מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצוצרות במנח כלפי מעלהמיכל18/09/2011
שלום רב,
לפני כחודש עברתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנרייך בצילום הרחם נמצא כי המילוי הומוגני בחלל הרחם ויש מעבר פויזור משני הצדדים.
אולם נרשם כי החצוצרות במהלך כלפי מעלה ייתכן ביטוי להידבקויות (אני אחרי ניתוח קיסרי שהבנתי שזו יכולה להיות הסיבה).
שאלתי היא, האם במצב הנתון של החצוצרות שהם לא סתומות אך במנח כלפי מעלה יש אפשרות להיכנס להריון באופן טבעי או בעזרת הזרעות או שישר לעבור ל- IVF.
האם החצוצרות פסולות כאשר הם במנח כלפי מעלה או שאפשר לתת להן סיכוי...
אשמח לתשובתכם המהירה (כי אני קצת לחוצה...)
תודה ושנה טובה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות במנח כלפי מעלה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו18/09/2011החצוצרות פתוחות לכן יש סיכוי להרות ספונטני, מותנה בסמיכות של קצות החצוצרות לשחלה בזמן הביוץ
לכן, למרות העדות העקיפה להדבקויות (לכאורה) יש מקום לצאת סיכוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
מיכל18/09/2011שלום פרופסור אורביטו ותודה על תגובתך המהירה.
מה הכוונה "מותנה בסמיכות של קצות החצוצרות לשחלה בזמן הביוץ" - זה משהו שאפשר לבדוק אותו???
בכל מקרה גם אם הולכים להזרעות עם הורמונים ולמעשה מגדילים את הביוצים בכל מחזור זה אף יכול להגדיל את הסיכוי אני צודקת?
בכל מקרה מתשובתך אני מבינה שלא צריך למהר ל- IVF ואפשר לנסות דרכים אחרות לפני כן?
שוב תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו18/09/2011החצוצרה אמורה לאסוף את הביצית שיוצאת מהשחלה בביוץ- לכן חשוב יחסי המיקום בין קצה החצוצרה לשחלה
ניתן לבדוק בלפרוסקופיה- אבל לא רלבנטי
לגבי הורמונים\הזרעות- אמת
אין צורך למהר ל- IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)