מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטןרוני22/07/2008
האם ניתן ליטול רואקוטן עם flutine המשמש לאנטי דכאוני? או קלונקס אנטי חרדתי? בשימוש בתרופות אלו עליי לבצע אחת לכמה חודשים תפקודי כבד. האם כנ"ל לגבי רואקוטן? מהן תופעות הלוואי של רואקוטן? גילי הוא 33
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי תכנת האיפוקרטס שעל מחשב כף....
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/07/2008היד שלי, אין תגובה צולבת בין פלואוקסטין (=פלוטין) ובין איזוטרטינואין (=רואקוטן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו הפעם!!אלמוני21/07/2008
לפני כשבוע אני וחברתי התנשקנו וכמה שעות לאחר מכן הופיע לה הרפס באזור השפתיים. לי אין הרפס , ואני מפחד שנבדקתי ממנה האם הז אפשיר שנדבקתי ממנה ? לאחר כמה זמן אפשר לדעת ? הרפס מדבק גם כשהוא לא פעיל..האם בזמן קיום יחסי המין\נשיקה אפשר להידבק גם כשאין לה פצע על השפתיים ? כמה זמן צריך לחכות אחרי שיוצא נגע של הרפס בשביל לא להידבק ? זה די מערער את היחסים בינינו כי אני כל הזמן נרתע בשביל לא להידבק . מה אפשר לעשות ? יש לזה טיפול ? אם התנשקנו ואחרי זה זה הופיע לה..ולא נדבקתי ולא הופיע לי כלום (ומקווה שגם לא יופיע) יכול להיות שאני מחוסן לזה ושאני גם לא יכול להידבק ממנה בכלל ? בזמן שיש שלפוחיות ? או בזמן שאין שלפוחיות ..ממש לא בא לי להיסחב עם המחלה הזאת..מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי כבר-ראה תשובתי לחשוב מאוד
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות אדומות בצורת טבעת שמתפשטתגל21/07/2008
שלום רב, לפני כשבועיים הופיעו אצלי מספר נקודות אדומות באזור הבטן התחתונה. בהתחלה לא ייחסתי חשיבות אך עם הזמן הם גדלו והתפשטו בצורת טבעת אדומה, כאשר בכל יום-יומיים ממש ניתן להבחין בהתרחבות הפטריה/טבעת. קיבלתי טיפול תרופתי שלא עזר וגם 2 משחות למריחה שלא עזרו ובינתיים רק ממשיכות לצוץ נקודות חדשות גם באזור הגב והרגליים. אציין רק שהנקודות עצמן אינן מגרדות ואינן מוגלתיות אלא נראות פשוט כטבעת ורודה שהולכת ומתרחבת אשר במרכזה כמו עור נקודתי יבש. אני מפחדת שרופא העור שלי אולי מחמיץ איזה משהו ומבקשת ייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Rosea?
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/07/2008שלום דניאלה,
אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא העור שלך בשאלת Rosea
זו מחלה מפחידה אך חסרת משמעות רפואית אשר חולפת תמיד מעצמה.
קשה מעט לאבחן אותה בתחילתה אך עם התפתחות הנגעים קל יותר לאבחן מחלה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אכן רוזאה
גל22/07/2008פניתי אל רופא העור שוב והצגתי לו אתמול את האפשרות ואכן הוא מייד הסכים שזה פיטיריאזיס רוזאה. לטענתו לא מדובר בפטריה אלא בסוג של פריחה אשר חולפת מעצמה ולכן לא נתן לי שום משחה. הוא אמר שבמידה ויש גירוד ניתן לשים משחה שמקלה על הגירוד אך לגבי הפריחה עצמה לא למרוח כלום. האם זה באמת הטיפול הנכון? להמתין? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובלת מאותה הפטרייה
ר20/11/2008אני גם כן סובלת מאותה בפטרייה, קיבלתי מרופא העור שלי משחה ששמה "ציקלודרם" אשר לא עוזרת לי והפטריות רק ממשיכות להתפשט והגיעו לי כבר כמעט לאיבר המין, ומלחיץ אותי שלא יגיעו פנימה..., האם יש דבר מה שאני יכולה לעשות בשביל להפסיק את זה? (אני נקייה ומתקלחת כל יום אז היגיינה היא לא הבעיה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון&החלמה צפויה תוך עד חודשיים
ד''ר אריה י. ליפשיץ23/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה אדומה
שלמה מור22/08/2009נראה לי שיש לי פטריה אדומה על הישבן , אדמומית בגודל פלח עגבניה , מגרד מאד , מרחתי לפני שבועיים 2-3 פעמים אגיסטן אלוורה -לא עזר , לאחר מכן מרחתי כמה פעמים דרמווט קרם ללא הועיל ! מרחתי כמה פעמים שמן זית , זה מרגיע אך מעט - אך מלכלך...
מה לעשות ? מגרד מאד ! מחר אגש לרופא עור !
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נקרא - טינאה ???
יעל24/08/2009או שזה אותו הדבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפיטריאזיס רוזיאה יש טיפול
מירב28/08/2009לא חייבים לסבול מנסיון המחלה נגרמת ע"י וירוס ממשפחת ההרפס
מקבלים ושותים טיפול צמחי נגד הוירוס ל 4 ימים וכך זה עובר.
תחפשו באתר של המטפל למחלות עור אלטרנטיבי שהוא
פתח את הטיפול בלעדתית במקור למחלת הנשיקה שגם היא
וירוסים ממשפחת ההרפס.
WWW.RAMIMOR.CO.IL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולי בחדרות דוקטור כנס (סקביאס)קובי חייל 2021/07/2008
שלום דוקטור לפני כשבוע התחילה לי פריחה (חררה) בפרק היד איפה שהנרקומנים מזריקים לא יודע איך קוראים למקום כזה חשבתי שזה מזיעה וחום היום הייתי אצל הרופא הוא אמר לי שיש לי סקביאס מחלה מדבקת רציתי לשאול האם זה קשור לHIV כי לפני 3 חודשים קיימתי יחסים בלי קונדום או שפשוט סקביאס לא קשורה למחלה כלשהי והיא באה מעצמה. והאם ניתן לסמוך על בדיקות ברוק לגילוי HIV? תודה רבה דוקטור אני כולי בחרדות מקווה שיהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקבייס נגרמת ע"י טפיל....
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/07/2008ומופיעה גם באנשים בריאים. הטיפול בה קל ויעיל וצפוי ריפוי מלא.
איני מכיר בדיקה לגילוי HIV ברוק.
במקום חרדה, שא תמיד בארנקך קונדומים. טריים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Strep Viridand המשךיניר20/07/2008
הרופא המטפל שלי , התחיל לי טיפול של אוגמנטין במינון של 875 מ"ג פעמיים ביום למשך חודש , כטיפול ל Strep Viridand , האם יש מקום לשקול את זה שוב ? בתודה מראש, יניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניר, הוועץ ברופא שלך
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב מאודאלמוני20/07/2008
לפני כשבוע אני וחברתי התנשקנו וכמה שעות לאחר מכן הופיע לה הרפס באזור השפתיים. לי אין הרפס , ואני מפחד שנבדקתי ממנה האם הז אפשיר שנדבקתי ממנה ? לאחר כמה זמן אפשר לדעת ? הרפס מדבק גם כשהוא לא פעיל..האם בזמן קיום יחסי המין\נשיקה אפשר להידבק גם כשאין לה פצע על השפתיים ? כמה זמן צריך לחכות אחרי שיוצא נגע של הרפס בשביל לא להידבק ? זה די מערער את היחסים בינינו כי אני כל הזמן נרתע בשביל לא להידבק . מה אפשר לעשות ? יש לזה טיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו..
אלמוני20/07/2008אם התנשקנו ואחרי זה זה הופיע לה..ולא נדבקתי ולא הופיע לי כלום (ומקווה שגם לא יופיע) יכול להיות שאני מחוסן לזה ושאני גם לא יכול להידבק ממנה בכלל ? בזמן שיש שלפוחיות ? או בזמן שאין שלפוחיות ..ממש לא בא לי להיסחב עם המחלה הזאת..מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהרפס של השפתיים אנו נדבקים בגיל...
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/07/2008הגן. לאחר מכן לא נדבקים בו שנית.
מאידך מגע מיני אוראלי עם בן זוג שסובל מהרפס של השפתיים - עלול לדבק לאיברי המין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית 4 כוסותיניר19/07/2008
שלום לאחר תקופה ארוכה שאני סובל מגרד בקצה הפין , בוצעה לי בדיקת תרבית 4 כוסות ששם הובהר שיש לי חיידק Strep Viridand בפרוסטטה , שאלתי היא , מה אופן הטיפול המומלץ בחיידק הנ"ל , והאם אחד מתופעות הלוואי שלו הוא גרד בקצה הפין (בנוסף להפרשות) בברכה יניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניר, Strep viridans הנו תושב....
ד''ר אריה י. ליפשיץ20/07/2008קבוע ובלתי מזיק (מכונה בשפה מדיעת קומנסל) על עורנו.
אין צורך בטיפול בחיידק זה.
מציאותו אינה מסבירה את תחושת הגרד ממנה אתה סובל ולא את ההפרשות מאיבן מינך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפיהאבי בן צבי18/07/2008
רבותי הרופאים שלום רב אשתי סובלת ממורפיה במשך כשנה עד היום זה התבטא בכתמים הולכים וגדלים באזור הבטן אך לדאבוני הוא החל להופיע אף בפנים האם אתם יודעים על דרך למנוע התפשטות הדבר הנורא הזה תודה מראש אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורפיה
אבי בן צבי18/07/2008רבותי הרופאים שלום רב אשתי בת 29 סובלת ממורפיה במשך כשנה עד היום זה התבטא בכתמים הולכים וגדלים באזור הבטן אך לדאבוני הוא החל להופיע אף בפנים האם אתם יודעים על דרך למנוע התפשטות הדבר הנורא הזה תודה מראש אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לעצירת מורפיאה
ד''ר אריה י. ליפשיץ20/07/2008שלום מר בן צבי,
קיימות צורות טיפול למורפיאה ובכללן תרופות הניטלות בבליעה שעשויות למנוע התפתחות נגעים חדשים.
פנו לייעוץ רופא עור להמשך הבירור והטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורפיאה
מיכל21/07/2008להבנתי מרופאים וכמה אתרים שונים אין טיפול שידוע על המחלהץ והנה פה נאמר אחרת איך ואיפה אוכל לקבל מידע על טיפול למחלה זו. דחוף בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל רופא עור בקופת החולים שלך
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים נעלמים על הפיןשי17/07/2008
דוקטור שלום לפני כחודש וחצי קיימתי יחסים אוראלים לא מוגנים עם נערה ומאותו היום נכנסתי לחרדות התחיל לי עקצוץ וצריבות והרגשתי לא משהו בכלל עם העיניינים שם למטה. אני חושב שחלק גדול מזה היה קשור ללחץ הנפשי העצום והדיכאון שנכנסתי אליו. מיד התחלתי בטיפול ואורולוג של אסף הרופא נתן לי אופלודקס ודוקסילין. אחרי 10 ימים התחלתי לשלשל וכנראה שזה היה מהאנטיביוטיקה. הצריבות המשיכו כרגיל ונוספו להם כמו פצעים ממש ליד הפתח של הפין, זה מין עודף עור כזה שבא ונעלם בעיקר באמצע היום, בבוקר הכל נראה יחסית רגיל ובצהריים עקצוץ עם פצעים חומים כאלו שמשתנים כל הזמן. עשו לי השבוע תרבית זרע, שתן, ודם (כי הייתי חרד שאולי זה איידס) התשובות יצאו שליליות חוץ מחיידק בזרע שנקרא SEMEN CULTURE נתנו לי מוקסיפן 10 ימים ואמרו לי שעקרונית זה צריך להסתדר. גם יצא בבדיקות HSV1 HERPES HIGE POSITIVT אבל הרופא טען זה יש לי כבר שנים וזה לא הרשים אותו ממש. האיידס יצא שלילי ונשמתי קצת לרווחה אך העקצוץ והפצעים האלו ממש מפריעים לי. אשמח לעצתך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר אריה י. ליפשיץ18/07/2008שלום שי,
1. אין הוכחה לאפשרות הידבקות באיידס בעקבות מגע מיני אוראלי.
2. תשובת בדיקת הדם מצביעה על אירוע הדבקה שאירע 2-3 חדשים טרם ביצוע הבדיקה. התשובה אינה מלמדת על מצבך הנוכחי. בצע שוב את הבדיקה בעוד 3 ובעוד 6 חדשים
ברכת קיץ בריא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה .רחלי15/07/2008
שלום רב אני התחלתי קשר עם בחור אנחנו ביחד כבר כחודש אולי חודש וקצת עוד לא שכבנו אבל כן נגעתי בו עם היד. שבוע שעבר הוא ביטל פגישה בטענה שהוא חולה הוא לא הסכים להגיד לי מה יש לו אמר שזה מביך. הצלחתי להוציא מימנו שזה איזה פצע אבל לא ברור מה בדיוק. השאלה היא שזה נראה לי חשוד ואני לא יודעת איך להגיב כי כן נגעתי בו עם היד אבל לא שכבתי איתו. ולפי איך שדיברנו הוא תפקד כרגיל חוץ מלהפגש איתי. אני לא יודעת מה לעשות. בברכה. רחלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי, המידע שהבאת אינו מספיק.....
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/07/2008לצורך גיבוש דעה באשר לסיבה האפשרית או אבחנה מבדלת ולכן, מבחינה רפואית, איני יכול לייעץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימות בדיקהאבי15/07/2008
שלום רב האם כל בדיקת "Syphilis Ab (ELISA)" נשלחת לאימות באבו-כביר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדמה לי שכל בדיקה כזו מבוצעת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/07/2008מלכתחילה באבו כביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהג.15/07/2008
שלום רב, אני בת 17 ובעבר לקחתי כבר פעמיים ראקוטן. בפעם הראשונה למשך 8 חודשים וכשנה לאחר מכן במשך 6 חודשים. למרות זאת אני לא מצליחה להיפטר מהופעת פצעונים על הפנים, שלאחר הפועתם נשאר לי כתם אדום למשך חודשים. ידוע לי שהראוקוטן הוא כדור מאוד חזק ושמעתי שמותר לקחת אותו שלוש פעמים בלבד. למרות תוצאותיו הנפלאות במרבית המקרים אני מאוד התאכזבתי. ניסיתי המון משחות ואנטיביוטיקה שונות אך דבר לא עזר. אני לא בטוחה שאני רוצה לקחת ראוקוטן פעם נוספת מאחר ומלוות לכך מגבלות וכן תופעות לוואי . אני חוויתי צריבה בעיניים, נשירה, יובש בשפתיים אך שלא כמו רוב המטופילם לא הופיעו לי פצעונים רבים(לא הייתה התפרצות פצעונים משמעותית כלל) האם יתכן שזו הסיבה לחוסר היעילות של הכדור? האם קיימת אנטיביוטיקה או משחה יעילה יותר? האם יש קשר לעובדה שהעור שלי רגיש יחסית? תודה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן וריפוי אקנה
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/07/2008שלום,
הסיכון לחזרת אקנה לאחר קורס טיפול ראשון ברואקוטן הנו 15%
הסיכון לחזרת אקנה לאחר קורס טיפול שני ברואקוטן הנו פחות מ 5%
הסיכן לחזרת אקנה לאחר קורס טיפול שלישי ברואקוטן הנו %-ים בודדים
קורס טיפול = טיפול במינון ומשך מתאימים שמאפשרים מינון מצטבר של 120-150 מג"ר לק"ג גוף
הערה: בררי עם רופא העור שלך האם אינך סובלת מרוזציאה - מחלה שדומה לאקנה אך אינה ניתנת לריפוי אלא רק לשליטה תוך טיפול מתמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זובירקס טבליות מסיסותאורן14/07/2008
שלום דר אריה!! היה לחברה שלי הרפס באיבר המין אני נדבקתי ואז עבר לה כשלקחה כדורי זובירקס ושוב הדבקתי אותה לאחר שבוע בלבד הלכנו לרופא עור לי הוא נתן זובירקס 800 מג ולה הוא נתן וולטרקס למשך חמישה ימים כעת הוא אמר לנו לקחת כדור אחד של זובירקס 800 מג למשך חצי שנה האם זה יכול להזיק?? האם זובירקס לחצי שנה זה לא יותר מדי זמן?? האם זה מה שיעבור לנו את ההרפס למטה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת הרפס
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/07/2008להרפס של אברי המין נטייה לחזור בתדירות גבוהה בחודשים שאחרי האירוע הראשון.
רופא העור שלכם המליץ על טיפול מונע. טיפול זה נמשך בין 8 ל 18 חדשים ומטרתו להפחית את תדירות האירועים מהם תסבלו בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהיפעת14/07/2008
הנני בת 32. אני סובלת מאקנה (פצעים קטנים לא מוגלתיים) אבל כל פצע שמופיע משאיר אחריו חור בעור לצמיתות. ניתן לי טיפול במשחות: AKNE MYCIN EMULSION 25GR DALAGIS T LOTION NEO MEDROL LOT 25ML אולם הבעיה עדיין קיימת ועד שהפצעים מתרפאים כבר נשארת צלקת בפנים. האם זהו הטיפול הנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה מתמשכת
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/07/2008שלום יפעת,
אקנה שנמשכת מעבר לגיל ההתבגרות ונטייה לצלקות בעת החלמת נגעי האקנה הן שתי התוויות לטיפול ברואקוטן.
פני לרופא עור ושיקלי עמו אפשרות טיפול ברואקוטן להשריית החלמת האקנה ממנה את סובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםאפרת13/07/2008
לאחרונה יש לי תופעה של פצעונים שצומחים לי בעיקר סביב איבר המין ובירכיים, מדובר בפצעים אדומים וכואביםפ, חלקם מוגלתיים, חלק מהפצעים קטנים וקשים ללא מוגלה, איני יודעת ממה זה נובע, אך כיצד ניתן לחטאם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/07/2008קלינית.
פני לבדיקת רופא עור לצורך איבחון קליני וייסוד טיפול תואם לאבחנה.
כוון שפטור בלא כלום אין - סיפורך מחשיך למחלה שנקראת Hydradenitis suppurativa שמתבטאת בפצעים מוגלתיים עמוקים שנוטים להופיע בקפלי המפשעות, עכוזים, שחי ותחת השדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)