מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעהא26/09/2009
אני בן 40 . בריא ללא כל בעיות רפואיות. מזה כשנתיים סובל מהזעה עם ריח לא נעים בבית השחי.
מה הגורם לכך ?
מה ניתן לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009ייתכן שבעייתך הינה הזעת יתר ואם אכן ישנם מספר פתרונות. גש להיבדק ע"י רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערמיואש25/09/2009
האדם הצליח להגיע לפני שנים לירח - אבל עוד לא הצליח להגיע לפיתרון אמתי לנשירת השיער הגנטית
האדם הצליח לשכפל כבשה שלמה - אבל עד עכשיו לא מצליח לשכפל שערה קטנה
האדם פיתח כבר ממזמן תרופה שתשים קץ לבעיית האקנה - אבל עוד לו הצליח לשים קץ לנשירת השיער
והכל הכל בגלל הורמון אחד שעושה לכולנו קרקס
מדוע הגוף פוגע בעצמו ומנשיר את השיער במקום ובגיל שאנו הכי צרכים אותו - למה לא יכול במקום בראש לנשור לי השיער ברגלים
כמה אנו נלחמים להסיר שיער בשאר הגוף והוא מתעקש להשאר - ובראש אנו ממש מתעקשים להשאיר אותו והוא נוטש אותנו -למה הגוף בכלל צריך DHT? - למה DHT לא גורם לשאר השיער בגוף לנשור?
מתי הבעיה שקיימת מבראת האדם תפטר?
ד"ר מתי סוף סוף ימצאו פתרון לבעיה הנוראית המדכאת ומעצבנת כאחד?
מה עם תרופת האבודרט - למה זה נעצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009שאלתך פיוטית ופילוסופית. נמשיך לחפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין הגברי , בבקשה עזרהשלום שלום25/09/2009
שלום רב לד"ר והפרופסור
כתבתי המשך לחלק הקודם אבל לא התייחסו אז אני מקווה שהפעם כן יתייחסו.
יש פעמים שבהם המידע שנמסר לרופא עשוי להיות קריטי מאשר המצב כפי שהוא
מאחר וגוון העור שלי הוא קהה וקשה לאבחן אותו מאשר עור בהיר יותר.
בפעם האחרונה מסרתי שהופיעו לי מעין נקבוביות כאלה מסביב לאיבר המין
הד"ר ציין שזאת תופעה של התרחבות כלי דם (הרופא מומחה שהלכתי אליו)
והפרופרסור כאן ציין שם ספציפי ומדוייק ומתמונות שהרצתי ברשת
זה אכן נראה המצב.
מה שלא מסרתי בעדות הקודמת זה שמאחר והרופא לא רעה את מצב העור
של איבר המין שלי קודם לכן , קשה יהיה לו להבחין בתהליך שהתרחש והוא התרחש לנגד
עניי פשוט נכנסתי לפניקה וקיוותי שזה יעבור.
הופיעה לי איזור אדמומי על כיפת איבר המין , שמצבו היה מתוח ובהיר יותר (מראה צעיר)
ועל גביו הופיע שטח עגול בקוטר של מילימטרים ספורים שהיה אדמומי והיה נראה
ובנגיעה בו כי הוא נעשה כמו פלסטלינה כזאת ע"ג שטח הפרוניום.
לאח"מ נותר לי רק להניח שזה התפשט אל עבר כל הכיפה בצורה אחידה כזאת או אחרת
ולכן התלוננתי על צריבות , עד היום למעשה , בלי יכולת להשיג איזה שהיא בדיקה
לעור עצמו , איזה שהיא דגימה ואני סובל מתחושת אי נעימות של צריבה
מזה שנתיים!
אני אשמח לשמוע מה יש לפרופסור לומר
הדבר האחרון שאני נהנה להתעסק איתו זה איבר המין שלי
מקווה לתשובה כלשהי במיוחד לגבי בדיקות שאפשר לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009גש להיבדק והעלה את כל השאלות בפני הרופא שאתה פוגש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת אקנה לאחר הפסקת נטילת גלולותמיכל24/09/2009
בתי בת 21 השתמשה בגלולות למניעת הריון במשך כשלוש שנים עד לפני מספר חודשים. חודשים לאחר הפסקת הגלולות פניה התמלאו באקנה. היא החלה לקחת גלולות שוב בהמלצת רופא נשים לפני כחודש. האם יש לצפות להטבה במצב הפצעים כי בינתיים אין שיפור.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009יקח כחודש-חודשים מחידוש נטילת הגלולות ועד השיפור במצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבן על הירכייםמתולתלת24/09/2009
רציתי לשאול...
יש לי על הירכייים מלמעלה ממש למעלה פסים לבן ..כל כך לא אסתטי..מה זה יכול להיות מבלי לבדוק והאם יש לזה טיפווול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו סטריות....
ד''ר אריה י. ליפשיץ04/10/2009... המכונות גם פסי מתיחה אך לא ניתן באמת לייעץ באופן מוסמך ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהאבי23/09/2009
שלום רב,
שמי אבי בן 24, הנני סובל מגירויים וגירודים באזור הקרקפת זמן רב מאוד
החלטתי ללכת לרופא העור והוא אמר שיש לי סבוריאה. לטיפול הוא נתן לי את
השמפו סבוסל ואמר שצריך להשתמש בו יום כן יום לא, ובזמן המקלחת לשטוף האזור
פעמיים. עדיין לא התחלתי להשתמש בסבוסל מכיוון שעלתה השאלה האם נכון להשתמש
בתכשיר זה כאשר כתוב במפורש בעלון המידע של התכשיר, שאסור להתשתמש בו יותר מפעמיים בשבוע. וזאת בניגוד לדעתו של הרופא שאמר שאני יכול להשתמש בו יום כן ויום לא , זאת אומרת יותר מפעמיים בשבוע. כמו כן, ברצוני לשאול האם יש תכשירים אחרים שאפשר להשתמש בהם אשר בהם אין את החומר סודיום סולפיד בריכוז גבוה אשר יכול לגרום לתופעות לוואי רבות. האם יש דרך אחרת לטיפול?
בתודה, אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחפש בגוגל
מיכל26/09/2009אם תקיש סבוריאה בגוגל תמצא כמות אדירה של תכשירים כי לקונבציונלי יש רק זבל סטירואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009נסה לבצע את הטיפול פעמים בשבוע תוך השארת התכשיר לכרבע שעה על הקרקת לפני השטיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להכנס להריוןענבל23/09/2009
שלום ,
זה כמה חודשים שאני מנסה להכנס להריון . בבדיקת שתן נמצאתי חיובית ל :
ureapl urealyticum
mycoplasma hominis
מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא נשים.
ד''ר אכי פרידמן23/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וכו'שגיא23/09/2009
שלום,
רציתי לדעת:
1. האם ניתו להידבק בהרפס (אברי המין) במהלך סקס אנאלי ללא קונדום?
2. האם במהלך סקס רגיל הקונדום עוזר למנוע הדבקות?
3. האם יש קשר בין קיום בעיה אוטואימונית כרונית (כגון קרוהן) לבין הגברת הסיכוי להידבקות בהרפס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן23/09/20091. כן
2. רק אם ההרפס מתחת לקונדום והקונדום לא נופל ונקרע.
3. רק אם מטופל הקרוהן נוטל תרופות המחלישות את מערכת החיסונית שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה דרמוסיטיס אצל בת 9 חודשיםאביטל22/09/2009
שלום רב
לבתי בת ה - 9 חודשים יש מזה חצי שנה ( אם לא יותר ) בועה שנראית כמו פטריה על הלחי
(רופא העור שאצלו היתי טוען כי זה נקרא סבוריאה דרמוטיטיס ) , נראה לי מאוד הזוי שהבעיה אינה עוברת לאחר שניסינו 4 סוגי משחות עם סטרואידים , ולאחר ביקורים חוזרים ונשנים אל הרופא נטען על ידו כי גם ללא מרשם למשחה הבעיה תחלוף מעצמה. היתכן?
האם אכן סבוריאה דרמוטיטיס חולפת מעצמה ללא כל טיפול שהוא?
אנא עצתכם.
מאמא אובדת עצות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן23/09/2009התופעה אכן אמורה לחלוף מעצמה. התאזרי בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית כיניםדלית22/09/2009
ילדתי בת התשע נדבקת בכינים שוב שוב. ניסיתי כמעט את כל התרופות שקיימות בשוק על בסיס טיבעי והן על בסיס כימי - הכינים פיתחו חסינות!!
בנוסף יש לה פצעים על הקרקפת, יתכן שנוצרו כתוצאה מהגרד.
מה עושים????
האם המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן23/09/2009יש לעבור בין תכשירים שונים במהלך הטיפול אולם, עליך לזכור כי אם יהיה מגע (לאחר הטיפול) עם אנשים שלהם כינמת הראש הדבר יוביל להידבקות מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניאוטיגזון ומערכת חיסוניתמיכל22/09/2009
שלום
האם ניאוטיגזון יכולה לגרום לירידה בתאי דם לבנים כמו נוטרופילים או לימפוציטים?
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן23/09/2009ייתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע + צריבה ברצה הפיןדנה21/09/2009
הופיע לי פתאום פצע בקצה השופכה. יש כאב קל במיוחד בזמן השתנה (צריבה), אני עם בת זוג קבועה כבר 30 שנה (וגם היא לא רועה בשדות זרים) . לא ברור לי מה פשר הפצעון הזה. פרט לזה אני לא מרגיש רע או דבר אחד ואין פצעונים נוספים. מרחתי סימטומיצין - משחה וזה עוזר.
מה זה יכול להיות? זה כבר 3 ימים ומתחיל לעבור אבל הייתי מעונין לדעת מה זה יכול להיות. בבקשה אל תענו לי לך לרופא.. את זה אני יודע גם בעצמי. פשוט התור לרופא לוקח מספר ימים במקרה הטוב.
רופא משפחה אצלו הייתי לא ממש התענין בנושא לעומק (לא התבונן) רק נתן משחה סימטומיצין ובדיקות דם. לא מבין למה זה קשור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הרופא לא עונה לחלק מהשאלות???
דנה24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009מבלי לראות אין אפשרות לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום עקב נטילת פרופסיהאבי אור20/09/2009
שלום,
התחלתי לקחת פרופסיה לפני כחודש. מייד בהתחלה חשתי בגלי חום מוזרים, ולאחר כיומיים הם הפסיקו. כעת, לאחר כמעט חודש, גלי החום חזרו ואני מרגיש שממש חם לי - גם כשיש מזגן דולק בחדר. האם הפרופסיה היא הסיבה? מה עלי לעשות? (אבקש לציין שבמהלך החודש היתה לי הפסקה בת 6-7 ימים בנטילת התרופה, ואז לא חשתי בגלי חום).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן23/09/2009איני בטוח שהפרופסיה היא האשמה בנ"ל אך אם יש קשר בין מועד הופעת התסמינים למועד נטילת התרופה ייתכן ויש לשקול האם להמשיך בנטילתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד עד זוב דםלי20/09/2009
שלום רב, בת 25 בריאה בד"כ. מאובחנת כבעלת עור אוטופי או אסטמה של העור. סובלת מזה כשבועיים ומעלה בגירוד עד זוב דם בכל בגוף, כמובן עם שטפי דם מרוב גירוד. בעיקר בזרועות ולכל אורך הרגליים, באוזניים, בצוואר, לאחרונה הדגש עבר מהרגליים לאזור הבטן והגב. לאחר פניה ראשונה לרופא משפחה נטלתי אנטיהיסטמין - פקסופנאדין הידרוכוליד אשר עזר תחילה מאט והגירוד חזר טרם השלמת הטיפול. בפנייתי השניה לרופאת המשפחה הקבועה שלי קיבלתי קורטיזון לבליעה בכמות יפה וכן פמוטידין. במשך 4 ימים בהם השתמשתי בתרופות הגירוד פסק. כעת חזר שוב בהדרגה, ברמה כזאת שגורם לי להתעורר באמצע הלילה מהגירוד עצמו. בבקשה עזרה. תודה רבה, שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נב
לי20/09/2009נזכרתי בסוף, כמו"כ לאחר השימוש בקורטיזונים יצאו לי קונדילומות, אם זה שייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנב
לי20/09/2009נזכרתי בסוף, כמו"כ לאחר השימוש בקורטיזונים יצאו לי קונדילומות, אם זה שייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול סרטני באיבר המין?מתבגר.20/09/2009
שלום!
הגעתי לפורום כי אני כבר אובד עצות וממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.
במשך בערך אם אני לא טועה כל גיל ההתבגרות (כרגע בן 17) הופיעו לי על איבר המין מתחילת הגזע עד בערך רבע מאורכו כמו נקודות קטנות בצבע העור,זה בערך כל נקודה בגודל של מ''מ או פחות ממש נקודות קטנות,שאני נוגע בהם אני לא מרגיש שום כאב ואין לי בעיות כלל בתפקוד מיני.
במשך שנות התבגרותי לא ממש עניין אותי מה המשמעות של הנקודות האלה והערכתי שהם יעלמו עם הזמן,לאחרונה בחודשיים האחרונים זה התחיל להציק לי מאוד מסיבות שאין צורך להסבירם,לכן התחלתי לחקור קצת לעומק ולחפש איזכורים ברחבי הרשת לתופעות דומות או מחלות נפוצות שכוללות תסמינים של הופעת נקודות כמו שיש לי על איבר המין...
הדבר שהכי קרוב למה שיש לי היה סרטן באיבר המין,שגם כולל את אותו תסמין שלהופעת נקודות לבנות על גבי איבר המין,אבל המוזר הוא שאין לי שום תסמין מהתסמינים האחרים (כגון דימום מאיבר המין ועוד),אני מאוד מודאג מהנקודות על גבי איבר המין ואשמח לדעת אם קיימת סכנה מסוימת או מישהו שמע אי פעם על תופעה כזו,זה נעלם עם הזמן?
אשמח לשמוע על דרכים להעלים את הנקודות האלה כי זה מאוד מפריע לי,תודה רבה לעוזרים ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =אשמח להתייחסות אני מאוד לחוץ.
מתבגר.25/09/2009ממש אשמח לעזרה מאחד הרופאים כאן,אני מאוד חרד לגבי הבעיה המצוינת בתגובה הראשונה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009גש להיבדק אצל רופא עור והצג בפניו את תאורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה תצחק כשתשמע מה זה..
אושרי10/10/2009קודם כל לכל גבר יש את הנקודות האלה, הנקודות נמצאות באזור השיער שיש לך באזור עיבר המין..
והן בעצם מין שורשים של השעירות שאמורות לצמוח\צמחו לך.
חח זה מצחיק כי הזכרת לי את עצמי שהייתי בגילך פחות או יותר (אפילו יותר קטן) גם אני הייתי בטוח שיש לי שם גידול חלילה..
אבל צא מהלחץ אחי, זה ממש כלום, אלה סימנים טבעיים מאוד, ואומר לך אחד שהכי מבין על מה אתה מדבר פה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)