מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה דחופה מאוד!!!!!!!!שרית שאולקר07/02/2010
לד"ר ערב טוב יש לי ילדה בת 4 שנים,
ובזמן האחרון היא התחילה הרבה לגרד בתוך הישבן ובפות, לקחתי אותה לקופת חולים
והרופאה שלה נתנה לי לשים לה משחה פעם ביום ששמה "הידרואגיסטן" + סירופ פעם ביום ששמו "ורמוקס", ואני רואה שאין שיפור במצבה כי היא עדיין ממשיכה לגרד ולהתלונן על כאבים, מקווה שתוכל לעזור לי כמה שיותר מהר.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית, פני שוב לרופאת הילדים....
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010...ובררי איתה את מינון הוורמוקס הרצוי. הסיבה השכיחה ביותר לגרד של הפות ופי הטבעת בגיל זה הנה תולעי קרס והטיפול בוורמוקס צריך לעזור אך נראה לי שאתם נוטלים מינון נמוך מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לעור לכלזיון בעפעף העליולירון07/02/2010
שלום,
לביתי בת שנה ושלושה חודשים יש כלזיון בעפעף העליון במשך כחודש שממען לסגת גם
לאחר קומפרסים רבים.
רופא העיניים אמר שלא ניתן לטפל אלא ע"י ניתוח לניקוז.
אני כמובן רוצה להימנע מפעולה כירורגית ולכן רציתי לדעת האם ניתן לטפל בכך מהכיוון של העור?
האם ניתן למרוח משהו או לטפל חיצונית בעור כדי למזער את הכלזיון למראית עין.
תודה רבה,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בתהליך עמוק שהסיכוי להשפיע...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..עליו בעזרת טיפול חיצוני קלוש ולכן נדרש כנראה טיפול כירורגי.
המלצתי: פני לבדיקת רופא עיניים נוסף לחוות דעת נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה ואקנהעופר07/02/2010
אני יודע שרופאים בדרך כלל דוגלים בכך שאין קשר בין תזונה לאקנה.
אך בכל זאת יש כמה מומחים שדיברתי איתם ואומרים שזה אינדיבודואלי לכל אחד
ויש בכל זאת מחקרים שמצביעים על כך שלמשל הורמונים בחלב יכולים להחמיר אקנה.
השאלה שלי היא ככה:
כמה זמן בערך מאז שאכלתי מאכל מסויים אני צריך לראות השפעה על העור?
לשמל הייתה לי התפרצות ממש גדולה של אקנה ודי פתאומית,
כמה זמן אחורה אני צריך לקחת בביל לבדוק אם זה יכול להיות משהו שונה שאכלתי.
כומבן שזה לא חייב להיות דווקא בגלל משהו שאכלתי אבל אני רוצה לבחון את
כל האפשרויות.
תודה מראש, דודי, בן 20 ד"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי, למיטב ידיעתי לא נמצא קשר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..מובהק בין אקנה לתזונה. בנוגע ל"אך בכל זאת.." הוועץ במומחים שאתה מצטט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ואקנה
עופר18/02/2010אני סך הכל מצטט ממאמרים שקראתי באינטרנט.
השאלה היא תוך כמה זמן צריך להשפיע מזון על העור שלי מרגע שאכלתי אותו.
אודה אם תוכלו לענות לי או לפחות להפנות אותי לפורום שקשור לכך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי, זה הפורום וזו התשובה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/02/2010...אשמח אם תצרף את ה URL של המאמר שקראת ע"מ שאוכל להביע את דעתי עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ואקנה
עופר26/02/2010בעיקר מאמרים שקראתי מתייחסים או לחלב, או למאכלים בעלי ערך גליקמי גבוה.
מה שאני רוצה לדעת זה תוך כמה זמן מרגע שאני אוכל משהו הוא עלול
להשפיע על עור הפנים שלי, אם זה לוקח יום, שבוע, שבועיים...
אני מעוניין לנסות בעצמי מאכלים ולראות אם הם משפיעים עליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו דודי, תקרא לבד
שרון26/02/2010כתוב שם בפירוש תוצאות המחקר:
So, is diet alone going to clear your acne? Probably not.
However, a healthy diet will certainly improve your overall health.
אין פה הפתעה גדולה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ואקנה
עופר28/02/2010ההודעה שלך לא תורמת לי בכלום ולא מתייחסת בכלל לשאלה ששאלתי.
אני פעם אחרונה אנסה לשאול.
תוך כמה זמן מרגע שאני אוכל משהו,
הוא עלול להשפיע על עור הפנים שלי?
האם זה לוקח יום, שבוע, שבועיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה תגובתי הקודמת מעלה
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים של ד. בדרכי השתן ורואקוטןמיכל06/02/2010
אני בת 32 שוקלת 69 והתחלתי לקחת רואקוטן לפני כ-17 יום. מינון של 20 מ"ג פעם ביום. (הרופא אמר לי שלאחר חודש-חודשים הוא יעלה את המינון ל40 מ"ג).
לפני כמה ימים החלו להופיע תסמינים של דלקת בדרכי השתן - צריבה בסיום מתן שתן, תחושה של דחיפות למתן שתן וכו' - אך ללא דלקת בדרכי השתן. האם יכול להיות קשר בין הדברים?
אציין שלפני כשנה בזמן שנטלתי גלולות הופיעה תופעה דומה שלקראת סיום המחזור החודשי הופיעו תופעות אלו, שבדיקת דלקת בדרכי השתן היתה שלילית. לאחר שבוע מסיום המחזור התסמינים נעלמו - אך התופעה חזרה על עצמה בכל מחזור. התופעה נעלמה לגמרי שהפסקתי לקחת גלולות. האם יכול להיות שנוצר יובש בנרתיק בעקבות נטילת הגלולות (בעבר) והרואקוטן היום שיוצר את התסמינים הללו?
אודה מאוד לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן עלולה לגרום יובש וצריבה..
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010באזור איבר המין הנשי, סביב מוצא השופכה ובאזור הקליטוריס (דגדגן).
ממליץ להשתמש בתכשיר לחות לנרתיק (K-Y GEL כדוגמא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקוטאן וגלולותליהי06/02/2010
שלום
אני בת 27 עם טרומבופיליה (פקטור 2). לאור הגילוי נתנו לי מיקרולט.
בשנה האחורנה אני סובלת מאקנה קלה ורופא עור נתן לי רקוטאן 10 מ"ג.
האם אפשר לקחת את הרקוטאן עם הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנאי לטיפול ברואקוטן באשה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..בגיל הפוריות הנו מניעת הריון כפולה ע"י גלולה או התקן תוך רחמי ובנוסף לכך גם שימוש בקונדום או קוטל זרע או דיאפרגמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בפות ובפי הטבעתטל05/02/2010
יש לי גירוי באיבר מין ובפי הטבעת כבר כמה ימים זה לא פנימי כי כל האזור שם הוא אדמומי ומעט נפוח.
מה זה יכול להיות?ואיך אפשר לטפל בבעיה עד שאראה רופא.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגרד גובר לפני השינה\מוקדם בבוקר?
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברטאוויט ובאקנה מיציןיעל05/02/2010
שלום רב,
עקב כמה פצעונים וכתמים בפנים הלכתי לרופאת עור שנתנה לי טיפול ברטאוויט בכל לילה וטיפול באקנה מיצין בכל בוקר. כעבור 3 ימים הופיעו לי כתמים אדומים בכל הפנים וקילופים בכל הפנים מסביב לעיניים, על האף ובלחיים. בנוסף זה מאוד מגרד ומאוד מאוד שורף. האם זה תופעת לוואי של אחד התכשירים ועלי להפסיק את הטיפול או שזה תוצאה של פעולה תקינה של אחד התכשירים?
מה עלי לעשות? להמשיך רק עם אחד מהם? ואם כן, איזה עדיף?
האם מה שהופיע לי על הפנים זה רגיל או לא?
תודה רבה מראש,
יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו תגובת צריבה עקב...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..שימוש לא נכון בתכשירים שקיבלת לטיפול. הפסיקי את השימוש בם ופני ליעוץ חוזר לרופאת העור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםנטע04/02/2010
שלום,
אני בת 34 מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מגירודים ברגליים. ברגע שאני מתחילה לגרד זה מתגבר, ולפעמים נשארים סימנים.
יש ימים שזה נעלם.
האיזור שמגרד זה בירכיים בחלק הפנימי, וברגליים למטה מאחורה. (אך לא בכיפוף..)
רופא אחד אמר לי אסטמה של העור, רופא אחר אמר שלא נראה לו מכיוון שהגירודים זה לא
באיזור של כיפוף הרגל.
האם זה נכון?
מה זה יכול להיות?
לאיזה מומחה עלי ללכת?איך אפשר לדעת אם זה קשור לאלרגיה ממשהו?
תודה!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא עור (נוסף לחוות דעת נוספת)
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעלי04/02/2010
לפני 5 שנים הסרתי שיער בלייזר באזור הפניים ולאחר שנים אלו אני מגלה שעור פניי השתנה מקצה לקצה מכיוון שבשל קרינת החום של הלייזר נצרבו פניי ואזור הלחי אדמדם הנקבוביוןת פעורות וכל החלק הזה הוא אדום כל הזמן ובזמן של שמש אני מרגישה צריבה בעור וכמובן שמרקם העור לא חלק ולא יפה ומלא חורים ונקבוביות
מה ניתן לעשות איך אפשר להחזיר את עור פניי למצב שבו הוא משיל את הצריבה כוויה האדמומיות
לתשובתככם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010...קלינית. פני לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימי דם על עור הפניםגלית03/02/2010
שלום,
הופיעו לי נימי דם בפנים בצידי הלחיים ועד סמוך לגבות. הנימים נראים במקומות אחדים כמו נקודות דם. אני בת 40. מה הסיבה? האם יעלמו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית..
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..פני לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקיוטן- בעיותקרן03/02/2010
שלום ,
אני לוקחת כבר חודש רואקיוטן והכל היה תקין עד כה ,
אבל לאחרונה התחילו לי כאבי בטן חזקים לזמן קצרה בכל מיני שעות ביום,
והיום קיבלתי תוצאות בדיקת מעבדה .חשוב לי שתענו לי פה כי התור שלי הוא רק בשבוע הבא , ואני לא יודעת אם כדי להמשיך לנטול
בבדיקות מעבדה הכל היה בתוך הסוגריים, חוץ מ AST (GOT שהיה מחוץ לסוגריים כשהגבול הוא 26 והוא עמד על 26.4
האם אפשר להמשיך? או שזה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר על חריגה חסרת משמעות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..שאינה מחייבת שינוי משטר מינון הרואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן-להמשיך?איתן03/02/2010
שלום דוקטור,
אני נוטל כבר חודש ימים רואקוטן 10 מ"ג,אתמול(לאחר חודש טיפול) עברתי בדיקות דם לתפקוד הכבד ויש חריגה מעל הנורמה של BILIRUB.TOTAL ,1.28 ובנוסף לכך אני מרגיש כבר 3 ימים כאבי בטן חדים מאוד(בכל איזור הבטן).רציתי לדעת האם לדעתך אני צריך להפסיק את הטיפול כי יש לי תור לרופא המטפל בעוד כשבוע ימים...
תודה רבה והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית רמת בילירובין בצום...
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/02/2010...שכיחה מאוד והנה חלק מהנורמה. התופעה מכונה Gilbert's phenomenon. אם שאר הפרמטרים בבדיקת הדם תקינים אין צורך להפסיק את הטיפול ברואקוטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיקה03/02/2010
כבר חודשיים אני סובלת משריפות בנרתיק חריפות . היה לי חיידק ECOLI בשתן שטופל באנטיביאוטיקה ללא שום שיפור. אין לי כאב בזמן יחסי מין , יש לי כל הזמן תחושה של שריפה בפנים
עשיתי בדיקת PAP יצא תקין , עשיתי תרבית שתן אחרי הטיפול יצא שלילי , עשיתי תרבית נרתיק הבדיקה יצאה שלילית . ניסיתי טיפול נגד פיטריה שלא עזר בכלל ... אני עדיין מרגישה שריפות כל היום ומאוד סובלת , עדיין אין איבחון מה זה , השאלה שלי מה אתה חושב על תופעה כזאת ? איזה בדיקות אני יכולה לעשות או טיפול בשביל להפסיק את השריפה ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני מכיר מצב בו קיימת צריבה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/02/2010של הנרתיק בלי תחושת כאב בעת מגע מיני.
המלצתי: פני למרפאת צואר הרחם ואיבר המין הנשי המסונפת למרפאות נשים גדולות או למרפאת נשים בבית חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס או סתם אקנה ?ניר03/02/2010
אני בן 14 וחצי יש לי הרפס, גם להורים שלי יש.
בכל מקרה היה לי לפני כמה שנים התפרצות של הפצעים בשפתיים אבל עבר לאחר המון זמן וסבל.
בכל מקרה, לפני כמה ימים גדל לי פצע מוגלתי (כמו פצע אקנה) וזה לא בדיוק על השפתיים, אלא זה על החיבור בין השפה העליונה לבין ה"שפם" זה כאילו לא על אמצע השפתיים אלא למעלה, אבל כן זה מחובר לשפתיים.
אז האם הפצע המוגלתי הזה גם קשור להרפס או שזה אקנה רגיל?
אני משתמש כבר כמה ימים מאז שהפצע יצא בזובירקס אבל זה לא ממש עוזר..
ויש לי משחה נגד אקנה שרופא עור נתן לי, לשים את זה על הפצע או להמשיך עם הזובירקס נגד הרפס, או שיש טיפול אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי, טיפול לאקנה אינו יעיל ל...
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/02/2010..ריפוי נגעים קיימים אלא למניעת הופעת נגעים חדשים.
לצורך אבחנת הנגע יש לבדוק אותו האם בראש הנגע מצויה שקערורית כעין טבור האופיינית לשלפוחיות ההרפס. פנה בהקדם לבדיקת רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בישבןמיכל02/02/2010
שלום רב...
שאלה קצת מביכה.... כבר זמן רב יש לי פצעונים על הישבן. הם גדולים ואדומים, די מכאיבים אם נוגעים, אך אינם מוגלתיים, כלומר זה לא דומה לפצעי בגרות של ילדים. ממה הדבר יכול לנבוע, וכיצד ניתן לטפל?
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי ישבן
ענת03/02/2010יש שתי משחות מדהימות לפצעי ישבן
אותם פיתח מטפל אלטרנטיבי המתמחה בבעיות עור.
פשוט תקישי בגוגל חיפוש : פצעי ישבן.
שתי המשחות מדהימות .
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל, פני לבדיקת רופא עור....
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/02/2010...
אם מדובר בזיהום חיידקי של זקיקי השיער אזי הטיפול היעיל ביותר הנו אנטיביוטיקה שנוטלים בבליעה אך יתכן במצבים של זיהום שטחי כנ"ל שגם תכשיר אנטיביוטי למריחה יועיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין טעם באנטיביוטיקה ממושכת
דנה14/10/2010זה מחליש מאד את הגוף והפצעים חוזרים בגדול אחרי הפסקה.
מנסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה בישבן והטיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי13/10/2010שלום רב מיכל,
בהסתייגות של ראיתי ולא אבחנתי את מצב העור, פצעים באזור הישבן לעיתים מאופיינים כ"אקנה בישבן או כפוליקוליטיס בישבן".
נגעי האקנה המופיעים באזורים מוסתרים ופחות חשופים בגוף, נוטים להיות פחות
מטופלים...כי לא רואים אותם, אך בסיטואציה אינטימית...או כשרוצים בקייץ ללבוש בגד ים...!
הסיבות לתופעת אקנה בישבן יכולות להיות נקבוביות סתומות, עור יבש או לחות כלואה, זיעה, פעילות ספורטיבית או ישיבה מרובה וממושכת (תלמיד/ה, עבודה משרדית), לבישת בגדים צמודים מבדים סינטטים שאינם מאפשרים איוורור האזור וכתגובה לטיפול בתרופות.
נגעי ה"אקנה" מופיעים בעיקר באזורי הגוף העשירים בבלוטות חלב. אזורים אלו כוללים את הפנים, החזה, הכתפיים העורף והגב. אולם, אין זה מן הנמנע שתופעות "אקנה" תופענה גם במקומות אחרים בגוף.
טיפולי אקנה בטכנולוגיית IPL - *בהליך פשוט, ללא כאב, מהיר קצר ואפקטיבי הבטיחותי ביותר מבחינה רפואית*
טיפול אקנה "אקנה גוף" בטכנולוגיית IPL נמצא יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה ( P. ACNE ) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
טכנולוגיית IPL - יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים חומים/אדומים הנלווים לעור אקנתי. (המכשיר נמצא בשימוש בקליניקות פרטיות של רופאי עור).
כתבות נוספות ניתן למצוא באתר הבית שלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)