי שחשבתי בעצמי, אך האם ייתכן קשר בין שתי התמונות של המצח ושל הרגל ? ייתכן קשר בין המקרים ?
ובמידה וזה הרפס או שלבקת כפי שהזכרת (שזה אותו הדבר למיטב הבנתי.. ?)
למיטב ידיעתי אין בנמצא תרופה לזה כיום האם אני צודק ? כך שרופא או לא זה יעבור תוך זמן מסויים ויחזור מידי פעם לאורך הזמן.. ?
מה שמאד מוזר שלפחות הזיהום במצח הופיע ללא כל התרעה מוקדמת, שום פצע שקדם לו ושום הרגשה כלשהי באותו האזור.. ייתכן ולפתע פתאום ביום בהיר ממש בהפתעה אדם חוטף התפרצות כה גדולה יחסית וקשה של הרפס ללא התרעה כלשהי ? (הצילום עשה עוול למצב האמיתי שקדם לו והיה קשה פי כמה משך מס' ימים )
מתנצל על השאלות לרוב ותודה מקרב לב על היחס !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ליפשיץ על תגובתך - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית.
איני יכול לענות באופן מוסמך לשאלות הספציפיות הללו.
פנה בהקדם אפשרי לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום ד"ר
איתן13/12/2012למען האמת עדיין לא ביקרתי רופא, אך אתמול-היום ישנה נסיגה ונראה כי המקרים בדרך לריפוי..
בלי קשר למקרה שלי, קראתי כי התפרצות של שלבקת חוגרת מקנה בד"כ חסינות עתידית, האם זה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לתשובה דחוף בבקשהאיתן09/12/2012
לפני זמן רב (אפילו מס' חודשים) עקץ אותי ברגל זבוב או יתוש בגינה, מה שקורה דרך קבע משך השנים לכן לא ייחסתי חשיבות.. אך במקום עקיצה ספציפי זה נותר גירוד 'משגע' שלא עבר ולאורך הזמן רק התגבר, בעקבותיו נפתחו פצעים ושלפוחיות וכל המצב הזה מוזר ומפחיד והגירוד משגע 24/7 והנוזלים לא מפסיקים לזרום לא חשוב מה אעשה(נוזל צהוב)..
מלבד זאת בשבוע האחרון +- התפתח לי זיהום כלשהו מאד מוזר במצח בקוטר כ-ס"מ+ שבצילום מקרוב מראה על עיוות של העור וגם כאן ישנן שלפוחיות קטנטנות של נוזלים וחומר לבן כמו חצ'קון של מתבגר..
אצרף תמונה לכל אחד מן האזורים הנגועים ואודה לכם מקרב לב על כל תשובה מלומדת שתוכלו לתת לי בקשר לזיהוי הזיהומים ומה לעשות לגביהם..
(תמונה של המצח אצרף בהודעה נוספת נפרדת מאחר ובלתי אפשרי בהודעה אחת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לתשובה דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012שלום איתן,
התמונה יכולה להתאים לזיהום מקומי באזור העקיצה אך לא ניתן לשלול גם בעיות אחרות.
אין דרך לייעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית - פנה בהקדם לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשים בלתי ניתנים לטיפוליניב08/12/2012
שלום,
יש לי בעיה (לדעתי אחת) שיוצרת מספר סימפטומים שכולם הופיעו יחד לפני כמה שנים.
נראה שהגוף שלי פשוט יבש כל הזמן.
יש לי קשקשים שלא הצלחתי לטפל בהם, לא עם שמפו רגיל נגד קשקשים, לא עם שמפו רפואי וגם לא עם סטרואידים שנרשמו לי.
יובש תמידי בפה, שמתבטא בריח לו נעים ועלי לצחצח שיניים ואת הלשון 5 פעמים ביום.
עיניים יבשות באופן כמעט קבוע.
גזים.
זה משגע אותי, אני כבר לא יודע מה לנסות.
השערה שלי - אחר טיפול של כחודשיים באנטיביוטיקה בבית חולים יתכן כי אוכלוסיית המיקרו-אורגניזמים בגוף שלי השתנתה? האם יש לי מה לעשות?
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל הסממן הכי ברור הוא הקשקשים שאני לא מצליח לטפל בהם, אז אולי פה המקום להתחיל.
אשמח מאוד להכוונה,
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים בלתי ניתנים לטיפול - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012יובש של העיניים והפה עלול להצביע על מחלה סיסטמית.
פנה לרופא המשפחה שלך בשאלת תסמונת Sjogren* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא תשובה ברורה: יבלות מין 2 שאלות.אפרת07/12/2012
אני בת 29 גרושה.. לאחרונה הופיעו אצלי 4 יבלות.. והסרתי אותן אצל רופא נשים. השבוע ראיתי שהתפתחו כמה חדשות קטנות...איך אפשר להסיר לגמרי???.....
שאלה 2: הבנתי שזה מדבק.. אני ישנה לעיתים במיטה של הבת שלי בת ה-6, אחרי שעת סיפור. זה עלול להיות מסוכן עבורה (לדבק)?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחחה מומלצת לקונדילומה
רוית09/12/2012מה שיש לך נקרא קונדילומה
כל הסרה של היבלות גורמת לתהליך הפוך והוא התרבות
של הוירוס המחולל.
יש משחה מעולה שמחסלת את היבלות
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר מחלות עור מעולה ושם תחפשי את המידע על קונדילומה.
המשחה הו חילה לי בעיה דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםםם לך
אפרת09/12/2012היה לך בעיה דומה כלומר חלף לך הקנדילומה?... איזה משחה את מכירה שמומלצת?...ולמה הסרתם גורם לפעולה הפוכה (התרבות)
תודההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה מומלצת לקונדילומה
רוית09/12/2012מה שיש לך נקרא קונדילומה
כל הסרה של היבלות גורמת לתהליך הפוך והוא התרבות
של הוירוס המחולל.
יש משחה מעולה שמחסלת את היבלות
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר מחלות עור מעולה ושם תחפשי את המידע על קונדילומה.
המשחה הו חילה לי בעיה דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובה ברורה: יבלות מין 2 שאלות. - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012יבלות ויראליות (HPV) מידבקות במגע ישיר או במגע עם חפצים משותפים.
יבלות על אברי המין מדבקות ברוב המקרים במגע מיני ולכן הסיכון להדבקת בתך הנו אפסי.
ריפוי מלא הנו רב שלבי וכרוך בטיפול חוזר, מתמיד ועקשני בביבלות עד הכחדתן והפסקת הופעתן.
לצורך ריפוי מלא רצוי גם לטפל בבן הזוג במידה וסובל מיבלות כנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפקציה באףשרון06/12/2012
שלום רב,
עשיתי נזם באף לפני כחודש עם עגיל טיטניום.
הקפדתי על חיטוי המקום ומשיחת סינטומצין במשך כשבוע בערך
לפני יומיים שמתי לב שמתגבשת לי ג'ולה ליד החור של העגיל, והג'ולה ממשיכה וגדלה.
חיטאתי את המקום עם מי פנים והחלתי למרוח שוב סינטומצין והג'ולה הפכה היום מעט לבנה כך שרואים את המוגלה וזה נראה כמו חצ'קון.
מה לעשות בהמשך?
האם להוציא את המוגלה ע"י לחיצה? האם זה ישאיר לי צלקת?
או פשוט להמשיך למרוח סינטומצין עד שזה יעבור?
האם זה לא מסוכן שהמוגלה תשאר מתחת לעור?
תודה.
שרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפקציה באף - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012שלום שרון,
מדובר בפורונקל - זיהום עמוק שיש לנקזו.
ממליץ לפנות לצורך זה לכירורג פלסטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין ואלכוהולדורון06/12/2012
שלום רב, לטיפול באורופלסמה קיבלתי דוקסילין ל 10 ימים, האם ביום האחרון לטיפול(שאת הכדור לקחתי בבוקר) באותו הערב אוכל לשתות אלכוהול( מדובר על בערך 3 כוסות אלכוהול)? ממש חשוב לי לדעת כדי לא לפגום בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין ואלכוהול - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012עדיף להמנע מכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 7צופנת05/12/2012
שלום רב.
בתי בת שבע, סבלה בילדותה מאסתמה של העור. עם השנים יש הקלה אך עדיין עור יבש מגורה בעונות מעבר שמטופל בסבון מיוחד וקרמים מיוחדים.
לאחרונה, התחילו לה כל מיני תופעות מוזרות בעור. במפשעות היו לה כתמים נרחבים אדומים מגורים שטופלו ע״י אפלומיצין ואכן לאחר הקפדה עברו.
מזה כמה ימים יש לה בזרועות , בשקע הפנימי של המרפק, שלפוחיות בודדות, נוזל שקוף, שכאשר הן מתפוצצות הן נהפכות לפצע עם שוליים בולטים שהולך ומתרחב.
היום הבחנתי גם בשלפוחית בבית השחי שכבר התפוצצה ומתחילה להתרחב.
תור לרופאת העור יש בסוף החודש. מה יכולה להיות המחלה ואיך ניתן להקל עד ההגעה לרופאה ?
אודה מאוד לחוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה
דנה06/12/2012הפצעים עם השלפוחיות מוכרים לנו כבעיה שנקראת מולוסקום
במקרה שזה מולוסקום אז לרופא עור אין מה להציע לך בכלל.
תחפשי בגוגל - מולוסקום כי כך מצאנו משחות שחיסלו את היבלות הוירליות האלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 7 - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012שלום צופנת,
ליעוץ מוסמך לבעייתה של בתך נדרשת בדיקה קלינית.
אני ממליץ לכן להקדים את התור לרופא העור ולהסביר שיש צורך בבדיקה מוקדמת ככל האפשר כוון שמדובר במחלה שלפוחיתית.
ניתן להעזר בכך ברופא הילדים או רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחיד אותי במצב,,,יואב05/12/2012
תופעה מוזרה ומלחיצה שקרתה לי ,,שנייה לפני השפיכה אני מרגיש כאב חד מאוד בעורף ובחלק האחורי של הראש ,הכאב הזה נשאר לי לכמה שעות טובות ואז חולף .מפחד לקיים יחסים עקב הכאבים החדים האלו .אציין כי לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח אורותסקופיה בברך ימין בהרדמה כללית ומהפעם הראשונה לאחר הניתוח של קיום היחסים מלווה אותי התופעה הזאת .מכיוון שהתופעה מאוד מלחיצה בדקתי את הנושא שוב באוננות עצמית והכאבים בעורף הופיעו שוב .אשמח אם ביכולתכם לעזור או לכוון אותי לטיפול או הסבר על התופעה המאוד מלחיצה הזאת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחיד אותי במצב,,, - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012האורגזמה הגברית כרוכה בכיווץ שריר חלק באזור יותרות האשך ודרכי המין הפנימיות אך כנראה שההורמונים המשפעלים את האביונה הגברית פועלים גם על איזורי גוף אחרים.
ברר את מהות התופעה ביעוץ נוירולוגי ועדיף במרפאה שמתמחה בטיפול בכאב ראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מגרדים במין זה רק מחמיראנונימי04/12/2012
יש לי פצעים מגרדים במין ועכשיו גם יש לי על המין מין קטע שהעור כאילו מתחיל להתקלף לי. .. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מגרדים במין זה רק מחמיר - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2012לפנות לבדיקת רופא עור בהקדם אפשרי.
בינתיים:לקיים מין מוגן בלבד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)