מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי צילום רחםלי09/07/2011
ביום חמישי עברתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך
וקודם כל אני חייבת לציין שהוא רופא מדהים ונחמד
הבדיקה היתה לא כל כך נעימה כיוון שאחת החצוצרות שלי היתה סתומה והיה צורך
לפתוח אותה.
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון כבר שנה וללא הצלחה ,הריו ראשון נכנסנו ללא בעיה ומהר מאוד, רציתי לדעת אם בגלל שאחת החצוצרות היתה חסומה זאת הסיבה שלא הצלחנו להרות
ואם עכשיו לאחר שהחסימה נפתחה אפשר להיכנס להריו ללא בעיה
חשוב לציין שבהריון הראשון עברתי לידה קשה שהסתימה בניתוח קיסרי חירום לאחר שש שעות של לחיצה .
אשמח לתגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/07/2011חסימה חד צדדית מורידה את הסיכוי להריון
לאחר פתיחת החצוצרה הסיכוי עולה
בלי קשר, ראוי להיוועץ עם מומחה פוריות לוודא שאין סיבות נוספות לאי פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית פוריות
לי10/07/2011האם יכול להיות שפתאום תהיה בעית פוריות אם נכנסתי להריון פעם אחת וללא בעיה
ואם כן האים יכול להיות שניתוח קיסרי גורם לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית פוריות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו11/07/2011יתכן (אי-פוריות מישנית), ולכן ראוי להיוועץ עם מומחה לפוריות
ניתוח קיסרי יכול לגרום למשל להדבקויות (אצלך הצילום תקין!!)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לי11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)