מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות עורעידן25/09/2008
יש לי בעיה שהיא בעיקרה אסתטית אך גם מאוד מגרדת. מכל מכה/שריטה/חבלה העור שלי מתנפח במקום שנפגע ונהיה אדום ובולט. זה מגיע למצב שאם אני נגיד כותב משהו על היד בעדינות בעזרת סרגל אני מסוגל לראות את זה בולט לאחר כמה דקות. הבעיה הזו מאוד מפריעה לי.. בעיקר מבחינה אסתטית.. לא מזמן קיבלתי מכה קלה בראש והיתה לי נפיחות ענקית ליומיים !! לא יכולתי לעשות כלום בזמן הזה.. כמו כן אני סובל גם מגירודים רבים בלילות או אחרי מקלחת .. וזה בעיקר באזורי החזה הבטן המפשעות והרגליים. כשהייתי בצו הראשון וסיפרתי על הבעיה בעור כתבו לי כך : "כרונית קלה בעבר ANGIOEDEMA כרונית קלה או URTICARIA " ולא הסבירו לי על זה .. האם יש משהו לעשות בשביל להרגיע את התגובות של העור ? אני נהיה נבוך כשאני מקבל מכה בראש ( אפילו קלה ) והמצח מתנפח כמו בלון.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמוגרפיזם
ד''ר אריה י. ליפשיץ26/09/2008שלום עידן,
סיפורך מתאים לדרמוגרפיזם.
המלצתי: פנה לבירור רופא עור. ניתן לטפל בך באנטיהיסטמינים להקלה סימפטומטית.
התופעה נוטה לחלוף עם הזמן אך קשה לצפות את משכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהבוני25/09/2008
שלום אני קיימתי יחסים לא מוגנים לפני 4 או 5 שנים. אני לא יודעת אם הבחור נשא או לא. לפני 5 חודשים ביצעתי את בדיקת HIV תוצאת הבדיקה היא: NEGATIVE השאלה שלי האם הבדיקה אמינה למרות שעבר כל כך הרבה זמן? האם אני יכולה להיות רגועה כי אני אחרי לידה? ביצעתי את הבדיקה בשיטת אלייזה ,בדיקה רגילה ביצעתי את הבדיקה רק פעם אחת האם זה מספיק? בבקשה ד"ר תענה לי על כל מה ששאלתי אני מפחדת ולא ישנה בלילות טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות בדיקה לנוגדנים ל HIV
ד''ר אריה י. ליפשיץ26/09/2008שלום בוני,
בדיקת נוגדנים ל HIV מציגה את מצבך 3-6 חדשים לאחור.
באם ב 6 חדשים האחרונים קיימת יחסי מין עם בן זוג שאינו נגוע אזי תוצאת הבדיקה מייצגת נכונה את מצבך היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעהשירלי23/09/2008
שלום , לבעלי יש בעיה מאד מוזרה. בכל פעם שהואעושה ספורט ומזיע שורפות לו הפיטמות וזה ממש בלתי נסבל. האם זאת בעית עור או בכלל משהו אחר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבת הפטמות בעקבות פעילות גופנית
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/09/2008שלום שירלי,
הסיבה השכיחה לתופעה כנ"ל הנה שפשוף כנגד בד חולצת בגד הספורט.
המלצתי - פנו לבדיקת רופא עור עם חולצת הספורט.
ניתן גם לנסות ביצוע פעילות גופנית לאחר מריחת הפטמות בביבי פסטה להגן עליהן מחיכוך כנגד הבגד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת חדירהיערית21/09/2008
כאשר אני מתחילה לקיים יחסי מין עם בן זוגי והוא מחדיר לי אצבע יש לי כאבים ומאין צריבה האם זה דבר נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת חדירה
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/09/2008שלום יערית,
הסיבות העיקריות לכאב בחדירה הנן:
1. חוסר סיכוך - באם החדירה מתרחשת מוקדם מדי לפני שה"משחק המקדים" הספיק להשרות סיכוך הנרתיק ומבוא העריה
2. זיהום באזור מבוא העריה והנרתיק - קנדידה בעיקר
3. תסמונת כאב של מבוא העריה
המלצתי: פני לייעוץ גינקולוגי. באם אין ממצא פיזי (2 או 3) שמסביר כאבים כנ"ל, עליכם לשקול פנייה לייעוץ סקסולוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי אקנהגליה21/09/2008
שלום רב, אני בת 27, בעבר סבלתי מאקנה אך בשנים האחרונות קיימת רגיעה כמעט מוחלטת. עם זאת, בחצי השנה האחרונה חלה החמרה מסיבה שאינה ברורה. לא מדובר על פצעים רבים אך הם כולם ממוקמים באותו אזור. הבעיה היא שהם משאירים אחריהם כתמים אדומים כהים שאינם מתבהרים עם הזמן. פניתי לרופאת עור שהמליצה על פילינג סליצילי ונטילת כדורי מינוציקלין. עברתי כבר 2 טיפולי פילינג במרווח של 4 שבועות ואני נוטלת את המינוציקלין כמעט חודש, אך ללא כל הטבה. בנוסף, חזרתי ליטול גלולות אורתוסיקלן לאחר שנה וחצי של הפסקה, בתקווה כי הן תסייענה לעור הפנים. האם יש דבר מה נוסף שביכולתי לעשות בכדי להבהיר את הכתמים? תודה רבה, גליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים ופצעונים
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/09/2008שלום גליה,
לצערי לא ניתן לבצע יעוץ פרטני מוסמך על סמך המידע בפורום. לצורך זה נדרשת בדיקה קלינית.
המלצתי: פני שנית לרופא העור שלך או לרופא אחר לחוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אודות בהקתיעל20/09/2008
שלום רב מהם הגורמים למחלת הבהקת ומהם הטיפולים האפשריים (כולל סיכונים וסיכויים) והיכן ניתן להשיגם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל, ראי תשובתי לשמרית
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל ?תמי19/09/2008
רציתי לדעת מה ההבדל בין: אסטמה של העור, אקזמה ופסוריאזיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולן צורות של דלקת עור....
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/09/2008Atopic Dermatitis (="אסטמה של העור") הנה דלקת עור הנגרמת עקב פעילות יתר של מערכת החיסון כנגד אנטיגנים לא מזיקים לבריאות (=אלרגיה)
Eczema הנו שם כללי לדלקת עור חריפה המתבטאת באודם עז, גרד והגרת נוזלי רקמה על פני העור (EX=החוצה Hema=נוזל)
פסוריאזיס הנה מחלה תורשתית בה מערכת החיסון תוקפת את העור וגורמת לנגעים אופיניים עם קשקשת נציצה בפיזור אופייני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהבוני19/09/2008
שלום לאחר לידה היה אצלי קרע כתוצאה מהלידה ועשו תפר.אחר כך היה לי דימום רציני בחדר המקלחת ליד האסלה היתה שפורפרת שנועדה לבצע שטיפות אינטימיות. על השפורפרת היה דם, אני לא זוכרת אם זה היה דם טרי או לא. היו פעמים שניגבתי את השפורפרת עם נייר והיו גם שלא. השפורפרת נגעה בטעות באיזור האינטימי מס' פעמים , השאלה שלי האם נחשפתי ל- HIV למרות שהיה לי דימום ועל גבי השפורפרת היה דם? אנא ד"ר תענה לי בהקדם בבקשה אני בחרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס HIV אינו שורד בתנאי הסביבה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ19/09/2008שמחוץ לתאי הגוף כך שהסיכוי שנדבקת הנו נמוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסמה של העור וקעקועשרית18/09/2008
שלום שמי שרית ואני סובל מאסמה של העור שמתבטא באלרגיות בתקופות מעבר. אני מעניינת לעשות קעקוע ועפ"י כתבות שקראתי הבנתי שיוכל להתפתח אלרגיה לאנשים שסובלים מאלרגיות. אשמח לקבל תשובה עם יש קשר בן הדברים ןמה אלי לעשות במידה ויש קשר על מנת להכין את גופי לקעקוע מבינת אלרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית, עצתי הנה להמנע מהקעקוע...
ד''ר אריה י. ליפשיץ19/09/2008קעקוע כרוך בהחדרת חומר זר תחת העור ובחשיפה ממושכת אליו כך שהסיכון לפתח אלרגיה לחומר הנו גבוה יחסית.
הערה: אלרגיה לחומר(י) הקעקוע הנה רק סיבוך אחד של קעקוע מתוך רבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוד באיזור המפסעהאלמונית17/09/2008
שלום אני בת שלושים ומזה מס' חודשים סובלת מגרוד באיזור המפסעה, בצידי הרגליים הסמוכים, ובישבן. לא נראה לי שמדובר בפטריה בנרתיק ( היתה לי פעם)כי הגרוד חיצוני בלבד ואין לי צריבה שם וגם לא כשאני נותנת שתן, אז זו לא דלקת בדרכי השתן. עד כמה שאני מצליחה לראות אין תסמינים בעור למעט כשאני מגרדת הרבה ואז נהיית אדמומית ופצעונים. זה מאד לא נעים לא פיזית ומביש לגרד. יש לציין שאני בהריון בשבוע 27 אז מן הסתם זה שולל כל מיני טיפולים( הגרוד החל לפני ההריון) אשמח מאד לעצה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוד
ד''ר אכי פרידמן17/09/2008את יכולה להשתמש בתכשירין נוגדי גרד באופן מקומי כטיפול ראשוני. אך אם הדבר לא יעזור יהיה עליך לפנות לבדיקה אבחון וטיפול של רופא עור.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון. שאלה מביכה אך דחופהחסוי17/09/2008
שלום רב. בהריון, זה עתה התחלתי שליש שני. יש לי באיבר המין מעין פצע פנימי(גולה קטנה שכואבת), בחלק ליד הדגדגן. זה לא נורא מציק לי אבל מטריד (היה לי כבר בעבר מזמן ועבר מעצמו....כנראה דלקתי). השאלה היא האם אני יכולה לנקות את המקום הכואב באלכוהול? או שבגלל ההריון עדיף להימנע? וגם - מה לעשות אם זה לא יעבור בימים הקרובים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצתי: פני בהקדם לבדיקת גינקולוג!
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה גניקולוג?
חסוי17/09/2008הצלחת להלחיץ אותי. מה הקשר לגניקולוג? אם כבר זו בעיה לרופא עור לא? האם אתה רואה סכנה להריון? היה לי בעבר את זה וזה עבר........מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לרופא
ד''ר אכי פרידמן17/09/2008את יכולה לפנות לרופא נשים או גניקולוג בכדי לקבל עזרה רפואית.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינקולוגים מטפלים, בין היתר, באיבר-
ד''ר אריה י. ליפשיץ18/09/2008-המין הנשי ויש להם ציוד ייחודי שמסייע להם לצורך זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזציאהמאיה16/09/2008
רציתי לשאול האם יש דרך לאבחן רוזציאה?האם זה אפשרי דרך בדיקת דם? מהם התסמינים של המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנת רוזציאה
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/09/2008שלום מאיה,
אבחנת רוזציאה מבוססת על ממצאים קליניים:
1. נטיה להסמקה ולעיתים קרובות גם סומק קבוע
2. הופעת פצעונים על עור הפנים ללא קיום קומדונים
3. לעיתים רחוקות מתפתחים שלבי מחלה מתקדמת יותר - עיבוי רקמת העור (אף, גבות, תנוכי אזנים וכו = phyma)
לא ניתן לבסס או לשלול את אבחנת המחלה באמצעות תבחיני דם או בדיקות הדמייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מבולבלת..
מאיה18/09/2008ישנן עוד מחלות עור שדומות לרוזציאה עם נטייה להסמקה ? אם לא ניתן לשלול איך אפשר לדעת אם אכן מדובר ברוזציאה ולא באלרגיה ? לי יש סומק בפנים שנוטה להיעלם ולהופיע והייתי בטיול בחו"ל ששהיתי כל יום כל היום בשמש (וקראתי שלחולי רוזציאה אסור להיות חשופים בשמש) וזה לא החמיר.. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש ולכן לא ניתן לייעץ לך...
ד''ר אריה י. ליפשיץ19/09/2008באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית.
פנית לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזציאה
מאיה21/09/2008הייתי אצל רופא עור שאמר שמדובר ברוזציאה אבל אני רוצה לבדוק אולי יש סיכוי שזו לא המחלה ושאני אוכל למצוא פתרון להעלים את ההסמקה בפנים...(ההסמקה לא קבועה היא מופיעה ונעלמת מדי פעם..) לכן שאלתי אותך לגבי בדיקות נוספות (בדיקת דם) שאולי יוכלו לעזור לי.. קראתי בספר בריאות שיש אפשרות לאבחן את המחלה בבדיקת דם או שתן.. תודה על התגובות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור סיבות להסמקה
ד''ר אריה י. ליפשיץ22/09/2008שלון שוב מאיה,
מס' מצבי נטייה להסמקה ניכרת נגרמים עקב גידולים מפרישי הורמון.
הבדיקה לשלול קיומם של מצבי הפרשת הורמונים כנ"ל הנה איסוף שתן ל VMA ולקטכול אמינים.
המלצתי: הוועצי בנדון עם רופא המשפחה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים בעורגל גיל14/09/2008
אני בת 16 ומזה חודש ימים מופיע לי על הידים כתמים לבנים עם אדמומיות וגירוד מציק. הכתמים היו מעטים והתרבו. במצבים בהם חם מאד זה מגרד יותר והגבולולת האדומים מסביב לכתם הלבן בולטים. מה עליי לעשות ומה זו התופעה המעצבנת הזו ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לביצוע אבחנה וליעוץ מוסמך לבעייתך..
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/09/2008.. נדרשת בדיקה קלינית.
פני לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שחור בצידו של גב ימיןשריתוש13/09/2008
אני בת 52, ברקע קרצינומה פפילרי של התירואיד. נמצאת ברמסיה מזה כמה שנים ונמצאת במעקב רפואי רציף. לפני כשבוע הבחנתי בכתם שחור מוארך על הגב בצד ימין, ללא גרד ומבלי שהיה לי זיהום או שקיבלתי מכה. לציין, כי השנה לא הייתי בים ולא השתזפתי כלל. אני מאד מודאגת. מה גם, שהכתם מופיע אך ורק במקום זה בלבד. אודה לתשובתך לשאלתי - מה זה יכול להיות? אשמח מאד אם תענה לתשובתי לאימל הרצ"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצורך יעוץ מוסמך לבעייתך...
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/09/2008נדרשת בדיקה קלינית - פני, בהקדם, לבדיקת רופא עור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות סימטריותאביגיל12/09/2008
שלום, לפתע פתאום, בלי כל הודעה מוקדמת, מתחת לסנטר הופיעו לי נקודות אדומות סימטריות. זה לא מגרד ואני מרגישה ברוך ד' בסדר. מה זה יכול להיות? האם זה מסוכן/ מדבק?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/09/2008בדיקה קלינית - פני לייעוץ רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)