מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שושנת יריחולירון18/08/2011
שלום , רופא העור שנבדקתי אצלו אמר ש 99 אחוזים שהפצעים שעל גופי הינם "שושנת יריחו" , הוא לקח לי דגימת עור לביופסיה וכעת נותר להמתים שלושה שבועות לתוצאות , כמו כן נקבע לי תור לעוד חודש וחצי. כלומר הטיפול שאקבל יהיה רק עוד חודש וחצי מהיום , בינתיים יש לי פצעים שגדלים וגדלים , גם באיזור הפנים , אני מפחד שישארו צלקות .
למה הוא לא נתן לי תרופה לבינתיים ?
מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושנת יריחו - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011שלום לירון,
איני יודע להסביר את שיקוליו של רופא העור שלך.
פנה אליו שנית בהקדם ושקול עמו אפשרות לטפל בינתיים, לפחות בנגעים על הפנים כדי להפחית ככל האפשר את מידת ההצטלקות הצפויה אם אכן מדובר בלישמניאזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RINGWORMליהיא18/08/2011
שלום, לפני מספר ימים, לאחר ביקור אצל רופא העור, פטריית עור שהתפתחה לי על החזה אובחנה כringworm, האם מדובר בגזזת של העור? אכן יש חיות מחמד בבית.
הטיפול התרופתי שקיבלתי הוא משחת mentax ו-cicloderm למריחה שלוש פעמים ביום למשך חודש. בעוד שבוע בדיוק אני טסה לטיול של כחצי שנה בהודו, כיצד אוכל להמשיך את הטיפול גם שם? האם עליי לכסות את האזור הנגוע בפד גזה או פלסטר?
האם הנגע על העור מדבק?
מחכה לתשובתכם..
בתודה,
ליהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RINGWORM - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/08/2011גזזת העור הנה מחלה מידבקת
את המשחות יש למרוח בשכבה דקה: לפזר נגיעות מטיפה על קצה האצבע ואז להספיג לעור בתנועה סיבובית. אין צורך לכסות את האזור שמורחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסדפנה18/08/2011
באיזה שלב הרפס שפתיים מדבק?
האם בשלב של הגלדים או אפילו בשלב שאחריו (שעדיין יש סימן על השפה) הוא יכול לעבור במין אוראלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/08/2011ברוב המקרים (אם כי לא בכולם) מפסיקים נגעי ההרפס להפריש וירוס ואינם מדבקים החל מ היום ה4 או ה 5 אחרי הופעת הנגעים הראשוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרונקלים ודלציןשי17/08/2011
שלום,
אני בת 20 ומזה שנים (מאז שאני זוכרת את עצמי) יש לי פרונקלים נוראים באיזור העכוז.
טופלתי בהרבה תרופות - כל מיני סוגים של אנטביוטיקות, רואקוטן, משחות למיניהם...
עכשיו נתנו לי דלציןC מ"ג 150 פעמיים ביום למשך 30 יום.
אני אחרי 10 ימים ובנתיים לא נראה שיפור.
השאלה היא מה אפשר לעשות? האם נתקלת במקרה כזה בעבר?
עוד שאלה שמציקה לי.. אפשרי לשתות אלכוהול בזמן הטיפול בדלצין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרונקלים ודלצין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/08/2011פני לרופא עור לבירור האם את סובלת מ Hidreadenitis suppurativa.
במקרה שטיפול אנטיביוטי לא עוזר ניתן לשקול טיפול אנטיביוטי משולב של תרופה מקבוצת הבטא לקטמים (נגזרת של פניצילין) בשילוב עם ריפמפיצין או לשקול ביצוע תרבית מהפצעים וטיפול משולב במס' תכשירי אנטיביוטיקה בו זמנית שרגישות החידק לטיפול בן הוכחה בתרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס אדום לאורך הבטן ומעל החזה.רוני17/08/2011
היי ובוקר טוב,
אני קצת לחוצה ורוצה להתייעץ אתכם.
לפני כיומיים "צץ" לי פס חום בהיר מהפופיק עד החזה. לאורך החזה אין לי כלום ומעל החזה יש עוד 2 פסים אורכיים חומים-אדמדמים.
זה קרה אחרי שנחשפתי לשמש כ3-4 שעות, אך לא נשרפתי.. יכול להיות שיש קשר?
בנוסף לפני כמה ימים שמתי לב לשינוי בנקודת חן שיש לי באיזור המפשעה-כמובן שקבעתי תור לרופא עור, אך התור הוא רק בעוד חודש ואני חוששת שיש קשה בין הנקודת חן לפסים על הבטן-יכול להיות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין שאני לא בהריון
רוני17/08/2011ולא אחרי הריון או משהו כזה.. (קראתי שזה קורה לנשים בהריון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולסקום והריון- טרם נעניתי בב4קשהשירלי17/08/2011
שלום רב, אני בהריון שבוע 34+ הריון תקין תודה לאל.
לאחותי יש יבלות מסוג מולסקום קונטגיוזיום, התחיל לה לפני חצי שנה במפשעות ועכשיו יש לה גם ידיים רגליים.
לי יש אקנה מתחילת ההריון על הפנים בגב ומעל בית החזה ויש כמה נגעים בודדים שאחרי שאמרו לה שיש לה את זה ישר מהחרדות פוחדת שזה זה, אין לי שום גירוד במפשעה או באברי המין. האם זה חס וחלילה מסוכן?כי אומרים שנגיד הרפס באיבר המין מסוכן או משהוט?אם לא מגרד לי ולא כלום זה יכול להיות שם?ואם יש את זה מה עושים כנגד זה?כי לא שמעתי על זה עד שאמרו לאחותי וממש בחרדות..
אנא עזרו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום יש טיפול
טל20/08/2011אם רק היית עושה חיפוש פשוט בגוגל היית כבר מודעת לקיומו של טיפול מדהים.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר שתוכלי לקרא בו את כל המידע על הטיפול במולוסוקום במשחות צמחיות שמחסלות אותו.
את לא חייבת לחשוב באופן מקובע שרופא עור יתן לך מענה לבעיה המענה קיים באתר שציינתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר עניתי
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח נוראי מהמפשעה שנדבק במכנסמישהו17/08/2011
שלום רב,
אני סובל מריח נוראי ככל הנראה עקב הזעת יתר במפשעות והריח פשוט נדבק בגוף ולא יורד ואף עובר למכנסיים וגם אם יצאתי מהמקלחת שעה קודם ואני לא מזיע בכלל עדיין הריח קיים.
כשפניתי לרופא עור הוא בדק אותי ראה שאין כלום והמלית לי לקחת משחה נגד פטריות שנקראת "פטריון" שאותה לקחתי במשך חודש ואין שום פיתרון.
מה עליי לעשות כדי למגר את התופעה ?
האם קיים תכשיר שיכול לטפל לפחות רק בריח באזור הזה ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
שאול21/08/2011מקפיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח נוראי מהמפשעה שנדבק במכנס - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/08/2011ריח כזה נגרם לעיתים עקב שגשוג חיידקים השייכים לקבוצת הדיפתרואידים באזור.
פנה שוב לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת בשאלת אריתרסמה ובשאלת צורך לטיפול בתכשיר אנטיביוטי מקבוצת האריתרומיצין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ! ! ! !
שאול23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולסקום והריוןמילי16/08/2011
שלום רב, אני בהריון שבוע 34+ הריון תקין תודה לאל.
לאחותי יש יבלות מסוג מולסקום קונטגיוזיום, התחיל לה לפני חצי שנה במפשעות ועכשיו יש לה גם ידיים רגליים.
לי יש אקנה מתחילת ההריון על הפנים בגב ומעל בית החזה ויש כמה נגעים בודדים שאחרי שאמרו לה שיש לה את זה ישר מהחרדות פוחדת שזה זה, אין לי שום גירוד במפשעה או באברי המין. האם זה חס וחלילה מסוכן?כי אומרים שנגיד הרפס באיבר המין מסוכן או משהוט?אם לא מגרד לי ולא כלום זה יכול להיות שם?ואם יש את זה מה עושים כנגד זה?כי לא שמעתי על זה עד שאמרו לאחותי וממש בחרדות..
אנא עזרו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למולוסקום יש פתרון
טל16/08/2011חבל שאת סובלת סתם כך
תחפשי בגוגל - מולוסקום
יש אתר אלטרנטיבי למחלות עור של רמי מור
יש משחות שממגרות את המולוסקום
יש באתר המון תמונות .
ברפואת עור קונבציונלית לא קיים טיפול למולוסקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלולה - עזרהגיא16/08/2011
שלום דוקטור
יש לי מין פלולה באזור פי הטבעת (ממש ליד). ברצוני להסיר אותה, כיוון כשאני הולך הישבן משתפתף ואז הפלולה כואבת.
לאיזה רופא עליי לפנות לצורך הסרת הפלולה, האם רופא עור או רופא כירוג?
במידה ואני מתבייש ללכת לרופא כדי שיסיר לי את הפלולה (כי המקום שהיא נמצאת בו מביך), האם אפשר להסיר באופן עצמאי?
מהי הדרך הכי נכונה להסיר את הפלולה במקום הספציפי שתיארתי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ
גיא17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלולה - עזרה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/08/2011פנה לבדיקת רופא עור.
במידה ופעולת ההסרה אינה במסגרת יכולתו - תופנה לרופא המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן או משהו אחר?קצת לחוץ16/08/2011
שלום, לפני כשבוע החל לצרוב לי בעת מתן השתן ולעיתים אף הייתה תחושה של גירוד לכל אורך איבר המין גם לאחר מתן השתן וגם לפני. כמו כן תכיפות מתן השתן גדלה ונשארה תחושה שאני לא מתרוקן לגמרי כל פעם ושהזרם חלש מבדרך כלל.
רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקות שתן ונתנה לי אנטיביוטיקה בשם דסיפטיל אם אני לא טועה.
לאחר שהאנטיביוטיקה לא עזרה פניתי לרופא אורולוג אשר בדק את ה"אזור" ואמר שזוהי דלקת בדרכי השתן ונתן לי אנטיביוטיקה אחרת שעליי לקחת עשרה ימים.
הוא שאל אותי אם יש לי הפרשות ואמרתי לו שלא כי לא נתקלתי בהן, אבל היום קמתי בבוקר והיו לי כתמים של הפרשות על התחתונים.
יכול להיות שבכל זאת זו לא דלקת בדרכי השתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה של בדיקה נוספת
קצת לחוץ16/08/2011קיבלתי עכשיו תוצאה של בדיקה נוספת בשם
PCR GO URINE
שהתוצאה שלה הייתה שלילית.
כמו כן, האנטיביוטיקה שהרופא נתן לי נקראת - OFLOXACINE
האם זה משנה משהו מבחינת הדיאגנוזה והאנטיביוטיקה מתאימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים בציפורניי הרגלייםאני15/08/2011
שלום, יש לי תופעה מוזרה שחוזרת בחודשיי הקיץ. בתחילת העונה אני מתחילה להשתמש בלק לציפורניי הרגליים ולאחר כשימוש או שניים בכל סוג לק שהוא מתחילים להופיע לי כתמים לבנים על הציפרניים. יש לציין שבידיים זה לא קורה לי ועשאיני מורחת לק בחורף , הציפרניים גם ללא כתמים. זו לא פעם ראשונה שה קורה, שמתי לב שה קורה לי בכל פעם שאני משתמשת ברציפות בלק לאורך כמה חודשים. האם זו פטרת? כיצד אפשר לטפל בבעיה? יש לציין שתופעה זו קורית גם לאמא שלי....בדיוק כמו לי. תודה על תשובתכם בענייני,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל את תשובתך בעניין
אני23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים לבנים בציפורניי הרגליים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/08/2011הסיפור לא מתאים לפטרת אך בכל מקרה נדרשת בדיקה קלינית לצורך יעוץ מוסמך. פני לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה בנושא ויטיליגואסף14/08/2011
שלום יש לי ויטיליגו באיזור איבר המין.
שאלתי היא האם אני יכול להבהיר באיזה שהן משחות את את העור שנותר על האיבר בלבד?
והאם זה לא גרום להבהרה נוספת?
ומה אתם חושבים על אפשרות של קעקוע רפואי באיזור איבר המין?
תודה אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה בנושא ויטיליגו - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/08/20111. הבהרה של העור שאינו נגוע בויטיליגו על איבר המין תיתכן אך התכשיר עלול לגרום ל "metastatic bleaching" כלומר לכתמים בהירים באזורי עור אחרים - מרוחקים מאזור מריחת התכשיר ולכן לא מומלץ לשקול טיפול כזה. אמצעי טיפול זה שמור למטופלים עם ויטיליגו מפושט מאוד שמטרתם להבהיר את איי העור הפיגמנטרי הקטנים הבודדים שנותרו עדיין
2. קעקוע על איבר המין לא צפוי להקנות מראה טבעי וקיימים סיכונים בצורת טיפול זו. כמו כן כל טראומה עלולה לגרום להופעת ויטיליגו באזור וכך ביצוע קעקוע עלול להרחיב את היקף הכתמים הבהירים על עור איבר המין שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מצאתי את הפיתרון למשכב לא מסוכןמיץ פטל14/08/2011
שלום רב,
מחשבות מרובות בעניין הHPV הובילו אותי לרעיון, שמשכב עם גבר, שלובש בוקסר לגופו (מונע מגע באשכים ובכל האזור של המפשעה) ולובש קונדום (בוקסר עם פתח...) - יכול להגן עליי ועליו מלהידבק בוירוס הפפילומה.
האם זה באמת יגן עליו מהידבקות ועליי מלהידבק בעוד זן שאולי הוא נושא??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מצאתי את הפיתרון למשכב לא מסוכן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/08/2011כל אמצעי הגנה מפחית את הסיכון להדבקות אך לצערי לא ל 0 מוחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון ניזורל לאקנה?אור14/08/2011
שלום,
התחלתי לחפוף עם שמפו ניזורל 2% בעקבות נשירת שיער/התקרחות.
במקרה אחרי חיפושים באינטרנט,כי כתוב בהוראות של השמפו שהוא מיועד גם לגוף, קראתי שמשתמשים בו בהצלחה עבור טיפול לאקנה בפנים ובגוף.
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון ניזורל לאקנה? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/08/2011סבון ניזורל משמש לטיפול בקשקשת הקרקפת וב Pityriasis versicolor (או "פטריית שמש" בכינוי העממי)
התכשיר משמש גם כאמצעי מינורי מוסף להגברת יעילות הטיפול בהתקרחות אנדרוגנית תורשתית גברית.
איני מכיר השפעה שלו על אקנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריאטוזיס פילאריסרז13/08/2011
ב2006 רופא עור בצבא אבחן את המחלה על גבי הזרועות.. ואמר שאפשר לנסות משחות למינהן אולם יעילותן מוטלת בספק ואין ממש טיפול למחלה. יש לציין כי באותה תקופה טופלתי בראקוטן כנגד אקנה ולכן הרופא אמר שזה עשוי לעזור, מה שלא קרה בסוף.
האם מאז 2006 חלה התפתחות בנושא ויש לזה מרפא היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאטוזיס פילאריס - תגובה
ד''ר אהוד סופר13/08/2011קרטוזיס פולאריס הינה מחלה לכל החיים, הנוטה להשתפר עם הגיל.
אין טיפול שיתן פיתרון טוטאלי למחלה, אולם יש מספר טיפולים מקומים שיכולים לגרום לשיפור ניכר.
פנה לרופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)