מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלואידעדי19/09/2009
איזה טיפול יש לקלואיד בכתפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן23/09/2009ניתן לנסות הזרקות של סטרואידים, שימוש בעטיפות סיליקון ולעיתים אף ניתוח לכריתת הצלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאלולותסמדר15/09/2009
לביתי בת החמש וחצי יש "פאלולות" באיזור בית השחי והגב בתחילה יצאו מעט וכבר אחרי שלושה חודשים התבספו עוד ועוד ועתה זה בגב ובטוסיק
הייתי אצל רופא( אני גרה בהולנד) שתוען שזה תגובה אלרגית כתוצאה מחוג השחיה פעמיים בשבוע ועוד הוא טוען שזה מדבק ושזה יעבור לבד ללא טיפול רפואי ובכל זאת זה מציק לביתי מאוד מגרד וממשיק להתפשט וכמובן לא הססטטי, מה אפשר לעשות כדי להפתר מזה ואו לעצור התפשטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם מדובר ב Molluscum contagiosum...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009אזי מדובר על מחלת עור מידבקת ויראלית שחולפת מעצמה תוך עד שנתיים והטיפול בה אינו נדרש ואינו יעיל. נדרש טיפול רק בסיבוכי המחלה הנדירים מאוד - בעיקר זיהום חיידקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על פיטיריאזיס רוזאהאבי15/09/2009
שלום רב,
לפני כשלושה שבועות הופיעה אצלי פריחה באזור צידי הבטן ולאט לאט היא התפשטה,
הייתי אצל רופא מומחה לעור שאמר לי שזה פיטיריאזיס רוזאה, שאין ממש מה לעשות וזה יעלם לבד.
היום הפריחה קיימת בעיקר באזור הצוואר, מתחת לבטן מעל המפשעה וקצת בידיים - בצד הפנימי של
המרפק. רציתי לדעת האם פריחה של פיטיריאזיס רוזאה "נודדת" בגוף כלומר האם זה נורמלי שהיא עוברת מהבטן למעלה לאזור הצוואר? האם זה שהיא נעלמה מהבטן אומר שהיא בשלבי החלמה?
האם יש סיבה להיות מודאג? ומתי לצפות שהיא תעלם לחלוטין? האם זה נכון שחשיפה לשמש מסייעת להחלמה? האם בכל זאת יש משהו שמזרז החלמה? שמעתי על אנטיביוטיקה מסויימת שיכולה לעזור..
תודה רבה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בPR=סימפטומטי בלבד-לגרד
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמענה למניעה ריפוי והגברת ההחלמה
דליה ודוד17/09/2009שימוש במזון העל פורמולה 300 יתן את המענה היעיל והבטוח למניעה ריפוי והחלמה מהירה
לפרטים נוספים
שימושים עיקריים:
אנטי ויראלי
אנטי בקטריאלי
עשיר מאוד בכלורופיל
לחיזוק מערכת החיסון,
נוגדי גידולים סרטניים מכול מין וסוג
ניקוי הגוף מרעלים וממתכות כבדות,
קטילת פרזיטים ותולעים במעיים,
תמיכה בזמן הקרנות וכימותרפיה,
טיפול בחוסר תאבון אצל ילדים ומבוגרים
סיוע בטיפול בבריחת סידן.
משמש כאנטיביוטיקה טבעית יעילה ובטוחה ללא כול תופעות לוואי
לעיונך
בברכת בריאות טבעית ושנה טובה
מדליה ודוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מאוד רגיש בכפות ידייםalis15/09/2009
שלום,
בתקופה האחרונה העור בכפות הידיים שלי נהיה מאוד רגיש.
תמיד הייתי רגישה בעור, למשל חומרי ניקוי חזקים לכלים גורמים לעור שלי ממש להתפורר.
אבל בזמן האחרון המצב נהיה די קיצוני - העור בכפות ידיים שלי נקרע (ואחר כך לאורך ימים נשארים לי פצעים) כשאני קושרת שרוכים.
רציתי לדעת האם ניתן לטפל בכלל בבעיה זו או שאני צריכה ללמוד לחיות איתה, ואם יש משהו שניתן לעשות כדי "לחזק" את העור (למרוח קרמים? תוסף מזון כלשהו?).
אני נוטלת גלולה מסוג מינס מזה כשבעה חודשים, אבל בתופעות הלוואי של הגלולה לא מופיעה התופעה שתיארתי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה-פני לר' עור
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לשמש לחולי פסוריאזיסאן14/09/2009
האם החשיפה לשמש באמת עוזרת לטפל בפסוריאזיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אך בתנאי שלא תיגרם כווית שמש!!!
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן+חצקונים בישבן ובמפשעהאור14/09/2009
שלום רב,
לפני כחודשיים לערך התחילה לי צריבה חזקה בעת מתן השתן. לקחתי סידורל , קצת עזר אבל הבעיה לא נפתרה, הצריבה נמשכה. רופאת משפחה העבירה אותי לרופא נשים לאחר שהבדיקות שתן חזרו תקינות. רופא נשים בדק הפרשות ( חזרה תשובה על פלורה תקינה בנרתיק), עוד לא קיבלתי תשובה על בדיקת ה-PCR (כבר עבר שבוע). במקביל, לאחרונה החלו להופיע חצקונים ספורים אך גדולים וכואבים בישבן ובמפשעה. האם יש קשר? מה יש לי? וכיצד ניתן לטפל?
הצילו !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני יכול לחשוב על קשר אפשרי...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009...פני לבדיקת רופא עור אשר יוכל לטפל במחלת עור העכוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן והסרת שיער בלייזרשמשון14/09/2009
ידוע לי על הסכנה במעבר עם הלייזר להסרת שיער על גבי נקודות חן. אני במצב בו השיער אוכל לי כל חלקה טובה בגוף ומוכןלקחת סיכון מסויים בשביל שיפור באיכות החיים.
האם כיסוי שלהן במדבקה, או צביעתן בעזרת איפור גוף לבן יכול למנוע את הבעיה? אולי כמה שכבות של כיסוי (3-4 מדבקות) ?
כמו כן, באיזה טווח באה הסכנה לביטוי? האם מדובר בטווח ארוך שניתן לעקוב בו אחר הסיכון ולמנוע אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומות(="נק' חן") הן כהות מטבען...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009... וקיימת סכנת כויה כאשר מנסים להסיר מהן שיער באנרגיית אור.
ניתן לכסותן בכיסוי אטום לאור וכך להמנע מכוויה שלהן.
באם רופא עור מאשר שמראן שפיר - ניתן להסיר את השיער משומות ע"י אלקטרוליזה (="מחט חשמלית")* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס בהריוןדיקלה12/09/2009
האם הריון יכול להחמיר את התפרצות המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן (נדיר מאוד) אך לרוב לא. מז"ט!
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות באזור המיפשעהאלמוני12/09/2009
אני שחקן טניס בן 30
בתקופה האחרונה שמתי לב שאחרי משחק טניס, נוצרת לי אדמומיות באזור המיפשעה,נראה כמו כוויה, לא מגרד לי (הבוקר ראיתי גם שיש קילוף קל)
אני יודע שיש לי סבוראה קלה מאוד בפנים,לעיתים גם בקרקפת, אולי זה קשור??
הצד הימני שלי אדום יותר מאשר הצד השמאלי.(מוזר לי שלא רק בצד של הגומי של התחתון אלא ממש הרבה מעבר ,מעין כתם אדום,(מופיעה בצורה בולטת אחרי זיעה) בבספורט אני מזיעה מכף רגל וכד ראש אבל האדמומיות רק באזור שציינתי.
אני דואג להתקלח אחרי המשחק,אבל פרק הזמן שעובר עד שמגיע הביתה לעיתים לוקח שעה.
משתמש בתחתונים 100 אחוז כותנה עם גומי, (העלתי אפשרות שאולי אני אלרגי)
אשמח לתגובתך מה ניתן לעשות,גם החברה קצת נבהלה מהכתם האדום ושאלה מה זה, זה עלול מעט להביך
אשמח לתגובתך
בברכת שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעיות השכיחות בעור המפשעות הנן:
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/20091. סבוריה
2. פטרת
3. אריתרסמה (שגשוג חיידקים)
אך תיתכנה גם מחלות עור אחרות באזור.
המלצתי: פנה לבדיקת רופא עור שיוכל לאבחן את בעייתך לפי הממצאים הקליניים ולהמליץ לך על טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך קבעתי תור לרופא עור
אלמוני16/09/2009שתהיה לך שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים אצל תינוקת - שואלת שוב.אמא מודאגת11/09/2009
שלום רב,
אצל ביתי בת הארבעה חודשים הבחנו כחודש לאחר הלידה בכתם לבן (בערך בגודל של בוטן) על הירך.
הרופאה בארץ אמרה שזה כנראה כתם לידה. אבל בימים האחרונים הבחנו בכתם חדש, קטן יותר, באיזור הקרסול. לקחנו אותה לרופאת עור ששיפשפה את הכתם והיא איבחנה את זה כויטיליגו (לאחר השיפשוף הכתם הפך לאדום מאוד). היא נתנה לנו מרשם לשתי משחות, אחת מהן סטרואידים.
מאחר ואנחנו מתגוררים בחו"ל (סין ליתר דיוק), אני קצת חוששת מרמת האבחון (בשל נסיון קודם רע בזמן ההריון) ובמיוחד בשל גילה הצעיר של ביתי אני חוששת למרוח משחה עם סטרואידים.
מה דעתכם? האם תתכן הופעת כתמים לבנים שאינם ויטיליגו אצל תינוקות? מה לגבי השימוש בסטרואידים? האם מקובל לעשות זאת בארץ?
תודה,
אמא מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי גיל 4 חדשים הנו צעיר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009.. מדי להתפתחות ויטיליגו אך איני מכיר את דקויות הספרות הרפואית בנדון.
המלצתי: פנו להערכת מומחה למחלות עור בילדים. בארץ קיימים מספר רופאים כנ"ל ומתנהלת מרפאת עור לילדים בבי"ח שניידר בפ"ת.
ברכת שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב איבר מין גברישלום שלום11/09/2009
שלום רב,
צמחו לי מעין בליטות אחידות כאלה בגודל של מ"מ בערך לאורך כל העטרה
לא על הפרוניום (אם זאת המילה ) ולאח"מ החלה להיות לי תחושה של צריבה על כל העור
ואפילו אדמומיות אחרי כיום יחסי מין.
הסברתי את כל זה לרופא משפחה והוא ציין שיש לי נגעים על איבר המין ושהוא מעביר אותי לרופא
מומחה.
הרופא המומחה עבר עם זכוכית מגדלת, אבל לא לקח דגימה מהעור וניסה לאושש את מה שאני מרגיש
בדיעבד העור נראה פחות בהיר ומבריק מעט חרוך , ועושה הרושם שהבדיקה לא מספיק מעמיקה
כדי לבדוק את הנושא.
איזה שמות של בדיקות אני יכול לדרוש כדי לאושש מה באמת קורה שם
כי תחושת הצריבה ע"ג העור מלווה אותי כבר קרוב לשנה, זה לא נראה לי מצב בריא
לעיתים גם אחרי יחסי המין האיזור של פתח השופכה שלנו הגברים נעשה אדמומי ורופף
כאילו הזדקן לי קצת איבר המין.
מה עושים? איזה בדיקה לבקש?
מה נותנים לתחושת צריבה בעור איבר המין?
תודה ואשמח להתייחסות
שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ושנה טובה..
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009בדיקה קלינית הנה הבדיקה העיקרית שנדרשת ע"מ לאבחן את מצבך ולהמליץ על טיפול מתאים.
הערה: לאנשים רבים קיימות בליטות זעירות על היקף העטרה (Glans Corona) והן קרויות Pearly Papules of the Penis. בליטות אלה הנן למעשה וריאנט של הנורמה, אינן מסבירות תחושת צריבה ואינן מצריכות טיפול או התייחסות רפואית כלשהי
ברכת שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר - המשך (בבקשה)
שלום שלום15/09/2009שלום רב,
ייתכן ואין קשר בין הופעת הנקבוביות והיית די קרוב לאבחון של התופעה
ראיתי איברי מין כאלה בגוגל ע"פ שעושה הרושם שאיבר המין שלי נראה מעט זקן ביחס לגילי
ונדמה ששנה לאחר הופעת הנקבוביות הופיעה לי מעין נקודה אדומה שגרמה לעור להעשות מעין
פלסטלינה יותר, וזה מאוד הדאיג אותי, זה התפשט בהדרגה על כל איבר המין
והיום זה נראה כאילו הצבע המקורי שלו ע"פ שהוא היה יותר לבן.
כרגע ההחמרה היחידה שאני הבחנתי ואני לא רופא היא שאיזור מסויים מתחת לפתח השופכה
נעשה קהה יותר. תחושת הצריבה היא על כל הפרוניום והיא מלווה בקמטוטים.
התחושה מאוד מאוד לא נעימה , ואני חושש שמדובר במשהו שלא פשוט לאבחן
לכן אם תוכל בבקשה לתת לי שם של בדיקת רקמות, או בדיקה אחרת שמקובלת כדי
לקבל פסיקה סופית בנוגע לצריבות הטורדניות אללו, אני מאוד מאוד הוקיר את הנסיון הזה.
בברכה וכבוד רב
שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבור בעייתיגייל טום10/09/2009
שלום רב,
לאחרונה אני סובל מבעיה מתמשכת בטבור: הבעיה כוללת הפרשות רבות ועקצוצים מדיי פעם.
טיפלתי בבעיה בעזרת משחה אנטיביוטית, ולאחר 10 ימי טיפול באמת ההפרשות ירדו משמעותית, אך עדיין יש פה ושם עקצוצים כאלה.
חשוב לציין שאין פירסינג באזור, הצורה הטבעית של הטבור היא מעיין שבלול כזה.
הבנתי שהאופציות הן בעצם בקע בטבור או זיהום כלשהו..
אשמח לקבל חוות דעת ומידע על הבעיות האפשריות, הרופא המתאים לביקור ודרכי טיפול.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לרופא עור...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009.... אשר יוכל להמליץ לך על טיפול תרופתי מתאים או להפנותך לטיפול כירורגי אם נדרש כזה
בררת שנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקמטות העור אחרי מקלחתצ09/09/2009
היי,
תופעה מוזרה התחילה בחודשים האחרונים. לאחר המקלחת, בנוסף להתקמטות העור בקצות האצבעות, הקימוט הופיע גם בחלק גדול בכפות הידיים.
לוקח לו הרבה זמן להיעלם ואני מרגישה כאב כשאני מזיזה את היד.
אודה לעזרה.
צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקמטות עור הידיים צפויה וטבעית...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2009כמו התקמטות עור אצבעות הידיים.
לכאב ולקשיי התנועה אין לי הסבר טוב ואני ממליץ לך לפנות לבדיקת כירורג כף יד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בגבגלי08/09/2009
אני בת 34
לפני כחודש גיליתי שיש המון פצעונים על הגב שלי, לכל אורכו.
מעולם לא סבלתי מחצ'קונים ובטח שלא על הגב.
הייתי אצל רופא עור שנתן לי משחה נגד אקנה (איני זוכרת את שמה
אך זה נוזל צהוב) וטען שאלה פצעונים מזיעה.
לאחר שימוש של שבוע אני לא ממש בטוחה שיש הבדל
מאחר ויש כ"כ הרבה וזה פשוט מזעזע ): ואני ממש בלחץ שזה לא ייעלם
אני חושבת שהם הופכים להיות מעט אדמדמים וטיפה מגרד לי
אבל אשמח לעצות נוספות.
תודה מראש!
גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן09/09/2009מבלי לראות איני יכול לתת עצות. בעקרון שבוע של טיפול אינו מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לפסוריאזיסטובה08/09/2009
רציתי לדעת אילו משחות / תרופות יש לטיפול בפסוריאזיס?
ד''ר אכי פרידמן09/09/2009יש הרבה. אופי הטיפול והיקפו תלויים במידת הבעיה, חומרתה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)