מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- FMF נמצאו 2 מוטציותחסויה07/11/2010
שלום יש לי שאלה בבקשה בקצרה אספר על עצמי בגיל 19 אובחנה אצלי מחלת ה-FMF בבדיקות שנערכו נמצאו 2 מוטציות והמליצו לי על טיפול של כולכיצין 2 כדורים ביום.
לפני בערך שנה שנה וחצי הייתי במעקב והרופא העלה לי את המינון ל-3 כדורים. הבעיה אצלי שביום השני של הווסת יש לי כאבי תופת ואז אני חוטפת התקף FMF עם חום כאבים בבטן ממש 3 ימים אי אפשר לנשום או לזוז מהמיטה. היתה תקופה של כמה שנים שלקחתי גלולות ולא הייתי מקבלת התקפים כי לא היו לי כאבי ווסת חזקים כל כך. כרגע אני נמצאת בהיריון תאומים וצריכה ללדת עוד שבועיים בעזרת השם, הלידה תהיה בניתוח קיסרי כי אחד העוברים נמצא במצב עכוז, שאלתי היא לאחר הניתוח עם הכאבים של הניתוח ועם הדימום שיהיה מה הסיכויים שאחטוף התקף FMF? האם כדאי לעלות את המינון ל-4 כדורים נגיד עכשיו לפני הניתוח שזה ישפיע או משהו? הייתי לפני חודש במעקב אצל רופא והוא אמר לי שאין לי טעם לעלות את המינון כי בהיריון לא חוטפים התקפים. אני צריכה עצה מקצועית מה הסיכויים לקבלת התקף זה הפחד הכי גדול שלי להתחיל להחלים מהניתוח ופתאום לחטוף התקפים אנא עזרתם. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FMF - תגובה
פרופ' אנטוני לודר07/11/2010אני לא מכיר ולא מודע לסיכון מוגבר של התקף לאחר לידה. יחד עם זאת, השאלה היא יותר קשור למומחיות במקצוע רוימטולוגיה מאשר גנטיקה.
הייתי מציע להתיעץ עם רוימטולוג. אני יכול להציע פרופ' פנחס השקס בבי"ח שערי צדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)