מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה\רואקוטןישראל20/07/2009
שלום שמי ישראל בן 21
לפני כחצי שנה התחלתי לקחת רואוקטן בהמצלת רופא עור
לפי מיטב הבנתי (לא מהרופא )שצריך לקחת 120-150 מ"ג לכל קילו במצטבר
היה לי אקנה ממש קלה (פצע יוצא כמעט עובר ויוצא עוד אחד )לרוב זה היה יוצא במקומות קבועים
וחוץ מזה היו לחיים שומניות עם פצעונים אדומים ממש קטנים
הרופא המליץ על טיפול של שלושה חודשים 40 מ"ג ליום
לאחר החודש השלישי אובחן מצב לא טוב ונאלצתי לקחת עוד חודש
לאחר החודש אובחן שיפור קטן וצריך עוד חודש
לאחר חמישה חודשי טיפול חזרתי לרופא אך הוא איננו (חופש למשהו כמו חודש )
לקחתי מהרופא משפחה מרשם לעוד שבועיים זאת אומרת חבילה אחת של 30 כדורים כל כדור 20 מג
לקחתי אותם בשבוע וחצי בערך (העלתי על דעת עצמי את המינוןל60 מ"ג ביום
ועכשיו נגמרו לי הכדורים ,עברה חצי שנה מתחילת הטיפול
מצב הפנים יחסית בסדר העור לא שומני לחיים כמעט נקיות חוץ מסימנים
אבל עכשיו עדיין ישנתם פצעים (לא מוגלתיים,אדומים קטנים ופנימים)משהו כמו 4 ממש קטנים באזור הסנתר ועוד איזה 2 בלחיים
כמו כן עור הפנים יבש ,עדין ,מרקם לא אחיד ,טקסטורה לא טובה
שאלתי היא האם לדעתך אני צריך להמשיך את הטיפול ?עוד קצת ?או שדווקא עכשיו לאחר סיום הכדורים והתאוששות העור מהכדור תביא את השיפור?כי כמו שאומרים הכדור עדיין זורם בגוף (יש כאלה שאומרים חודש יש כאלה שאומרים שנה אני באמת לא יודע )
מצטער שההודעה הזו כל כך ארוכה פשוט רציתי לתת כמה שיותר מידע כדי שתוכל להבין את המצב ולתת לי תשובה רלוונטית לאור העובדה שאתה לא רואה את מצב העור
בנוסף לכל ברצוני לציין שהמשקל שלי ,65 גובה 1.80
מה שאומר שאני צריך לקחת לפחות 7800 מ"ג במצטער ,לפי מה שכולם אומרים
ואני לקחתי רק 6600 במצטבר
אשמח לקבל תשובה שתרגיע אותי קצת כי אני ממש מבולבל כי אני כבר כמה ימים בלי הכדורים ואם אני צריך עוד אז ההפסקה הזו לא ממש טובה ואם אני לא צריך עוד אז לפחות שני אדע איפה אני עומד
תודה מראש ושוב סליחה על ההודעה הארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה ד"ר
ישראל26/07/2009אני מחכה הרבה זמן לתשובה ..
סליחה שאני לוחץ אבל זה ממש דחוף ואני חייב לקבל תשובה
רופא העור שלי בחופש
אני לוקח את הכדור כבר חודש אחרי מה שהרופא עור אמר לי לקחת
כי אני לא יודע מה לעשות
אשמח לקבל תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן29/07/2009מאחר ואיני הרופא המטפל אז אני מתייחס לנותנים שציינת בלבד. אני מציע שתפסיק להיות הרופא של עצמך ולהפסיק לעלות מינונים ולהאריך טיפולים על דעתו. כדור הרואקוטן אינו כדור תמים ויש לקחת בחשבון מכלול של גורמים כשאתה רושם אותו מעלה מינון / מאריך את משך הטיפול.
ניתן להגיע לטיפול או ליעוץ אצל רופא אחר אם הרופא שלך יצא לחופשה.
אני נוהג להעריך את איכות הטיפול ברואקוטן 3-6 חודשים לאחר סיום הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוטן , בטאקורטןרונית20/07/2009
שלום רב,
יש לי את שני סוגי המשחות האלה בבית , ואני לא זוכרת למה השימוש בהם
לילדתי בת השש היו תולעים והיה לה גירויים למטה בפות ואני זוכרת שקיבלתי משחה בשבילה וכרגע אני לא זוכרת איזה מהם, הייתי מבקשת לדעת מה אפשרויות השימוש במשחות הנ"ל,
תודה רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא קיבלתי תשובה
רונית29/07/2009בהמשך לשאלה שעדיין לא קיבלתי תשובה
אני משתמשת במשחה שיש לי גרויים למטה , האם זה בסדר ? זה מרגיע לי יותר מאגיסטן
מחכה לתשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן01/08/2009השימושים הם בד"כ כללים גשי לרופא והראי לו את הבעיה הוא עשוי לתת לך תשובה מהימנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים בפניםדנה19/07/2009
שלום רב,
בתי בת שנתיים וחצי ולאחרונה הבחנו בכתמים לבנים על הפנים, מעט יותר לבנים מהצבע הרגיל של הפנים בעיקר באזור הלחיים.מרקם העור נשאר חלק ורגיל. מה הסיבה לזה והאם אפשר לטפל? יש לציין שהיא סובלת מאסטמה של העור הולכת ובאה, כרגע אין לה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009לעיתים מדובר בתופעה עורית המרמזת על הפוטנציאל האלרגי (כמו במקרה להלן) . תופעה זו סביר שתחלוף בתום העשור הראשון לחיי הילדה ואינה דורשת טיפול כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים לבנים בעור הפנים...
נדב19/07/2010אני ילד בן 13 יש לי כתמים לבנים בעור הפנים ...בלחיים בעיקר ויש לי את זה מגיל 7 פחות או יותר ותמיד ההורים שלי חשבו שזה יחלוף עם הזמן עברו 6 שנים וזה לא עבר ואני רוצה לעשות לזה סוף !!!! מישהו יכול להגיד לי מה התרופה לזה ??? אמרו לי שזה חוסר ויטמינים ממני :נדב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדב, אם גם אתה סובל עדיין מ...
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/07/2010.. נגעי Pityriasis alba אזי הטיפול היחיד הנו המנעות משיזוף הפנים כדי להפחית את הניגודיות בין האזורים השזופים לכתמים הבהירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגוף בחלק העליןןפינקלשטיין צי17/07/2009
לד"ר שלום רב,
יש לי פריחה בגוף מעל החזה ,ובידיים מתחת לכתפיים, וכתם אדום סמוך לבית השחי והציצים.וזה כתמים אדומים שמגרדים מאוד.
טופלתי ע"י משחה ואכן זה עזר ,וכשזה עבר הפסקתי וזה הופיע שנית.לאחר מספר ימים
מה לפי דעתך זה נראה לך?
אודה על תשובתך הדחופה מפני שאני כבר מיועשת מהטיפולים במחות.
תודה מראש
ציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009לצערי ללא בדיקה לא אוכל לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרקית פנרגם -המשךדנית17/07/2009
סובלת מאטופיק דרמטיטיס קשה(מטופלת בפרדניזון).הזריקה עזרה לי מאוד באישפוזים במחלקת עור.רציתי לקבל אותה בקופ"ח.נגשתי לרופאה והיא אמרה שלא ידוע לה שאפשר לקבל את זה לא במסגרת אשפוז.מה דעתך?
מה זה מכיל הזריקה בכלל?האם יש תחליף בכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009מדובר בתכשיר אנטי היסטמני. ניתן למצוא לו חלופות מתאימות גם בכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורטיקריה פיגמנטוזהרונה15/07/2009
שלום,
הוסבר לי כי זו מחלת עור , מעין חררה.
אבקש לברר מהן הדרכים לטפל במחלה זו
מהם הגורמים להתפשטות המחלה? האם תזונה משפיעה ? האם חשיפה לשמש והזעה משפיעה על התפשטות המחלה?
האם מחלה זו עלולה לפגוע בראייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009מחלה זו למעשה מצויה בספקטרום של מחלות אלרגיות כשהיא מופיעה בילדים היא בד"כ חולפת מעצמה. בהופיעה אצל מבוגרים היא עשויה לחזור בכל פעם שתהיה חשיפה לגורמים הבעיתיים (אלו יכולים להיות תרופות, סוגי מזון וכד') הדרך הטובה להימנע מחזרת התופעה היא נסיון להימנע מהגורמים הגורמים להתלקחותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כהה באיזור הנרתיקמודאגת15/07/2009
שמתי לב לפני כמה ימים לכתם כהה כמעת שחור לא גדול, מעיין כתם פיגמנטציה ולידו עוד אחד קטנטן, לא בולטים מעל העור, כמו נקודות. המיקום הוא מתחת לפתח הנרתיק, בקו שבין פתח הנרתיק לבין פתח פי הטבעת.. אין גרד או הפרשה. האם יש סיבה לדאגה? ייתכנו כתמים כאלה עקב סיבות אחרות פחות מדאיגות?
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009עליך לגשת לבדיקה אצל רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה פתאומי בגיל 30רננה15/07/2009
שלום. אני בחור בן 30, סבלתי מעט מאקנה בגיל ההתבגרות ומגיל 20 בערך אין לי שום בעיה כזאת למעט פה ושם איזה פצעון. בחודשיים האחרונים חלה אצלי "התפרצות" של פצעים. רובם כאלו שלא מוציאים ראשים בכלל אלא מתנפחים מתחת לעור, כואבים מאוד וכשהם נעלמים יוצא אחד אחר ממש מילימטרים ליד. חשוב לי לציין שגם כשפצע כזה נעלם עדיין נשארת גבשושית מתחת לעור שלא נעלמה כליל. לפני כמעט שנה יצא לי גם פצע כזה בלחי שהשאיר מתחת לעור גבשושית שממנה צוצחים שאר הפצעים היום. מוזר... ביקרתי אצל רופא עור שבקושי הסתכל עלי ורשם לי אדפרין ודלגיס טי והציע לי ליטול דוקסילין (אותה אני מכיר מהעבר ומסרב ליטול אנטיביוטיקות בדרך כלל). שאלתי היא האם להשתמש בשני התכשירים במקביל? ובנוסף, האם הגושים האלו מתחת לעור הם סוג של אבצסים ומדוע הם לא נעלמים כליל? האם צריך לנקזם או לפתוח את המקום אצל קוסמטיקאית למרות שאין ראשים לפצעים הללו? בקיצור... אני מבולבל ודי מיואש מהמצב הפתאומי הזה. כל כיוון תשובה ועצה יתקבלו בברכה.
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009כדאי לנסות הטיפול המוצע ובאם לא יעזור כדאי לפנות שוב לרופא עור. ייתכן ועליך לקבל כדורים אחרים לשם פתרון הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת אקנה לאחר הפסקת גלולותרינת15/07/2009
שלום,
התחלתי לקחת גלולות לפני כ-5 שנים עקב בעיות הרומנליות שגרמו לאקנה וכן לשיעור יתר.
הגלולות הפסיקו לי את האקנה לחלוטין.
אני רוצה להפסיק ליטול את הגלולות עקב רמות כולסטרול מאוד גבוהות (265)
האם ניתן לומר בוודאות שהאקנה תחזור או שיש מצב שזה לא יקרה?
האם יש דרך לברר האם זה יחזור בלי להפסיק את הגלולות
למשל לעשות בדיקת דם שתבדוק את מצב ההורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009אין דרך להבטיח כי לאחר הפסקת נטילת הגלולות התופעה לא תחזור. אולם יתכן מאוד שתקופת האקנה חלפה ויש הגיון בנסיון להפסיק את הגלולות הן בגלל עובדה זו והן בגלל ערכי הכולסטרול הגבוהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן מינוןשרון14/07/2009
אני בחודשיים האחרונים ובגלל שלקחתי בהתחלה 20 מ"ג ואחרי זה 40 מ"ג הרופא העלה לי עד הסוף ל60 כדי שיצא המינון המצטבר הרצוי והמתאים לי. שכחתי איך אני אמור לקחת את זה
אני מעדיף לחלק ל-3 פעמים ביום... אבל השאלה שלי מה אתה היית ממליץ ראשון למי שהיה שואל אותך?
תודה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009אתה יכול לחלק את המינון ל-3 פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בשאלה לגבי לופוס של העורענת13/07/2009
שלום. עשיתי ביופסיה של העור עקב פריחה בזרועות (פריחה אדומה לא מגרדת). התשובה של הביופסיה היא:
2551 - SKIN BIOPSY;
SUPERFICIAL AND DEEP PERIVASCULAR LYMPHOCYTIC INFITRATE ASSOCIATED WITH VACUOLAR INTERFACE CHANGES.
CONSISTENT WITH LUPUS ERYTHEMATOSIS.
PAS STAIN IS NEGATIVE FOR FUNGI.
האם על סמך תשובת בדיקת הביופסיה הזו יש לי לופוס של העור? שני רופאים טוענים שכן ורופא אחד אומר שחסר בדיקה בביופסיה שהיו צריכים לעשות? יש לציין שבדיקות הדם שלי תקינות.
אודה לכם על עזרתכם אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות? תודה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009ע"פ התשובה שצרפת, יש לך לופוס של העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת ריסיםרחלי13/07/2009
לפני כשנה בערך התחילה אצלי ואצל ביתי במקביל נשירת ריסים ומריסים מלאים הריסים אצל שנינו ניהיו דלילים וגם בשיער הראש ביתי בת 7 יש לציין שכל הבדיקות דם תקינות שאלתי מה הסיבות שיכולות להיות והאם במידה ויש פטרייה שגורמת לכך האם יש לה סימנים כי היה תקופה שהייתי המון מגרדת בראש מאבוססיה ויש לי פחד שמא אולי כתוצאה מכך נוצר פטרייה כלשהיא שגרמה לזה למרות שהייתי אצל רופא עור והוא לא ראה שום פטרייה אודה על תשובה למייל
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009ישנן מספר תופעות היכולות לגרום לנשירת ריסים. איני רואה סיבה להופעת התופעה אצלך ואצל ביתך במקביל. ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מפשעותרומי11/07/2009
שלום,
הייתי רוצה להסיר את שיער המשפעות לחלוטין.
חשבתי על הסרת שיער בלייזר.
האם יש בכך איזשהם סיכונים?, תופעות לווי?
שמעתי שאפשר גם באינפרא אדום, מה ההבדל?
מה עדיף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009בשתי הצורות התוצאות עשויות להיות טובות. ייתכנו כמובן, כוויות מקומיות (תלוי במטפל) אך בעקרון לא ידוע על תוצאות קשות או בעיתיות בעקבות טיפולים כנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרעושים אצל בני אדםאושרת11/07/2009
מהו הטיפול לפרעושים אצל בני אדם?האם נדרש מרשם רופא ותוך כמה זמן הוא אמור להשפיע?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009כנגד פרעושים צריך לעשות הדברה בבית. בבני אדם ניתן להציע טיפול בגרד כתוצאה מעקיצות פרועשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לתינוקת בת 4 חודשיםגפן10/07/2009
שלום רב .
יש לי תינוקת בת 4 חודשים התחיל לה עיגול קטן של קרחת בקרקפת וחשבנו שזה קורה בגלל שהיא שוכבת על צד ימין ופיתאום הקרחת התחילה לגדול ולהתפשט לחצי ראש נשלחתי לרופאת עור והיא טוענת שלא ראתה דבר כזה לכן היא התייעצה עם רופא אחר ושלחה אותנו לעשות בדיקת דם לבלוטת התריס קיבלתי תשובה שאין בעיות בבלוטת תהריס מה זה יכול להיות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן19/07/2009מבלי לראות את הפעוטה, ייתכן שהרופאה חשבה על תופעה הקרויה אלפציה אראטה. תופעה כזו קשורה לעיתים להפרעות תפקודיות של בלוטת המגן ולפיכך באה בדיקת רמת תפקוד בלוטת המגן שבוצעה. משבדיקה זו תקינה עדיין אין זה שולל לחלוטין את האופציה שהזכרתי ועליך לנסות להגיע לרופא עור שינסה לאבחן את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)