מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס הדבקהאורן20/12/2009
לפני כשבוע ימים היה לי הרפס השפתיים . לאחר מספר ימים הופיע אצל בת זוגתי הרפס הערוה. לא היה מין אורלי בתקופה שמדובר עליה. שאלתי א. האם נדבקים מהרפס השפתיים בהרפס הערוה
ב. האם במגע ידני בערוה אפשר להדבק ג. כמה זמן צריך להמנע ממגע מיני ד. האם זה הפיך או עלול לחזור על עצמו. האם אצל גברים יש הרפס איבר המין מלבד השפתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לאורן
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/12/2009שלום אורן,
להלן שאלותיך ותשובות:
א.
שאלתך: האם נדבקים מהרפס השפתיים בהרפס הערוה
תשובתי: כן
ב.
שאלתך: האם במגע ידני בערוה אפשר להדבק
תשובתי: כן
ג.
שאלתך: כמה זמן צריך להמנע ממגע מיני
תשובתי: עד החלמת הפצעים
ד.
שאלתך: האם זה הפיך או עלול לחזור על עצמו. האם אצל גברים יש הרפס איבר המין מלבד השפתיים
תשובתי: לא הפיך, צפויות חזרות, עלול לדבק גם את איבר המין הגברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפיןנטלי20/12/2009
שלום,
אני בן 32, מזה מספר חודשים מופיעות אצלי נקודות אדומות קטנות בראשו של הפין (מתחיל מנקודה אחת ומתרבה לנקודות רבות). לאחר שימוש במשחה לטיפול בזיהומים בקטריאליים שניתנה ע"י רופא עור, הנקודות נהפכות לעור יבש ונעלמות. אחרי פרק זמן מסוים התהליך חוזר על עצמו.
הייתי פעמיים אצל רופא עור, קיבלתי המלצה לעשות מילה (ניתוח לחיתוך וסילוק העורלה) ומרשם למשחה לטיפול בזיהומים בקטריאליים. יש לציין שדבר זה קורה במהלך תקופה אחרונה, ולא כל חיי. האם זה יכול להיות בגלל מילה או שיש סיבה אחרת למחלה זו? האם זו תופעה ידועה? האם יש שם למחלה זו? מה יכול להיות הטיפול? האם קשור לקיום יחסי מין ללא קונדום (פרטנרית קבועה)?לאיזה רופא כדאי לי לפנות?
אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס, אם האבחנה הנה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/12/2009בלניטיס זיהומית, אזי מדובר במחלה זיהומית ששכיחה יותר בגברים לא נימולים.
מילה מומלצת מבחינה בריאותית ומבוצעת מסיבה זו במרבית התינוקות הנולדים בארה"ב
ניתן לבצעה כפרוצדורה אמבולטורית, בהרדמה מקומית וזמן ההחלמה אינו ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנננההרונה19/12/2009
אני לוקחת גלולות יסמין חודשיים -+ לטיפול באקנה בפנים ובגוף..
מתי אני אמורה לראות תוצאות? בנתיים זה נראה לי אותו דבר..
האם גלולות מורידות גם אקנה בגוף שממנו אני סובלת תקופה ארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי, כיום לא מקובל לטפל....
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009...באקנה בגלולות למניעת הריון. ההתוויה לטיפול בגלולות אלה הנה מניעת הריון בלבד. שיפור האקנה בעת נטילת הגלולות הנו תועלת משנית שלא תמיד מתרחשת. תתכן השהיה של עד 6 חדשים בין תחילת הטיפול בגלולות ועד שיפור האקנה. כ"כ השפעת הגלולות על האקנה הנה זמנית וחולפת.
המלצתי: פני לרופא עור לשקול האם את מתאימה לקריטריונים לטיפול ברואקוטן. הסיכון הכרוך בטיפול ברואקוטן קטן מזה הכרוך בטיפול בגלולה והסיכויים לריפוי מלא של האקנה (כלומר לאי חזרת האקנה אחרי הפסקרת הרואקוטן) הנו כ 85%.
הערה: אם את פעילה מינית - עליך להמשיך את הטיפול בגלולות למניעת הריון במהלך הטיפול ברואקוטן ולנקוט באמצעי מניעה נוסף (קונדום, דיאפרגמה, קצף קוטל זרע וכד')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסויראיזיסאבי19/12/2009
שלןם רב,
אובחנתי כחולה פסוריאזיס לפני כשנתיים. כרגע יש לי קשקשת רק על המרפקים וקילוף וןיובש על כפות הידיים. הרופאים נותנים דיבונקס שלא ממש עוזר לי. התחלתי טיפול בדיקור וצמחים שעוזר בצורה חלקית. ים המלח בעייתי גם כי יש לי הרבה נקודות חן וגנטיקה של מלנומה וגם גכי אין לי על הגוף מלבד מה שתואר.
שאלתי היא האם יש לכם מה להמלית בנוגע לטיפול הוליסטי/שלם לגבי המחלה. לא סתם שים משחה ותחזור אלי עוד שבוע כמו שאומרים לי רופאי העור.
אודה על תשובה מפורטת כי זה ממש מציק לי.
תודה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון, לפסוריאזיס של כפות הידיים....
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/12/2009...קיימות אופציות טיפול רבות למדי אך מדובר בצורות טיפול הכרוכות בבליעה או הזרקת התרופות.
המלצתי: פנה לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת בשאלת התאמתך לטיפול פוטותרפיה לכפות הידיים וכן בשאלת התאמתך לטיפול הניתן בתרופות לבליעה או הזרקה במקביל לטיפול הפוטותרפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת נשירת שיער לאחר לידהלאה19/12/2009
אני סובלת משיער דליל. נאמר לי שלאחר לידה הנשירה גדלה. האם יש ויטמין או תרופה המותרת לקחת בהריון כדי למנוע את הנשירה ???? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער לאחר לידה
לאה21/12/2009לא קיבלתי תשובה ואני מאד מודאגת. תענו לי בבקשה ! אני סובלת משיער דליל ונאמר לי שבזמן הריון לא לקחת תרופות. האם יש ויטמין כל שהוא ? מה יהיה לאחר הלידה ??? תעזרו לי בבקשה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע ממושך בשוק+גרד מטורףמרים18/12/2009
לד"ר שלום!
לפני כ4 חודשים הופיעו כמה פצעונים בשוק עם גרד וכאשר הם התיבשו נשארה נקודה אדומה שמגרדת ולא מגייבה לשום משחה.נקודה אחת אף גדלה והפכה להיות בגודל של מטבע 5אגורות עם אודם ובולטת.נגשתי לרופאת עור ולא הייתה לה תשובה ,רק נתנה קרם אלקום ליום ועוד איזשהו קורטיקוסטרואיד עם חומצה סליצילית ללילה שנגמרה ואינני זוכרת את שמה.וזה גם לא משנה כי זה עדיין מגרד ולא יפה וכבר מתחיל להדאיג אותי.
חשבתי בכיוון פסוריאזיס אבל איך יכול להיות שזה רק נקודה (עוברת המון סטרס לאחרונה)
אודה על תשובה מהירה
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים, ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה!...
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/12/2009...
המלצתי: פני שנית לרופאת העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות בטוסיקהגר18/12/2009
שלום,
בתי בת השנה מוציאה שינייםוהיציאות שלה הפכו חומציות מהרגיל, דבר שגרם לתפרחת חיתולים. מרחנו, כרגיל, משחת וולדה על בסיס קלנדולה, אך זה המשיך להחמיר. עברנו לבייבי פסטה. לא עזר. התחלנו להחליף חיתולים בתדירות גבוהה מאד, הפסקנו להשתמש במגבונים ושטפנו רק במים, ובאמבטיה אנחנו משתמשים רק בשמן בלנאום בייבי כך שלא היה מגע של סבון באיזור. לא עזר. נהיו פצעים פתוחים ומכאיבים. נזכרתי שבזמנו כשלבתי הבכורה היה וירוס שלשולים והטוסיק שלה היה במצב רע, הרופאה נתנה לנו דרמקומבין לזמן מוגבל וזה עזר כמו קסם. אז ניסיתי ובכל פעם שהקרם נגע באיזור היא צרחה. התעקשנו יומיים וזה לא שיפר את המצב. קניתי בבית מרקחת לפי המלצות של חברים ורוקחים דזיטין ובייבי אגיסטן. ליתר בטחון התקשרתי לרופאה להתייעץ לפני שמרחתי. היא אמרה שאם דרמקומבין לא עזר אז בייבי אגיסטן לא יעבוד כי החומר הפעיל בו הוא אחד המרכיבים של דרמקומבין. לגבי דזיטין אמרה שזה כמו בייבי פסטה עשיר וזה לא מספיק ומכיוון שיש פצעים פתוחים צריך להשתמש בביאפין נגד כוויות. השתמשנו אבל הבעיה היא שהחומר מאד מיימי ולא יוצר שיכבה מבודדת והעור חשוף לפיפי....ניסינו יומיים ולא השתפר. אולי קצת אבל לא משהו מרשים. עברנו לדזיטין. כבר יומיים עם דזיטין. אני אובדת עצות.
יש לי בבית כבר בית מרקחת שלם: בייבי אגיסטן, דרמקומבין, דזיטין, ביאפין. במה להשתמש וכמה זמן להתמיד עם טיפול אחד עש שעוברים?
אשמח לעזרה,
בתודה ובברכה,
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגר, פנו לייעוץ רופא עור!!....
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/12/2009...בכל מקרה, מנסיוני מדובר בתקופת טיפול ארוכה. להצלחת הטיפול הטוב ביותר נדרשים סבלנות רבה והתמדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
אליסה31/12/2009מנסיון- לבת שלי עוזר במצב כזה רק משחה בשם- אטיונול. רוכשים אותה ללא מרשם. תברחי שכבה על כל האיזור האדום, 3 פעמים ביום. בשאר ההחלפות קרם רגיל. אני משתמשת בביבי פסטה. המשחה הזו מורידה את האדמומיות כבר למחרת, אך לא לגמרי, במצב של הפצעים יקח לך שבוע+. אני בדיוק עשכיו סובלת עם הקטנה שלי. הפעם הפיפי שלה נורא חומצי וצורב לה את העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכה :)אלונה18/12/2009
נמאס לי מהפיצעונים על הישבן !!!
יש לי המון המון פיצעונים ,לא מדובר בחצקונים גדולים
אלא כמו נקודות אדומות אחת לתקופה מסוימת כן הופך לסוג של חצקון !!!
מה עושים עם הדבר המביך ולפעמים מגרד הזה?
עם כל המבוכה - אני עובדת שעות רבות בישיב האם זה קשור?
אני מקפידה על תחתונים מכותנה לא סינטטי כלום ...
האם זה מוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בישבן המלצה לטיפול
יעל19/12/2009יש טיפול מעולה וכל מה שאת צריכה לעשות זה לחפש בגוגל את המילה פצעי ישבן
ותקבלי מידע על כך באתר של מור
יש לו שתי משחות פורצות דרך לטיפול בפצעי ישבן.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת,אני די מתרגשת :)
אלונה19/12/2009אתם מכירים את זה שאתם בטוחים שיש לכם משהו ממש דפוק !!!
ואתם בטוחים שרק לכם יש ?!!!!
פתאום נתת לי שם ל"דבר" ומצאתי המון המון ....
אבל אני עדיין רוצה לקבל תשובה מהרופא ולנסות להישאר בטיפול דרך קופ"ח ולא פרט כמו ההמלצה שנתת לי בעיקר שיקולים כלכליים , אנסה למצוא פיתרון במסגרת קופ"ח שאני משלמת עליה ומקווה שאצליח .
תודה על ההפניה וה"סוד" הגדול :)
לפני זמן מה העלתי תשובה דומה באתר אחר וכמובן שעלו "חכמלוגים" עם רעיונות לפיתרונות ואני למרות שהמעמד הוא וירטואלי כל כך התביישתי וזעמתי :) ....
תודה ומחכה להרחבה וייעוץ האם ניתן לקבל המלצה דרך קופ"ח לטיפול או שהדבר הוא "שולי" ורק הפרטיים מטפלים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת חשובה לשאלה אל הרופא :
אלונה19/12/2009מהחומר באינטרנט שקראתי :
אין - בחיי שאין לי - שיערות על הישבן ....
אז אני לא מצליחה להבין אם מדובר בדלקת של שורש השיערה איך יתכן ?
האם מדובר בשורש של ה"פלומה" המכסה את גופנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאלונה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009שלום אלונה,
טווח האבחנות המתאימות לתופעה שאת מתארת נע בין נטייה תורשתית להתקרנות מוצא זקיקי השערות (Keratosi pilaris) ועד זיהום בזקיקי השערות.
ליעוץ מוסמך לבעייתך והמלצת טיפול יעיל (על סמך ממצאי הבדיקה הקלינית) עליך לפנות לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה/הרעלה?זיו18/12/2009
שלום.
מזה שבוע סובל מגרד ותחושת בעירה חריפה בכל הגוף ללא פריחה. מחריף בלילה כך שלא יכול לישון...
קיבלתי טלפסט 180 פעמיים ביום אך לא חל שיפור והוחלף לאהיסטון שלש פעמים ביום אך לאחר כשני כדורים עדיין ללא הטבה.
יש לציין שאין פריחה, הופא ציין דרמוטרפזם חיובי...
אני סובל מאוד ולמעשה לא יכול לישון משום שכאשר אני נכנס למיטה ישנה החרפה אדירה ואני מרגיש פשוט בוער.
אני בן 40 ללא עבר של אלרגיות כלל, אני לא זוכר שאכלתי או באתי במגע עם משהו חדש, מה שכן, הכל התחיל מבחינתי לאחר שהתכסתי בשמיכה שהייתה מאופסנת אך הציפה הייתה לאחר כבסה(הרופא שולל קשר) בנוסף כיום לפני הסתבנתי בספוג חדש בנמרצות ושיפשתי את העור די חזק. אך שפשפתי גם אזורים שאינם רגישים כרגע כלל כמו בתי שחי ומפסעה.
האם להערכתך מדבר באלרגיה? כמה זמן עלול להמשך? איך אני יכול לתפקד כך ללא שינה? מדוע הטיפול התרופתי לא עוזר לי?
מהן הערכותיך והמלצותיך?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על שאלות ולא משיבים?
זיו21/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגייה
גיא22/12/2009מציע לך שלא להספק בטיפול הקונבציונלי שקבלת כי זה לא מרפא שום דבר האנטי היסתמין הזה.
תחפש בגוגל את המילה אורטיקריה כי זה מה שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור, להערכת בעייתך נדרשת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009...בדיקה קלינית. עליך לפנות לרופא העור שלך (או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת) להערכה חוזרת בשאלת בעייה אלרגית או מאידך אפילו סקבייס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערהלנה18/12/2009
אני בת 26 ויש לי נשירה מאוד משמעותית. במקביל חשוב לי לציין שלאחרונה רציתי לחזור למשקלי הקודם (55 קילו) כי עכשיו אני שוקלת 58 (גובהי 1.76) הבנתי שאני מזיקה לעצמי ושכנראה הנשירה לא רק בגלל לחץ מהלימודים אלא גם בגלל שהייתי אוכלת 1000-1200 גג קלוריות ביום. פשוט בעבר יצא לי לעשות 4 פעמים בשבוע ספורט וב3 חודשים האחרונים בקושי פעמיים או פעם. והתחלתי לעלות ופחדתי לעלות יותר...
אחרי התייעצויות הבנתי שאני פוגעת לעצמי בבריאות. הנשירה גברה והלכתי לעשות בדיקות דם אלא שהתוצאות היו בסדר גמור. הלכתי לרופאת עור והיא הביאה לי 3 סוגים של ויטמינים לבליעה (בניהם אבץ, וכו'..) וטיפות תרחיץ אלוקום. אמרה לי להשתמש בהן במשך שלושה חודשים. אני אחרי החודש הראשון ולא רואה כל תחילה של התפתחות לחיוב. הנשירה ממשיכה והשיער יבש ולא בריא.
חשוב לי לציין גם שבעבר היה לי שיער בריא, אומנם לא הכי מלא, אבל הרבה יותר מלא מעכשיו ובריא יותר!!!
מה אני אמורה לעשות?? האם להמשיך בטיפול או לא? ומה אתם מייעצים לי לעשות? אולי יש דרך אחרת?
אגב, בשבוע האחרון החלטתי למצוא זמן ל4 פעמים בשבוע פעילות גופנית ולנסות לאכול מסודר ויותר בריא.
מחכה לתשובה. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלנה, פני לבדיקת רופא עור בשאלת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/12/2009...Telogen efluvium או הפרעה אחרת.
לצורך יעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רציתי לדעת בבקשהאור18/12/2009
יש לי חורים בלחיים מאקנה ורציתי לדעת איזה טיפול יכול לעזור בבבקשה?! ו...אם המשחה קלוקוט למניעה וטיפול בצלקות יכולה לעזור בצלקות וחורים קטנים בלחיים כתצואה מאקנה?! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה
אור13/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לרביד
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/01/2010הטיפול העיקרי בצלקות שקועות של אקנה הנו כירורגי וכולל אמצעים כמו שיוף העור, הזרקת חומרי מילוי, ועוד.
קלוקוט ושאר התכשירים המבוססים על סיליקון אמורים לשפר מראה של צלקות היפרטרופיות - שבולטות כלפי חוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםמיכאל17/12/2009
שלום רב
מזה כ-שלוש שנים אני מגורד באזור השוקיים של הרגליים באופן קבוע .
המראה הוא של פצעונים מיובשים ובולטים
האבחנה שקיבלתי היא של אקזמה עם טיפול של יולקטין ודיפרוג'נטה
שלא עוזרים במיוחד אלא רק מקילים על הצורך בגירוד.
איך נפטרים מהנגע הזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן17/12/2009לצערי ללא בדיקה לא אוכל לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפנים לאחר טיפול בפצעיםלאה17/12/2009
שלום,
לבני בן ה- 14.5 התחילו פצעי בגרות קלים, רופא עור רשם לו סבון של ד"ר עור - "אלפא קלין סקין אלסבון לעור בעייתי5=PH" לשטוף בוקר וערב ומשחות "NEO-MEDRAL" ו - "RET-AVIT" למרוח בערב, כל יום משחה אחרת.
בימים האחרונים התחיל להופיע יובש נוראי בפנים בעיקר מסביב לשפתיים ובין הגבות.
האם להפסיק חלק מהחומרים ? או להוסיף אולי קרם לחות ?
תודה, לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירי טיפול באקנה גורמים כולם....
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009..ליובש של העור ולכן צריך להשתמש בם באופן נכון.
1. להמנע ככל האפשר משילוב של מס' תכשירים מייבשים
2. אופן השימוש בקרם רטביט הנו כדלקמן: לפני השינה ליטול כמות זעירה - חצי גרגר אפונה לערך, לפזר נגיעות על הפנים באקראי כדי לקבל פיזור אחיד ולאחר מכן להספיג פנימה בתנועה סיבובית. יש להתחיל את הטיפול פעמיים בשבוע הראשון, 4 פעמים בשבוע השני ו 5-7 ימים החל מהשבוע השלישי לטיפול.
3. באם קורה אירוע של יובש כזה - להמנע ככל האפשר משימוש בתכשירי לחות. כל תכשיר לחות מחמיר את תופעות האקנה. עדיף פשוט להפסיק את הטיפול באקנה ולהמתין מס' ימים עד שהיובש יחלוף ואז לחדש את הטיפול תוך נקיטת הכללים שפירטית בסעיפים הקודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בפנים
מאיה18/12/2009לרוב היובש הןא תוםע לוואי של הטיפולים לאקנה.
מומלץ להשתמש בקרם פנים.
חשוב שזה יהיה קרם לחות יעודי שלא סותם נקבוביות
יקרם פנים של פלקסיטול מאד מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בפות ובפי הטבעתנועה17/12/2009
אני סובלת תקופה די ארוכה מגירודים בפי הטבעת הסביבה המפשעות והפות ,
זה התחיל מגרד בפי הטבעת שחשבתי שזה תולעים , והתפשט לכל האיזור והפות ניסתי משחות למינהם ולא עזר , קבעתי תור לרופא נשים וגם לרופאת משפחה שתישלח אותי לרופא מומחה לפי הטבעת , השאלה שלי האם ישנו קשר בין הבעיה שלי בפי הטבעת לגירודים שיש לי במפשעות ובכל האיזור ? הדבר היחידי שאני מורחת ומרגיע לי לכמה שעות זה משחה של תינוקות דזיטין אבל לא מרפא כי זה חוזר לי במיוחד בבוקר ובערב והגירוי החזק שאני שוטפת את האיזור במים חמים אני לא מצליחה להתאפק מלגרד וממש יורד לי דם , אני ממש מיואשת ויקח זמן בטח עד שאקבל טיפול , האם אין בעיה להשתמש במשחה הזאת במשך תקופה ארוכה אני מדברת על חודש חודש וחצי ?
מחכה לתשובה מהירה ,
הסובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיפור מתאים אכן לתולעים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...ביחוד התגברות הגרד בשעות הערב ובבוקר מוקדם.
המלצתי: הוועצי ברופא המשפחה שלך ושיקלו נסיון טיפול בתולעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
נועה20/12/2009לא יכול להיות תולעים כי שתיתי כל כך הרבה ורמוקס ולא עזר כלום, אפילו דחפתי שן שום שם ועשיתי את כל מה שצריך נגד תולעים , מה חוץ מתולעים יכול להיות שזה גרד שמגיע בשני המקומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה
נועה23/12/2009בבקשה קבעתי תור לרופא נשים אבל אני כבר לא יכולה עם הגרד הזה בפות במיפשעות ועל הבוקר זה הכי קשה אני מגרדת עד שיורד לי דם וזה שורף מה אני יכולה למרוח כדי להרגיע עד התור לרופא נשים זה רק בחודש הבא
בבקשה המלצות למשהו טוב
מרחתי אגיסטן לא עוזר מה עוד אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד
גיא23/12/2009תחפשי בגוגל את המילה :
טיפול אלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר של מור הוא מתמקצע בגרד מהסוג הזה ובהרבה תופעות עוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הגרד עלול להגיע גם ל...
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009...איבר המין הנשי במקרה של נגיעות בתולעים.
בכל מקרה - יהיה נכון מצידך להיבדק ע"י רופא\ת נשים ולאחר מכן ע"י רופא\ת עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש חשובהאלי16/12/2009
אם אחד המומחים יוכל לענות זה יהיה מצוין,יש לי בעיה כל שהיא בעור שמתבטאת בעקצוץ בעור ויושב כללי בעור וגם עור שמנוני,בעיה בבלוטות החלב או משהו כזה זה התחיל בגיל ההתבגרות אז זה שינה גם את הגוון של עור אבל זה משתפר ע הזמן אבל תחושת העקצוץ לא חולפת ואפילו מתגברת ,איזו מין בעיה זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי, לתשובה מוסמכת לבעייתך...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...נדרשת בדיקה קלינית. פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)