מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום למומחיםתותי11/09/2010
לפני כשבוע עברתי לופ של כריתת חלק קטן מצוואר הרחם,
זאת לאחר שאובחן אצלי לצערי וירוס הפפילומה.
יש לי חבר מזה כמה חודשים ואני נוטלת גלולות.
התחלנו לקיים יחסי מין מלאים עוד לפני שידעתי שיש לי את הוירוס.
אני רוצה לדעת, מה הסיכויים שהוא נדבק ממני (אם בכלל) והכי חשוב-
האם קיים סיכוי חוזר שהוא ידביק אותי חזרה בוירוס, אין לי כל רצון
לעבור שוב את מה שעברתי ולהידבק שוב.
אודה לכם על תשובתכם, חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן11/09/2010הסיכויים קימים לכאן ולכאן. כל שנותר הוא לבצע ביקורות תדירות אצל רופא נשים או רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם חבר שלי?
תותי13/09/2010איך חבר שלי יכול לבדוק אם הוא נדבק ממני בזמנו?
יש בדיקה לגברים של HPV ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV בגברים
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010יעלי, בברכת 18 מברכים הגברים בכל בוקר בתפילתם - ברוך שלא עשאני אשה. לשמחתנו אברי המין של הגברים הנם חיצוניים וגלויים לעין. בדיקה עצמית תקופתית ובדיקה לעיתים רחוקות יותר אצל רופא עור תאפשר לדעת האם בן הזוג שלך נדבק ומפתח נגעים של המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי.. האם זה מסוכן לו???
תותי18/09/2010יכול להזיק לו באיזשהו אופן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים ברגלייםיואב11/09/2010
שלום רב,
לביתי בת ה 9 יש נגעים אדומים עם מרכז בהיר, בשתי הרגליים - מצורפת תמונה. הנגעים הופיעו לפני כ-3 שנים. ניסינו ללכת למספר רופאי עור, אך לצערנו עדיין הבעיה לא אובחנה.
בדיקות שנערכו:
באמצע שנת 2009 בוצעה ביופסיה מהשוק האבחנה:
Perivascular superficial and deep inflamatory lymphocytic infiltrate
בחודש יוני 2010 נעשתה בדיקת פטריות (Fungal culture) ללא ממצאים.
בחודש יולי 2010 בוצעו בדיקות דם לספרית דם, שקיעת דם RF, CRP, ANA, SMA
הכל יצא בגבולות הנורמה פרט לכך שנמצאה שהיא אנמית.
התקפות הם במחזורים של כל חודשיים, כאשר מפעם לפעם מספר הנגעים גדל. כל התקפה נמשכת כ - 5 שבועות.
היא מתלוננת על גירודים קלים. אנו אובדי עצות, ונשמח אם תוכלו להנחות אותנו כיצד ניתן לאבחן את הבעיה ואיך לפותרה.
תודה מראש.
יואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן11/09/2010לא ניתן לבצע אבחנה באמצעות התמונה, אשמח לנסות ולסייע באמצעות אבחון בתחילתו של התקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא על צלקות מחנקן שלא עברואביב11/09/2010
שלום דר',
לפני כמעט שנה הסרתי 7 יבלות אצל רופאת העור, בהקפאה [חנקן].
עד היום יש לי צלקות מסביב לכל אחת מהיבלות [לשעבר]
זה נראה יותר גרוע מאשר כשהיו יבלות
הצלקות בולטות מאד לעין
שאלותיי:
--האם יש סיכוי שהצלקות לעולם לא ייעלמו?
--האם משחת מדרמה יכולה להזיק?
--האם בטאקורטן יכול להזיק?
--מה היית מציע לי ברמה המעשית?
אודה לך על שאלותיי
אביב פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן11/09/2010צלקות הן תכונת עור של כל אחד מאיתנו. התכשירים שהזכרת לא יזיקו בשימוש נכון. ממליץ בחום שתיגש להיבדק ולקבל יעוץ מרופא עור היות ו"חלון ההזדמנויות" לטיפול בצלקות הינו צר יחסית ומרגע שצלקת "מתקבעת" לא ניתן לעשות דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בקרקפתמיכל09/09/2010
לרופאים שלום
מדובר בתוופעה שחוזרת על עצמה אחת לכמה זמן. לעיתים נעלמת מעצמה.
אני סובלת מקשקשים כבר תקופה, לפעמים יותר לפעמים פחות. לעיתים , בנוסף לקשקשת, מופיע גרד במספר נקודות מסוימות בקרקפת וכאב באזור זקיקי השיער שבאזור. שמתי לב שלעיתים האיזורים הללו אדומים אבל לעיתים גם לא ניתן לראות דבר למרות הגרד העז. למען הסר ספק- אין לי כינים.
האם מדובר בפיטריה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן11/09/2010לצערי ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים ויובש באףיסמין09/09/2010
שלום רב, כבר מזה מספר חודשים יש לי יובש בצד האף שבין הלחי למבנה של האף עצמו
אני מטפלת מדי יום בקרם לחות ושום דבר לא עוזר, בנוסף ניסיתי למרוח משחה וגם זה לא עזר
אשמח אם תייעץ לי איך להתפטר מהיובש הנוראי הזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אינני מקבלת תשובה????
יסמין11/09/2010השאלה שלי היא דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן11/09/2010ישנם תכשירים שאת יכולה לקבל במרשם רופא. גשי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאסיס אלבה, כתמים לבנים בפנים.אילנית09/09/2010
שלום רב דוקטור.
לפני כשנתיים בעת שהייתי בהריון יצאו לי בפנים כתמים לבנים קטנים וממש לא היתייחסתי ,אך בחלוף הזמן המצב החמיר ופשוט הכתמים התפשטו בפניי בצורה מפחידה, אובחן כי זה פיטריאזיס אלבה ושאין לזה טיפול,
אני ממש בדיכאון כי אפילו מייק אפ לא מכסה את זה ,יש לציין שאני חולה בסכרת נעורים ,
אודה לך מאוד אם תאמר לי מה עליי לעשות והאם יש טיפול לזה ,הרי לא הגיוני שאין לזה תכשיר כלשהו ,
באם אעשה פילינג עמוק זה יעזור איכשהו בבקשה עזור לי אני נמנעת מלהיחשף לשמש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא אין תרופות ל 99% ממחלות העור
שלדג חוקר10/09/2010יש לו תואר וחלוק לבן ואיגוד רופאי העור - אבל אין לו תרופות
למחלות עור.
אם יקחו מרופא העור את 4 המשחות הסטירואידייות אלוקום , בטאקורטן , דרמובט המקולל
ויומובט .(כל המשחות מקוללות ומזיקות ) והן בסל הבריאות !
בלי הסטירואידים המקוללים רופא העור יצטרך לסגור את המרפאה כי סטירואידים הוא רושם מרגע תחילת עבודתו ועד סיוומה את זה אמר לי דר כהנא בכבודו ובעצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן11/09/2010כעקרון אין טיפול טוב, בהנחה שהאבחנה אשר בוצעה אכן נכונה, אולם בד"כ רמת הלובן בתופעה הנ"ל נעלמת בשימוש באיפור הולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאסיס אלבה, כתמים לבנים בפנים
ד''ר אהוד סופר13/09/2010יש מספר אפשרויות איבחון לתופעה שתארת. פני לרופא עור לבדיקה ואבחנה. הטיפול תלוי באבחנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףEma07/09/2010
שלום אני בת 20 וכשהייתי בת 16 בערך אבחנו אצלי אטופיק דרמטיטיס .
הביאו לי כל מיני משחות-בטקורטאן משחה +קרם לאלרגיות ,דלקות וגם לזיהומים ,כמו כן המליצו לי על משחה שנקראת א-דרמה והביאו לי גם כדורים בעבר.
כיום אני בצבא ואציין כי המחלה תוקפת מידי פעם ולא באופן ממושך.
לא מזמן היה לי גירוד ממש חזק בבטן ,בבטן התחתונה,בחזה ועכשיו יש לי שלפוחיות בידיים, כפות רגליים ומעין עקיצות כאלה על הידיים .זה לעולם לא הופיע בצורה כל כך חמורה וזה מגיע לזה שאני לא מסוגלת לישון בלילות מרוב גירוד.
חבר שלי היום היה אצל רופא עור ,גם הוא סובל מגירוד בכל הגוף אבל בקושי יש לו סימנים של עקיצות כמו לי .בכל מקרה הוא לא מצליח לישון בלילות וזה ממש חמור הוא פוצע את עצמו -הרופא אמר לו שיש לו גרדת -סקביאס הבנתי שזה מדבק וזה גרם לי לחשוב שאולי זה מה שיש לי והגירוד לא נובע מהאטופיק דרמטיטיס .מה ההבדלים בין שני המחלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקבייס הנה מחלה מידבקת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010..שנגרמת ע"י חרק טפיל זעיר וניתנת לריפוי מלא בעזרת טיפול די פשוט באמצעות קרם מתאים. פני בהקדם לבדיקת רופא עור. מומלץ שתעברי טיפול בתיזמון מקביל לזמן הטיפול בבן הזוג שלך כדי להקטין למינימום את הסיכון להדבקה חוזרת בינכם במנגנון "פינג פונג".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בכל הגוף לאחר לידהיעל07/09/2010
שלום, אני בת 29 .6 שבועות לאחר לידה ( ניתוח קיסרי). מהרגע שילדתי התחיל לי בכל הגוף פריחה שנראת כמו עקיצות בגדלים שונים וזה מאוד מגרד. רופאת עור אבחנה זו כאלרגיה ליוד ( החומר בו חיטאו אותי לפני הניתוח) טופלתי בסטראוידים 12 יום ללא כל שיפור ניכר. לאחר מכן חזרתי לרופאת העור שלי שאמרה שזה התפרצות של אסטמה של העור. קיבלתי טיפול ל 30 יום במשחות קורטיזון ברמות שונות. יש לציין שאני לקראת סוף הטיפול ללא כל שיפור ואף החמרה של העניין . אני לא ישנה בלילה ובמהלך היום מגרדת את גופי ללא הכרה!פניתי לאלרגולוג שקבע שזוהי פריחה הורמונאלית - בעקבות ההריון והלידה ההורמונים לא מאוזנים וזה יכול לקחת 6 שבועות בערך ואמר שאני יכולה להמשיך בטיפול המשחתי. אני לא רואה כל שיפור ואיכות החיים של כל הסובבים בבית נפגעת! יש לציין שאני מניקה את בני ( תוך כדי גירוד). כל העור שלי פצוע וחבול עם סימנים כחולים מהגירוד ועם גלדים ופצעים מדממים. חוץ מהפנים אין מקום בגוף שהפריחה לא הגיעה אליו כולל איבר המין הישבן ובית השחי! אני כבר לא חוששת מצלקות אך רוצה לשאול האם זו תופעה מוכרת? האם יש תרופה או דרך אחרת לאזן את ההורמונים במהרה לאחר הלידה???? אנא תשובתכם המהירה אני כבר משתגעת!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקבות מקרה דומה, האם מצאת פיתרון??
אבי06/01/2016אנו נמצאים במקרה מאוד דומה, האם בסופו של דבר הצלחת למצוא פתרון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הילה08/09/2010תחפשי בגוגל - אורטיקריה
יש פתרונות ברפואה משלימה שמעלימים את התופעה הקשה הזו
אין תרופות ברפואה קונבציונלית.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בגוף
ריקי08/09/2010תשובה לסובלת מגרד,
נוסף למשחות רפואיות או טבעיות, אני ממליצה על טיפול ביופידבק שיעזור בהפניית הקשב מהתופעה המציקה והורדת רמת המתח, מה שיביא בהכרח לשיפור בהרגשתך.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה
יעל08/09/2010האם גם את סבלת מתופעה זו?
אילו טיפולים ממולצים ברפואה המשלימה?
תודה בכל אופן על היחס
שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי תמונות של אורטיקריה
יעל08/09/2010זה לא נראה אצלי כמו בתמונות וגם התיאורים של סוגי המחלה השונים הם לא מה שיש לי...
אצלי זה כמו עקיצות בכל הגוף , וברור שאלו אינן עקיצות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפולה
מרינה31/08/2015דרמובט או יומובט פניסטיל ואגיסטון תלחי לרופא עור את מתארת את הגירוד כמו גרדת הריון גם לי היא הייתה עד עכשיו ממשיכה רק אגיסטון ביתי בת חודשיים התחיל גם אחרי ניתוח קייסרי עכשיו הכול עבר העיקר לא לגרד ועם מגרד להתקלח במיים קרים ולא חמים גם חשוב מקל על הגירוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת - שאלה עקרונית בהדבקהדובי05/09/2010
להלן השאלה:
גבר לא חולה מקיים יחסים חד פעמיים עם אישה זרה חולה בעגבת.
הגבר מקיים יחסים עם זוגתו הקבועה, הדביק אותה והיא נבדקה חיובי לעגבת.
באם הגבר יבדק לעגבת, האם תמיד הוא ימצא חיובי או שיש מצבים שבדיקות הדם לא יאתרו אותו כחולה?.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן05/09/2010קיימות מספר בדיקות לאיתור הבעיה וברוב המקרים הגבר יאותר כחולה או כמי שעבר עגבת לפחות באחת הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן סקלרוזוסשירי04/09/2010
היי
אני כבר סובלת שנים מליכן סקלורוזס , פעם היה לי בכל הגוף והיום רק באיבר המין, עברתי ניתוח של וסטיבוליטיס ושם הסירו לי גם את הנגעים של הליכן , הייתי בהריון ולכן הפסקתי את הטיפול והליכן חזר והוא מגרד מתמיד אני מרגישה ממש אי נוחות , וזה סיוט ממש מפריע לי.
הרופא שלי לא יודע להגיד לי איזו משחה מטפלת ואני כבר לא זוכרת כי עברה שנה מאז שהפסקתי להשתמש בה... האם מישהו פה יוכל לומר לי איזו משחה? חוץ מיומובט כי היא לא עזרה לי תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כי לא ענו לי
שירי06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזיצאה (חזזית ורודה)רונית04/09/2010
שלום.
לפני חצי שנה הופיעו על פני כתמים אדומים מעקצצים מלווים בתחושת חום.
2 רופאי עור זיהו זאת כאלרגיה וקיבלתי תרופות שלא עזרו. שימוש במשחה המכילה קורטיזון הקלה.
לאחרונה רופא עור זיהה כי כנראה יש לי רוזיצאה ונתן לי רוזקס למשך 30 יום, אני בתחילת הטיפול, כרגע לא נראה שיפור.
האם יש בארץ רופאי עור מומחים למחלה ?
אילו טיפולים יכולים להעביר את התופעה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזיציאה המלצה
שרית05/09/2010ממליצה בחום על שתי משחות אבל לא מקופת חולים אלא רוכשים פרטי
הן פוצח ברפואה משלימה ברמה עולמית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רונית05/09/2010היי, מה השם של המשחות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרית06/09/2010אני כעת בעבודה ואין לי את השם במדוייק.
תנסי בגוגל לחפש קרם סבורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה. תודה.
רונית06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן05/09/2010השלמי קודם כל טיפול כפי שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותשלומי04/09/2010
שלום, אני בן 32 ולאחרונה גיליתי כי יש לי יבלת באיזור הפין שהתגלה כקונדילומה, היבלת נצרבה ויש עוד כמה קטנות שלא נצרבו, במקביל התחילו לי לגדול כל מיני יבלות בבית השחי הבטן והצוואר, אני בחרדה גדולה ולא יודע מה לעשות, האם יש קשר בין שני הדברים (היבלות)? אני נשוי עם ילד בן 3 ואני מפחד להדביקו, האם היבלות מדבקות? מה אני אמור לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
שלומי04/09/2010דבר נוסף, האם היבלות מתי שהוא עוברות או שזה לכל החיים? אני מרגיש שיוצאות כל הזמן חדשות.
האם הגיוני שבגילי יהיו לי יבלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים כתוצאה מהליכה מרובה או גילוחאנונימי02/09/2010
לפני כשבועיים עשיתי ריצה במשך שעה ונוצרה לי שפשפת, לא הייתי מודאג והמשכתי להתאמן כרגיל אך לאחר יומיים הופיעו פצעים בין הרגליים באזור העכוז.
הפצעים לא מדממים אך העור מתקלף עמוק יחסית.
ניסיתי משחות אלוורה, טלק וניסיונות טיפול לשפשפת אחרות אך כלום לא מעביר את הכאב ואת הפצעים.
אשמח אם אוכל לקבל עזרה כיצד לטפל בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים כתוצאה מהליכה מרובה או גילוח
ד''ר אהוד סופר05/09/2010יש מספר אפשרויות. פנה לבדיקה אצל רופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית עור?אתי01/09/2010
שלום, אשמח לדעת האם כתם עגול מסורטט בודד בגוון בהיר יחסית ורדרד בגב באיזור הצלעות יכול להיות פטריה מהשמש? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית עור?
ד''ר אהוד סופר05/09/2010שלום אתי,
לצערי לא ניתן לדעת ללא בדיקה. פני לרופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חספוס בצה איבר המיןט01/09/2010
בזמן האחרון שמתי לב שקצה האיבר שלי טיפה מחוספס בעור ויש לי יובש קל שם ואם יש קשר גם כמו קמטים (שקעים קטנים שמתגלים שמותחים את העור) בכיפת האיבר..
האם מדובר במחלת מין ?
אציין שאני וחברתי מקיימים מין אנאלי ללא הגנה (גלולות אך בלי קונדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חספוס
ד''ר אהוד סופר05/09/2010פנה לבדיקה אצל רופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)