מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה מסביב לבית השחיגלית22/08/2011
יש לי שלושה ימים פריחה סירפדית אדומה ומאוד מגרדת מסביב לבית השחי וגם גרוד חזק חיצוני בחלק העליון של הפות וגירוד בפי הטבעת. השאלה שלי האם זה יכול להיות תגובה אלרגית לנורמלקס (נגד עצירות). או לגלולות למניעת הריון פליים? עלי לציין שאני לוקחת חודשיים כדור ונלה(75 מ"ג)- נוגד דיכאון מסוג SNRI ובלילה כדור שינה בונדורמין.
הגירוד הזה ממש משגע אותי, מה אפשר למרוח כדי להקל על הגירוד ולמי כדאי לפנות לרופא או לרופא נשים? או גם וגם?
עלי לציין שאני סובלת לפעמים מפריחות בעור ולא בדקתי למה אני אלרגית.
וגם לעיתים מפטריות ודלקות בנרתיק.
אודה לכם אם תענו לי מהר כי אני ממש סובלת .
תודה רבה.
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מסביב לבית השחי - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011גלית, פני בהקדם לבדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מסקרנות...חלי22/08/2011
שלום!
כמה שאלות מעניינות (לפחות אותי): :)
1. האם חנקן נוזלי יעיל גם לכתמי שמש שאינם נמשים? האם יש במספר פעמים בהן הרופאת עור תעשה את פניי בחנקן?
2. מה הסיכונים בכך?
3. האם יעיל גם במניעת פצעים?
4. האם סוגי פילינג מסויימים יכולים לעזור אף הם במינעת פצעים?
5 ואחרונה----האם יש שוני באופן מניעת פצעים כתוצאה מלחץ נפשי למניעה
פצעים על רקע אחר? האם אופן היווצרותם של הראשונים פחות ניתן למניעה?
בתודה וברכה...
בתחן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות מסקרנות... - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011חלי, התשובה תלויה בסוג הנגעים מהם את סובלת. הוועצי ברופא העור שלך בעת בדיקתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלסמה חיובינירה22/08/2011
בת 21 .בצעתי בדיקות למחלות מיו וכן בדיקת STD בשתן ,על מנת להיות רגועה אחרי מערכת יחסים ,שהיתה לי.בבדיקות ,הכל תקין .פרט לאוריאופלסמה חיובי בשתן.הרופאה שלי לא המליצה לי על טיפול אמרה שיש את זה לרוב האוכלוסיה. .כיוון שהבנתי שאחוז ניכר מהאוכלוסיה שמקיימים יחסים יש אוריאופלסמה חיובי והדעות חלוקות בנושא ,ולא מצאתי הרבה חומר באינטרנט בנושא ,החלטתי לבקש עזרתך. שאלתי:
1)האם יש צורך בטיפול למרות שאין לי תלונות?
2)מהו הטיפול?
3)האם הטיפול עוזר?
3)איני בהריון ,אך רוצה לשאול ,האם אוריאופלסמה חיובי ,לא מטופל עושה בעיות בפוריות,הפלות.
או סיבוכים בכלל לאשה ,או בעיות ליילוד, שנולד לאמא שיש לה אוריאופלסמה חיובי לא מטופל?
המון תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה חיובי - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011אוריאופלסמה הנה מזהם של דרכי השתן.
המקצועות הרפואיים הרלבנטיים ליעוץ בנושא הנם: רופאי נשים, רופאי משפחה ויועצים למחלות זיהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומיםשאול22/08/2011
שלום,
לפני כשבוע סיימתי לראשונה טיפול ביתי באמצעות קונדילוקס. הכל עבר בשלום.
לפני יומיים החלו עקצוצים בכובע הפין, התפצלות זרם השתן וקיימת גם נטייה של הפין לצד ימין, דבר אליו שמתי לב באמצע הלילה כשקמתי להשתין עם חצי זקפה ובבוקר ראיתי שלא היה זה חלום אלא יש ממש סטייה של כ 25-30 מעלות בשקפה מלאה לצד ימין. מבהיל...מה קורה אתי? איך אני יוצא מכל המחלות האלה זה לא מתאים לי אני בחור בריא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/08/2011פנה לבדיקת אורולוג בשאלת חסימה חלקית של מוצא השופכה וסיבתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי עורמוריה22/08/2011
שלום,לפני כחודשיים התחילה להופיעה אצלי התפשטות מהירה של פצעים אדומים צפופים קטנים(גודל של עקיצות קטנות)..ומגרדים מאד!!(אך לא יורד דם לאחר הגירוד)על הרגליים,היידים,מתחת לבית בשחי,מעט בגב ובכל אזור הבטן,הם התפשטים מהר,תוך שלושה ימים קבוצה חדשה של פצעים מופיעה..מה זה יכול להיות!?אשמח לעזרה דחופה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי עור - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/08/2011מוריה, לצורך יעוץ מוסמך לבעייתך עליך לפנות בהקדם לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה משמן חם על היד!אורטל21/08/2011
היום נכוויתי משמן חם על יד ימין קרוב לאצבעות.
הכוויה הפכה מהר מאוד לעגולה חומה בקוטר של 4 ס"מ וגבול הכוויה אדום.
בשנייה שזה קרה שמתי קרח ומים קרים כדי להרגיע את העור ואח"כ מרחתי פניסטיל ג'ל על המקום.
מהו הטיפול הטוב ביותר עבור כוויה מסוג זה?
האם יש סיכוי שהיא תחלוף בזמן הקרוב או שהיא פרמננטית?
אשמח לקבל תגובה בהקדם,תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה משמן חם על היד! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/08/2011אופן הטיפול, אופי ההחלמה וההצטלקות תלויים בעומק הכוויה.
המלצתי: לחבוש עם משחת פולידין ולפנות בהקדם למעקב רפואי במרפאת תאונות אם קיימת ליד מגוריך במסגרת קופת החולים, למעקב כירור פלסטי או רופא עור או אפילו למעקב במסגרת המרפאה הראשונית של קופת החולים שלך באזור מגורייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרבקה21/08/2011
שלום,
בימים האחרונים העור שלי שבכל המסביב לבית שחי נורא מחוספס..
זה לא שורף לי, לא אדום מדי וגם לא מגרד.
רק מציק לי מבחינה אסתטית.
אתמול בערב מרחתי אלוורה ויצאו מלא פירורים מוזרים. חשבתי שהאלוורה לא בסדר אבל שמרחתי על הרגל לנסיון לא היה כלום וזה נספג.
גם היום שמרחתי קרם הייתה את אותה תופעה..
אפשר להבין מה זה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/08/2011ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית. עליך לפנות לבדיקת רופא עור בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ואקנה או מה שזה?שירלי21/08/2011
הי שלום רב,
אני בהריון שבוע 35.מתחילת ההריןו יש לי פצעים כמו אקנה בפנים בבית החזה ובגב, חלקם מוגלתיים חלקם לא.
בבית החזה יש לי שלוש שלפוחיות כאלו ששוב -יכולות להיות דומות לאקנהששמתי לב שהן באמצע שערה אחת..שאלתי היא האם יש לתופעה שם?האם נפוץ בהריון ?
אני אגיד מדוע שואלת, היות ולאחותי גילו מולוסקום טיורגיוזם, יש לה שניים בכתף ובמפשעה, וממש מפחדת שזה כאלו, ועד שאלך לרופא עור רוצה תשובתכם, גפ אם חלילה זה (מקווה שלא) האם יש סיכון לעובר?האם יש מצב שנולד ככה חלילה עם זה על עורו?ממש חרדה(זה הריון ראשון לאחר הפסקת הריון ממוןם עוברי וממש מפחדת)...
אנא עזרו לי מניסיונכם- גם אם יש תופעה בהריון כזו בבית החזה ומה שמה שאוכל לקרוא עליה?(כי מה שמצאתי זה פולוקלויטיס אבל אין תמונות שאוכל לאבחן) וגם לגבי שאלתחי השניה אם חלילה זה מולוקסום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ואקנה או מה שזה? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011עליך לפנות לבדיקת רופא עור לצורך איבחון בעייתך על פי הממצאים הקליניים. רופא העור יוכל לפרט בפנייך את אפשרויות הטיפול בכלל ואת אפשרויות הטיפול (המצומצמות יותר מטבע הדברים) בזמן ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרם נעניתי בבקשהשירלי21/08/2011
הי אני בשבוע 34+, הריון ראשון תקין (לאחר שהריון ראשון לצערי הסתיים בהפסקת הריון מאוחרצ מסיבה כרו\מוזלית )ולכן אני ממש ממש חרדה.
לאחותי יש מולוסקום קונטגיוזם, יש לה באיבר המין ויש לה בכתף. אני פוחדת שנדבקתי ממנה היות ויש לי גם פצעים שדומים לאקנה בהריון וגם כמה שאחרי שאמרו לה נראים לי דומה בבית החזה. ברור שאלך לבדוק זאת, בנרתיק לא ידוע לי שיש אבל לא ממש יכולה לראות...
עד שאלך לרופא שזה עוד שלושה שבועות אנא עזרתכם הכנה.
האפ זה חס וחלילה מסוכן לעובר?אני ממש פוחדת ורוצה לדעת אם חס וחלילה יש לאישה את זה בנרתיק בשליש שלישי מה ההשלכות?האם עושים ניתוח קיסרי?האם זה מסוכן לעובר?אם כן מה המשמעות שהוא יוולד עם כזה חס וחלילה או מה?
אנא עזרו לי כי ממש חרדה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם נעניתי בבקשה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011למולוסקות אין משמעות רפואית לטווח הקצר או הארוך.
כמו רבים מעמתי, איני מטפל במולוסקות בילדים כוון שעם הזמן מערכת החיסון "מעלימה" את הנגעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לפטריה נרחבתמשה20/08/2011
לפני כשנה הופיעה אצלי פטריה נרחבת באזור המותן והגב תחתון. קיבלתי טיפול תרופתי למשך שבועיים והנ"ל עבר, כמו כן ביצעתי בדיקה לתפקוד כבד אשר יצאה תקינה. לפני מספר שבועות הופיע שוב הפטריה באותו מיקום. בבדיקה אצל רופא העור נמסר לי כי עליי לקבל שוב טיפול תרופתי למשך שבועיים וביצעתי את הבדיקה לתפקודי כבד אשר יצאה תקינה.
המרשם הינו לתרופה בשם terbinafine 250 mg או lamisil 250 mg.
1. האם ישנה תרופה (הגם שאינה בסל התרופות) אשר הינה ללא סכנה לבריאות הכבד ואינה דורשת טיפול לתקופה של שבועיים ?
2. איזה מבין החלופות שקיבלתי במרשם הינה עדיפה ?
3. האם עליי לבצע בדיקות מסוימות לבירור מדוע הפטריה חוזרת ?
תודה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
איתן20/08/2011תכנס לגוגל ותחפש - הטיפול האלטרנטיבי למחלות במחלות עור
יש לו שתי משחות מדהימות שמחסלות פטרות וכך לא תזדקק לתרופות
שהנזק מהם ברור מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה לפטריה נרחבת - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011טב' למיזיל או טרבינפין הנה תרופה בטוחה מאוד אם היא ניתנת תוך מעקב ת. כבד וספירה כל 4 שבועות.
חזרת הפטרת מצביעה על אפשרות של הדבקה עצמית חוזרת מהרגלים (ציפרני הרגלים בעיקר) שקול עם רופא העור שלך אפשרות טיפול ארוך יותר לפיתרון בעייה זו אם קיימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעלומה??דן19/08/2011
שלום
ברגל קצת מעל הקרסול במקרה שמתי לב ל "סימן " - מצורף צילום-
לא מגרד לא מדמם לא כואב.-- כלום . היה לפני שנה בערך - וכמו שהופיע לאט לאט נעלם
שראיתי צילמתי ושולח לך.
לא נדקרתי , לא נחבלתי אני פנסיונר , בבית כל היום -מה זה ? - סימן למשהו מהגוף?
תודה
האם שייך לכלי דם?
רופא עור בפורום לא ענה . אולי לא שייך אליו
בתמונה למטה גיליתי במקרה לפני שלושה שבועות והתחיל " להרפא" ושלחתי -ולא ענו.
בתמונה למעלה הסימן -----חדש --- מאתמול אולי שלשום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעלומה?? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011למרות שהתמונה באיכות טובה, נדרשת בדיקה קלינית לצורך יעוץ מוסמך. פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בבית השחיגולן19/08/2011
ד"ר שלום רב,
אני חש גרד בבית השחי לאחר שאני שם דאודורנט,
יש לציין כי אין אדמומיות וכי התופעה אינה מתפשטת ,
אין חום או כל תסמין אלרגיה אחר,חשוב לציין כי החלפתי מספר
דאודורנטים ובכולם התופעה חזרה ,
אודה על תגובתך ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בבית השחי - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011נסה להשתמש בדיאודורנט שאינו עוצר זיעה (שלא מכיל מלחי אלומיניום או זירקוניום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורוקה..יבלתיסמין19/08/2011
שלום,
יש לי יבלת על האגודל , ויצא כך שכאשר אכלתי צ'פס ליקקתי את היבלת עם הלשון כמה פעמים ...האם זה יכול לגרום להדבקות גם בלשון , כלומר שיהיו לי יבלות בתוך הפה (כי ידוע לי שיבלות מדבקות)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורוקה..יבלת - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011כן אך אם עור השפתיים וריריות הלשון והפה אין פצועות - אזי הסיכון להדבקה קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערשם בדוי19/08/2011
שלום,
אתמול בערב צבעתי את השיער בעזרת תכשיר של חברת גרנייה. שכחתי לעשות את בדיקת האלרגיה כפי שהחברה מציינת, ולאחר הצביעה גיליתי מאחורי האוזניים אדמימות קלה-בינונית וגם מעט בתחילת האוזן. שטפתי את האיזורים מיד ומרחתי משחת 'ויטה מרפן'. היום בבוקר האדמומיות התבהרה מעט, אך מאחורי אוזן אחת אני מרגישה בנוסף לזה גירוי קל בעור. מהן ההשפעות ודרכי הטיפול של זה? והאם המשך מריחה של משחת הויטה מרפן יכול לעזור?
תודה!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011לא ניתן לפי סיפורך לדעת אם מדובר בתגובת איריטציה (כעין כוויה כימית) למרכיב מי החמצן בתכשיר או שמדובר בתגובה אלרגית. לצערי רק מהלך הפריחה יבהיר את הדברים.
המלצתי: פני בהקדם לבדיקת רופא עור ולהבא בצעי את טסט האלרגיה לפי הוראות השימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדקים על ראש הפיןרציני18/08/2011
שלום,
לאחרונה יש לי מן שברים, סדקים בעור על ראש הפין (הכיפה), וכן האזור שמסביב לשני סדקים אלו הוא בגוון אדום יותר משאר העור. ככל הנראה הדבר נגרם מפעילות אינטנסיבית מידי. האם זה עובר לבד או שיש צורך במשחה כלשהיא ? כבר 4 ימים שאני נמנע מכל פעילות עם האיזור וזה טרם עבר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
רציני23/08/2011עבר יותר משבוע. זה בהחלט השתפר - אין יותר סדקים. רק טיפה אדמומיות (ביחס לשאר העור על ראש הפין). כמו כן, נראה כי העור במקום מתקלף. האם יש איזו משחה לזירוז ההחלמה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדקים על ראש הפין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011לאבחון ויעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית.
פנה לבדיקת רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)