מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות לפניםפסוזי02/02/2010
אשמח אם למישהו יש הצעה באיזה קרם לחות להשתמש בעור הפנים עם פזוראיזס
יבש עם עור מתקלף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לפנים-פלקסיטול
מאיה03/02/2010מומלץ להשתמש בקרם יעודי לנושא.
יש מספר חברות עם קרמים לפנים יבשות מתקלפות שמתאים בתור טיפול משלים לפסוריאזיס
אני ממליצה על הקרם לפנים של פלקסיטול- הוא מאד יעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רעבעשט02/02/2010
אני גבר כבן 26 נשוי
ברצוני לדעת שאני הולך להשתין ולפני מקלחת במיוחד יש לי ריח נורא שם
באזור הבאגט
והריח הזה נורא מזכיר לי את הריח של הזרע
אם יותר לי להזכיר שאני מתקלח אחריי כל סקס או אוננות
יש מצב שהזרע שנשפך באזור האיבר שלי מהווה לריח הזה
ואם כן מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור המפשעות, בתי השחי, קפלי החזה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/02/2010...ובין העכוזים מכיל בלוטות זיעה מיוחדות שמייצרות ריח זה.
הטיפול בכך הנו רחצה תכופה ובישום. ניתן להפחית מעט את עוצמת הריח ע"י שמירה על משקל גוף תקין וצריכה מינימאלית של מזונות ותבלינים שמגבירים את בולוטות הריח כמו שום וחילבה (שהיא גם בסיס לתבלינים כמו עמבה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בעורבן 2502/02/2010
שלום רב,
אני בן 24, הייתה לי פטריה במפשעה ששכנה באזור המשך 4-5 שנים, (לא ידעתי שיש פטריה ולכן לא טיפלתי בה, היו גירודים אבל לא הבנתי למה), בסוף כמובן פניתי לרופא עור וטיפלתי בה וגם בפטריה בציפוניים (ציפון אחד בלבד), הפטריה שבמפשעה הייתה כמעט על כל המפשעה (שטח גדול), אני טיפלתי בחלק גדול והטיפול הצליח, אך יש אזור קטן שלא טיפלתי בו ואני התחלתי את הטיפול בו יותר מאוחר, אני כבר חודשיים מורח תרופה על אזור זה ואני לא מצליח לרפא את הפטריה, אבל בסוף שמתי לב שהתרופה שאני מורח לא נחדרת לתוך העור, היא נשארת על השכבה החיצונית ואולי זאת היא הסיבה לכך שהפטריה לא נעלמה. כי בכל פעם שאני מורח, לוקח זמן ארוך עד שהקרם מתייבש (לפעמים יותר משעה וחצי) ואחר 9-10 שעות אני רואה שהקרם התייבש אבל כולו נשאר על העור ולא נכנס לתוך העור. האם יש בעיה בעור באזור זה? אולי בגלל עוצמת הפטריה במקום זה? האם יש דבר כזה בספרות הרפואית או מניסיונך האישי? והאם יש טיפול? האם ייתכן בגלל עוצמת הפטריה והזמן ששכנה באזור גרם לבעיה לנקבוביות העור ואין אפשרות לחדירת הקרם לתוך העור?
אני משתמש בתרופת למיסיל והתרופה מתאימה לסוג הפטריה ולעור, וההוכחה על כך היא שחלק גדול מהפטריה שבמפשעה נעלם ורק נשאר האזור הקטן. בנוסף לכך אני השתמשתי בלמיסיל טבליות במשך 75 ימים לטיפול בפטרת הציפורניים (ואחר כך הפסקתי בגלל תגובה אלרגית לתרופה ועכשיו אני משתמש בתרופת אגיספור תמיסה לציפורניים)
אני אשמח מאוד לקבל את עזרתך, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לרפא פטרת באזורי עור...
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/02/2010...שעירים רק באמצעות טיפול מקומי במשחות. מחולל המחלה - הפטרייה החד תאית, חודרת לזקיקי השיער והתרופות שאנו מורחים אינן חודרות לזקיקי השיער.
גם הטיפול המקומי בפטרת הציפרניים אינו יעיל כמעט אפ פעם ונדרש טיפול בטבליות לצורך ריפוי הציפרניים.
יש להדגיש גם שפטרת המפשעות הנה תמיד הדבקה מפטרת הרגלים או ציפרני הרגלים. אנו מסיעים את המחולל מכפות הרגלים בעת שאנו לובשים תחתונים ומכנסיים.
המלצתי: פנה לרופא עור ושקול עמו את המשך הטיפול והניהוג לאחר ביצוע בדיקות מתאימות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כהה בצוואראלה01/02/2010
שלום, אני בת 20. לפני מספר חודשים הופיע לי כתם כהה ממש על העורף, מתחת לשיער, כמו עיגול קטן. לא ייחסתי לזה משמעות וזה נעלם. עכשיו לפתע ראיתי שליד איפה שזה היה יש כתם גדול בהרבה.
קבעתי לתור, אבל הוא יהיה רק בעוד שבועיים, האם זה משהו מסוכן? אציין כי כשהייתי קטנה הייתה לי פטריית שמש על הצוואר וזה מזכיר את זה קצת אבל גדול בהרבה ועל שטח גדול מאוד ואין לו מרכז שונה, זה צבע אחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית...
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010..פני לבדיקת רופא עור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות קרחת בזקן ובראשרחל01/02/2010
לפני יותר משנתיים פתאום הופיעה לי בפנים באזור הזקן קרחת שהתפשטה לצוואר והמשיכה לראש- לנקודה מסויימת. הלכתי לרופא עור והוא הזריק לי איזשהו חומר בראש ובזקן פעם אחת ולאחר מספר חודשים פעם שניה, יש לציין שזה לא עזר. לפני חודש בערך נהיה לי בלוטה בראש באזור שהזריקו לי, מה לעשות? אני כבר מיואש אני סובל מהתופעה כבר הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות שסיפורך מתאים ל...
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010Alopecia areata תצטרך לפנות שוב לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת ע"מ לקבל יעוץ מוסמך והמלצות להמשך ניהוג בעייתך כוון שקיימות אפשרויות אבחנה נוספות ויתכן שתידרשנה בדיקות לצורך איבחון וודאי לפני המלצה על חלופות הטיפול המתאימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני סוגי פסוריאזיס?שרון31/01/2010
אני בת 37 ובשנתיים האחרונות הופיעו לי נגעים במרפקים ובברכיים וקיבלתי משחת אלוקום. האמת שלא ממש טיפלתי בהם כי הם היו קטנים וממוקדים ולא מאוד הפריעו לי. לפני כחודש חליתי בדלקת גרון חמורה. בערך שבוע אחרי הופיעו לי נקודות אדומות שכיסו לי כמעט את כל הגוף- ידיים, רגליים, חזה גב ועכשיו התחיל לי גם בפנים. בהתחלה חשבתי שזו אלרגיה, אבל במהלך שלושת השבועות האחרונים הנגעים תפחו וכוסו בקשקשת- חלקם התאחדו לנגעים גדולים יותר. בבדיקות דם נשללה אלרגיה ומסתבר שהסטרפטוקוק עדיין חוגג לי בגוף ובגרון. קיבלתי אנטיביוטיקה חזקה יותר בתקוה שהחיידק ייכחד
רופאת עור אבחנה אצלי התפרצות גוטטה בנוסף ל נגעים הקבועים" שיש לי. היא הפנתה אותי למכון PUVA ואמרה שניתן על הנגעים הגדולים יותר למרוח משחת אלוקום. יש לי מספר שאלות:
יש איזושהי סטטיסטיקה לגבי התפרצות כזו? זה באמת יכול להיות חד פעמי או חלילה סטטי?
האם ההתפרצות הנוכחית יכולה להעיד בעצם על החמרה בפסוריאזיס הקיים או שלמעשה אני סובלת משני סוגים של פסוריאזיס?
ושאלה אחרונה, כמה זמן אפשר למרוח את האלוקום ברציפות?
תודה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
גיא01/02/2010יש לך מזל שלא מרחת את האלוקום כי הנגעים היו מוכפלים .
זו משחה סטירואידית כמו כל משחה סטירואידית שיש בשמות משתנים.
אני ממליץ לך לא להסתפק במשוב קובציונלי פשוט תחפשי בגוגל
םסוריאזיס טיפתי זה השם של גוטטה.
רק בריאות אני לא רופא אלא חולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשרון
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010שלום שרון,
את סובלת מפסוריאזיס קלה שהתבטאה רק במרפקים.
כידוע פסוריאזיס עלולה להחמיר עקב דלקות גרון סטרפטוקוקאליות. שכיח שהחמרה כזו מתבטאת בצורה טיפתית (גוטטה).
פוטותרפיה (פובה) הנה טיפול הבחירה לפסוריאזיס טיפתית.
לדעתי טיפול פוטותרפיה מייתר את השימוש באלוקום אך אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא העור שלך בנדון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרון01/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן גודלת בתוך בשר הבוהן?רועי31/01/2010
שלום רב,
לא כ"כ בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אשמח לדעת איפה המקום נכון.
יש לאבא שלי מצב כואב שהציפורן של הבוהן שלו גודלת בתוך בשר האצבע.
כלומר במקום לגדול מעל זה גודל בפנים.
הבעיה התחילה שאבי סבל מפטריות באצבע הזאת. אחרי הטיפול בפטריות, הציפורן פשוט גודלת בפנים.
זה כואב בצורה מפחידה והוא בקושי יכול לנעול נעלים.
הדרך שלו להיפתר מבכאב באופן זמני הוא לגזור את הציפורן מפנים - מה שכואב גם בצורה שאני לא יכול לתאר.
האם יש פתרון לבעיה הזאת? טיפול תרופתי אולי?
לא יודע כ"כ למי לפנות.
תודה מראש,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפיתרון לציפורן בוהן חודרנית הנו...
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010..פעולה כירורגית פשוטה למדי בהרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה מיציןרותם31/01/2010
שלום שמי רותם בת 30 מי-ם.
נטלתי גלולות מזה שנתיים , לפני חודשיים הפסקתי אותם על מנת להיכנס להריון.
אני לא נטלתי גלולות מלבד השנתיים הללו.
אני בחורה בריאה , ולעולם לא היה לי בעיות בעור הפנים או חצ'קונים או בעיות אקנה בגיל ההתבגרות. אני אינני אדם שעיר אלא רק ברמה הרגילה של בחורה.
אני ועסקת בפעילות גופנית גם ב 3 החודש' האחרונים.
לפני שבועיים החלו מעט אדמומיות וכמה פצעונים בפנים.
מזה חששתי עם הפסקת הגלולות.
פניתי לרופא העור וזה המליץ לי לקחת תמיסה בשם אקנה מיצין למרוח שכבה קלה לפני השינה 3 פעמים בשבוע.
אני חוששת שיהיה לי בעיה עם שיעור יתר....
1 - האם בכלל יש קשר בין התמיסה הזו לשיעור ( זה לא מעודד שיער או משהו?)
2 - ורציתי לדעת בכלל למה התכוון הרופא שאמר שיש קשר בין הפסקת הגלולות לפעילות בלוטות החלב בפנים...
אני מאוד חוששת שעכשיו אתמלא פצעונים ושיער
אולי יש אפשר' להתשמש בתכשיר אחר?
רותם
אשמח לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לרותם
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010שלום רותם
להלן שאלותיך ותשובותי:
1 -
שאלתך:האם בכלל יש קשר בין התמיסה הזו לשיעור ( זה לא מעודד שיער או משהו?)
תשובתי: לא
2 -
שאלתך: ורציתי לדעת בכלל למה התכוון הרופא שאמר שיש קשר בין הפסקת הגלולות לפעילות בלוטות החלב בפנים...
תשובתי: לעיתים קרובות מדכאים ההורמונים בגלולה את פעילות ההורמונים הזכריים שמעודדים הפרשת חלב. זו עלולה לגבור (לרוב זמנית בלבד) לאחר הפסקת נטילת הגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיורטן - דחוף...יפה31/01/2010
שלום רב,
הרופא העלה לי את המינון מ-20 מ"ג ליום ל-40 מ"ג, כל זה ללא בדיקת דם. (הוא אמר לבצע בדיקה רק בסוף החודש הזה) - השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן? להעלות מינון בלי לדעת מה גרמה התרופה במינון הקודם, הפחות יותר??
אני נורא מודאגת כי אני יודעת שהתרופה הזו יכולה להזיק לכבד.. אודה לכם אם תגידו לי אם זה בסדר.
בנוסף, אשמח אם תוכלו לייעץ לי אילו מאכלים כדאי לאכול לפני נטילת התרופה? (אני נוטלת 2 קפסולות בבת אחת) מאכלים שיסייעו בספיגה שלה אולי.
כמו כן, שמתי לב שהתרופה משפיעה לי על מצב הרוח מאוד לרעה.. יכול להיות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 20 מג"ר ליום הנו מינון מזערי...
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010..שאינו צפוי לגרום שינויים בבדיקות הדם. מכל מקום הסיכון העיקרי בנטילת קורטן כרוך בעליית רמת טריגליצרידים. הסיכון לכבד הנו מזערי.
קורטן רצוי ליטול תוך כדי או מייד אחרי ארוחה שומנית. השומן באוכל עוזר לספיגת התרופה.
שינויים קלים במצב הרוח צפויים בעת טיפול בקורטן אך אם את סובלת מדיכדוך משמעותי, דיכאון או מחשבות אובדניות, הפסיקי מייד את הטיפול ופני בדחיפות לרופא העור שלך או לרופא המשפחה שלך או ליעוץ פסיכיאטרי דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- herpes simplexnabila31/01/2010
שלום
לפני חודשיים סבלתי לפעם הראשונה מהרפס בפנים קרוב לשפתיים
השתמשתי בזובירקס אבל קצת באיחור...אחרי שבועיים
ההירפס נעלם אחרי 3 ימים מהשימוש בזובירקס אבל יאשר איזשהו סימן באותו מקום
אני כבר חודש אחרי הטיפול בהירפס אבל הזימן הזה לא נעלם
האם זה בגלל העיכוב בטיפול ? האם הסימן הזה נחשב לצלקת ? האם שימוש במשחת צלקות יעזור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבילה, לעיתים נותר סימן על העור....
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010...אחרי החלמת הרפס. סימן זה מורכב מכלי דם מורחבים וצפוי לחלוף עם הזמן. ניתן להסתירו בעזרת מייק אפ עם תת גוון ירוק או לצרוב את כלי הדם המורחבים בעזרת מכשירים מתאימים הפועלים באמצעות אנרגיית אור (IPL או לייזר באורכי גל שנבלעים ע"י הכדוריות האדומות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת שומניתאביטל28/01/2010
אני סובלת מאז ומתמיד מקרקפת שומנית, שמלווה בגרד וקשקשים.. ניסיתי אצל רופאת עור שטענה שיש לי סברואה ונתנה לי לחפוף עם אגיספור ולשים וטיפות בטאקורטן.. וזה לא עזר, ניסיתי שמפו של מספרות שמתמחה בקרקפת שומנית.. וזה גם לא עוזר... אחרי שאני חופפת אחרי יום כבר רואים שומן בקרקפת.. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיים טיפול רפואי
שיי28/01/2010הבעיה הזו מוכרת ואין כל דרך לחסום את הפעילות של הבלוטות המפרישות שומן.
זה מצער לומר את זה אך זו עובדה.
אין הבדל בידע של הרופאים כאן לבן הרופאה שלך כך שאין להם מה לחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
אביטל29/01/2010היי, איך הדעת למוצרים האלה? והאם יש להם שמפו לקרקפת שומנית?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי הטיפול היחיד האפשרי הנו...
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010...חפיפה יומית בשמפו לשיער שמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליאת28/01/2010
שלום,
כבר חודשיים אני סובלת משריפות בנרטיק חריפות . היה לי חיידק ECOLI בשתן שטופל באנטיביאוטיקה ללא שום שיפור.
עשיתי תרבית שתן אחרי הטיפול יצא שלילי , עשיתי תרבית נרטיק הבדיקה יצאה שלילית . ניסיתי טיפול נגד פיטריה שלא עזר בכלל ... אני עדיין מרגישה שריפות כל היום ומאוד סובלת , איזה בדיקות אני יכולה לעשות או טיפול בשביל להפסיק את השריפה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני למרפאת העריה והלדן המצויה בכל..
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/01/2010מרפאת נשים גדולה ובעיקר באלה המסונפות למחלקות הנשים של בתי החולים הגדולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדק בין הפין לעטרה - אודה לעזרתכםחיים28/01/2010
מזה כשנה הנני סובל מסדק אשר נמצא ברקמה המחברת של הפין לעטרה, סדק זה גורם לי לכאבים עזים בזמן קיום יחסי מין, עקב כך אני נמנע מקיום יחסים, דבר שמאוד מתסכל, הלכתי מס' פעמים לרופאי עור שונים וכל רופא נותן לי תרופה אחרת שלא עוזרת לריפוי הבעיה-אני ממש מודאג ולא יודע מה לעשות - אודה על הכוונתכם ועזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים פנה שנית לר' העור שלך..
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/01/2010ושיקלו יחד אם אין אפשרות שאתה סובל מאירועים חוזרים של הרפס של איבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהאורח28/01/2010
שלום
נדבקתילפני שנתיים נדבקתי בוירוס הפפילומה אחרי תקופה של טיפול לא יעיל בחמצן החלפתי רופא שנתן לי אלדרה שמאוד עזרה
היום אני אחרי נשארתי עם צלקת והרגשה של גירוד כאשר האיבר בא במגע עם מים חמים
אני רוצה לדעת האם יכול להיות שהחידק עדיין נמצא אצלי?
האם הוא ישנו אבל רדום?
האם הוא יכול לחזור בלי מגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל מקרה, הנגיעות בוירוס הנה ....
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/01/2010...אסימפטומטית.
פנה לבדיקת רופא עור בשאלת הסיבה לתחושת הגרד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןיעל27/01/2010
שלום רב,
האם ניתן לאכול חצי שעה לאחר לקיחת רואקוטן?
האם ניתן לקחת אותו עם מוצרי חלב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי ליטול רואקוטן תוך כדי או...
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010...מייד אחרי ארוחה שומנית. השומן באוכל עוזר לספיגת התרופה. אפשר חוצמזה לאכול לפני, באמצע ואחרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)