מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם- לד"ר טוגנדרייךמחכה25/07/2011
שלום רב, איך ניתן לקבוע אצלך תור לצילום רחם, דרך הכללית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם- לד"ר טוגנדרייך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/07/2011כל הפרטים במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרתי לשם ונאמר לי שאין תורים
מחכה25/07/2011(התקשרתי לבי"ח השרון, והם אמרו לי שגם להם וגם בבלינסון אין תורים)
השאלה היא האם יש מקום נוסף שניתן לקבוע תורים, פשוט קיבלתי הפנייה אתמול, לגבי צילום שאני צריכה לעשות בשבוע הבא, ואני לא יודעת לאיפה עוד ניתן להתקשר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרתי לשם ונאמר לי שאין תורים - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/07/2011ניתן ליצור קשר עם מרפאתו של ד"ר טוגנדריך- ולברר אופציות נוספות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הצלחתי לקבוע תור
מחכה25/07/2011אני צריכה תור לשבוע הבא ואני מאוד רוצה לבצע את צילום הרחם אצל ד"ר טוגנדרייך, בגלל שגם ככה אני חוששת מהבדיקה הזאת...
ניסיתי לדבר עם זמנהוף ועם הבתי חולים ולא היה להם תור לשבוע הבא.(לבתי חולים אין תורים בכלל) ניסיתי להתקשר למרפאה שלו, אבל מכיוון שאני מהכללית הבחורה שם לא נתנה לי מענה.
איזה דרך יש לי לנסות להשיג תור? האם יש טעם לנסות להמתין ולקוות שיתפנו תורים?
תודה רבה לך על הגתובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הצלחתי לקבוע תור - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/07/2011נסי שוב במוקד זימון תורים בקופ"ח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי במצבך
פוסט טראומה28/07/2011התקשרתי לד"ר דניאל טוגנדרייך לפלאפון האישי 0505323357 והוא אמנם קבע לי למכון של הכללית ברמת גן. אז סליחה מד"ר טוגנדרייך שאני נותנת את הפלאפון שלך אבל הוא זמין באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרתי לשם ונאמר לי שאין תורים - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך01/08/2011קופ"ח כללית - הרצל 34 רמת גן ימי ב 0800
קופ"ח מכבי - יגאל אלון 96 ת"א ימי ה 0700
כל הקופות - בי"ח השרון פ"ת יש לקבוע תור ב 03-9372222 יש להצטייד בטופס התחייבות (17).
אסותא ת"א - במימון עצמי או חברות ביטוח לתאום 0546661111
מדובר בבדיקות המבוצעות ע"י ד"ר דניאל וגנדרייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם- לד"ר טוגנדרייך - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך28/07/2011ימי ב הרצל 34 ר"ג 0800 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)