מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול ברוזיצאה קרמים טבעייםאורית17/07/2018
שלום לילך,
אילו קרמים טבעיים את ממליצה להשתמש ברוזיצאה?
תודה מראש,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
לילך קפלן09/09/2018ידוע שרוזציאה גורמת לעור להיות מאוד רגיש, לפיכך כל קרם שיהיה טבעי נטול פאראבנים, חומרי שימור, בשמים וכדומה, יכול להתאים לשימוש לעור מאוד רגיש. מצד שני כדאי גם לוודא שיש בקרם חומרים ייעודיים כמו חומצה היאלורונית ודומיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורית
לילך קפלן28/10/2018קרמים טבעיים ללא פראבנים ו/או בשמים יתאימו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלייזר לרוזציאה ללא שינוינתי22/06/2018
היי אני מטופל בלייזר ברוזציאה, עברתי שלושה טיפולים ועדיין לא ראיתי שום שינוי .
מהי לדעתך הסיבה כי אני מתחיל להטיל ספק בהצלחת הטיפול .. :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נתי
לילך קפלן25/06/2018הטיפול בלייזר ברוזציאה הוא מאוד אינדיוידואלי. ישנם מצבים שניתן לראות שינוי רק לאחר 5-6 טיפולים ואף יותר. מה אומר הרופא שמטפל בך? מציעה לך להיוועץ בו/ה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קונים בשרניים בצוואר בזמנים הורמונלייםטלי03/06/2018
כל פעם שיש תנודות הורמונליות - מחזור וביוץ, יש לי חצ'קונים שמנים ובשרניים בצוואר. הם גם כואבים ולוקח להם המון זמן לעבור. מה הדרך היעילה ביותר לטפל בהם, בהנחה שאי אפשר למנוע אותם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
לילך קפלן10/06/2018נשמע שיש צורך לפתוח אותם ולנקזם באופן סטרילי ומקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים בזמן הריוןלי31/05/2018
אני בהריון, אני נוהגת לעשות טיפול פנים מסיבי בתקופה הזו של לפני הקיץ. האם מותר עם כל החומצות והחומרים ששמים על הפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
לילך קפלן10/06/2018לא כל החומרים מותרים בזמן ההיריון וההנקה. הקוסמטיקאית שלך בוודאי בקיאה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קון עיקש שחזור באותו המקוםרוני29/05/2018
יש לי נקודת אחת בסנטר שיש חצ'קון עיקש שחוזר שם שוב ושוב, כבר עשיתי ניקוי פנים, למה זה קורה ואיך אפשר להיפטר ממנו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
לילך קפלן31/05/2018נשמע שזו בלוטת חלב שמפרישה כל הזמן וצריך לשמור על זה שתהיה פתוחה ותתנקז. יש חומרים שניתן למרוח כמו חומצות וחומרים לייבוש, שניתן למרוח על הבלוטת חלב ולהקטין הפרשת החלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות של טיפול בלייזר לרוזציאהחווה27/05/2018
מה היעילות של טיפול לייזר ברוזציאה? בכמה טיפולים מדובר? האם לצמיתות או שיכול לחזור אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חווה
לילך קפלן31/05/2018קשה לומר מה היעילות של לייזר ברוזציאה. טיפולי הלייזר עוזרים. לחלק מהאנשים יותר, לאחרים פחות. זה ניסוי ותהייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה של המחלה בגיל המעברשושנה24/05/2018
יש לי התקפי רוזציאה כבר כמה שנים, מתחילים לי עכשיו תסמינים שלך גיל המעבר, האם המצב של המחלה יכול להחמיר בגיל המעבר? האם יש דרך למנוע את זה מבעוד מועד? האם הטיפול ההורמונלי של גיל המעבר יכול גם כן להחמיר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוםן שושנה
לילך קפלן26/05/2018רוזציאה היא מחלה שהרפואה לא יודעת בדיוק מהם הגורמים לה. כל דבר כמו: שינוי במזג האוויר, סטרס, שתייה חריפה וכדומה, יכולים להחמיר אותה. לפיכך, גם שינויים הורמונלים יכולים לעשות זאת. כמובן שלא ניתן לנבא מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך למנוע חצ'קונים בקיץאביטל22/05/2018
יש לי עור שומני, בקיץ אני מזיעה הרבה ויש לי התפרצויות חוזרות של אקנה. אני שוטפת פנים באופן קבוע אבל זה לא עוזר, מה כן אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביטל
לילך קפלן23/05/2018מציעה לך לפנות לקוסמטיקאית פרארפואית שמבינה ועוסקת באקנה באופן קבוע. ניתן לעזור על ידי שימוש בחומרים ייעודיים וטיפולים מקצועיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של טיפול בדמודקסרועי20/05/2018
לפני כשבועיים וחצי מצאו אצלי על הפנים דמודדקס . תחילה השתמשתי בטבעקוטן עשרה ימים מה שגרם לכל הקילופים והאדמומיות להיעלם לגמרי כלא היה, יולאחר העשרה ימים הרופא אמר לי להשתמש בivermectin 1%פעם ביום לפני השינה במשך חצי. שנה עד לביקורת .
אני משתמש במשחה של ivermectin מזה כשבוע והמצב רק החריף והפנים שלי כרגע במצב הנורא ביותר שיש . האם זה נורמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
לילך קפלן21/05/2018תגובה שמצריכה פניה אל הרופא המטפל. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVERMECTIN 1% cream האודם והפיצעונים בפנים החריפוגל15/05/2018
שלום רב,
מזה חצי זנה אני סובל מאדמומיות כרונית בפנים מלווה בפצעים אדומים פרוסים באיזור ה-T (אציין כי אני בן 26 ומעולם לא היה לי פיצעון אחד אפילו- עור של תינוק) עשיתי טסטים ויצא שזה לא נובע מאלרגיה השתמשתי ב701 סוגי סטרואידים גם דרך הווריד, גם בבליעה וגם דרך משחה וקרם.
הסטרואידים אכן העלימו את הבעיה אבל רק טישטשו את הסימפטומים.
בכל אופן לאחר שעברתי למומחי עור נוסף שיאבחן את הבעיה הוא בדק אותי ונתן לי טבעקוטן למשך שבוע ואז איברמקטין 1% בצורת קרם (הכנה רוקחית) ולאחר מכן בנזק לרמת תחזוקה יומית. כעת שאלתי היא :
איך שהתחלתי להתשמש באיברמקטין האודם והפיצעונים בפנים החריפו עד לרמה שאני קצת חושש להמשיך לשים את זה, האם זה תקין? כלומר האם זאת פעולה חיובית שהטפיל הדמודקס אכן ניפגע וזה משתקף בהחמרה? או שבכלל זהו מצב לא תקין שעליי להיזהר ולהפסיק את הטיפול בו...?
**אודה לתשובה וסליחה על האורך*** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
לילך קפלן21/05/2018משאלתך עולה שאתה מטופל אצל רופא עור. נראה לי שראוי שתפנה שאלה מסוג זה אליו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחה של שמנים על רוזציאהאביבה15/05/2018
האם ישנם שמנים שכדאי למרוח על הפנים כשיש רוזציאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביבה
לילך קפלן21/05/2018יש להקפיד במיוחד על החומרים שמשתמשים בזמן הרוזציאה, ההמלצה היא על חומרים טבעיים, ללא פראבנים, חומרים מלאכותיים ותוספים למינהם שיכולים לגרום לאלרגיה או לתגובת יתר בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בטוח לאקנה בהריוןים13/05/2018
יש לי התפרצויות אקנה חמורות, לפני כמה שנים עשיתי טיפול בפותותרפיה ועזר מאוד, עכשיו אני בתחילת הריון, האם אני יכולה לעשות את הטיפול גם עכשיו? אם לא אז איזו דרך בטוחה יש כדי לטפל בז (תרחיצי פנים וטיפולי פנים לא עוזרים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
לילך קפלן13/05/2018במהלך הריון והנקה, לא מומלץ לטפל במכשור כלשהו עם אנרגיה בפנים או בגוף. אי ממליצה לך לחות עם הפוטותפיה עד לאחר ההריון/הנקה בינתיים יש חומרים מקומיים כמו חומצות סליציליות, וחומרי ייבוש. את מוזמנת לבוא להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם איברמקטין וטיפול IPLשרון10/05/2018
אני אמורה להתחיל טיפול ב ivermectin קרם. האם אוכל להמשיך בטיפולי IPL להסרת שיער? אני יודעת שכשלוקחים סוגים שונים של אנטיביוטיקות וקרמים אסורה החשיפה לאור או שמש. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
לילך קפלן11/05/2018ממליצה לך להתיעץ בנושא עם הרופא/ה המטפל/ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש משחה לטיפול בצלקות?ליאל10/05/2018
האם יש משחה לטיפול בצלקות אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל
לילך קפלן25/06/2018למיטב ידיעתי, אין משחה שיעילה לטיפול בצלקות פוסט אקנה. יש לנו מכשור מאוד מתקדם ויעיל ואת מוזמנת ליצור קשר ולהגיע לפגישת יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קונים יוצאים על עור יבשאור10/05/2018
המלצה על טיפול יעיל בעור יבש עם חצ'קונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
לילך קפלן11/05/2018נכון שבדרך כלל עור יבש לא מתאפיין בחצ'קונים, אלא עור שמן...בכל מקרה, ההמלצה היא לטפל בחצ'קונים אצל קוסמטיקאית מוסמכת, אחת שיודעת לטפל בפנים אקנטיות. הטיפול בחצ'קונים יכול להיות ארוך טווח. במקביל, רצוי להשתמש בקרמים על בסיס מים ללא שומן, כדי ללחח את עור הפנים.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)