מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם בבית חולים לניאדוד26/09/2011
שלום,
ברצוני להסב את תשומת לבו של הפורום לצילום רחם בבית חולים לניאדו.
לפני שנה וחצי עברתי צילום רחם בבית החולים לניאדו. בצילום הודגמה חצוצרה חסומה-סקטוסלפינקס. הרופא שלי שהינו גם מנתח למזלי לא שש היה לכרות את החצוצרה בניתוח בתואנה שהנוזל מרוחק מהרחם וזה בכל זאת ניתוח שיכול לגרום גם לסיבוכים. עברתי מס' טיפולי IVF ללא הצלחה ושוב הועלה נושא הנוזל. הרופא אמר לי שבאולטרסאונד לא רואים התרחבות של החצוצרה כך שלא הנוזל הוא זה שמונע ממני להיות בהריון.
בשבוע שעבר שוחחתי שוב עם הרופא והוא הציע הפעם שאולי כדאי לכרות את החצוצרה, אבל לפני כן הוא רוצה שאני אעשה שוב צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך, כי אולי משהו השתנה. הוא המליץ על צינתור של החצוצרה. והיה ובצילום הנוכחי לא ניתן יהיה לפתוח את החסימה - אז לא תהיה ברירה אלא לעבור לכריתתה.
עברתי היום את צילום הרחם אצל ד"ר טוגנדרייך שאני רוצה לציין היה מאוד מרגיע, מסביר בכל שלב של הצילום את הפעולות ובאופן יחסי הבדיקה לא ממש כאבה. ולהפתעתי בצילום לא התגלה שום סקטוסלפינגס. בוצע צינתור לאחת החצוצרות ושאר הממצאים היו תקינים.
מה היה קורה אילו הייתי שומעת לחוות דעתם של רופאים אחרים שרובם אמרו לי שמזמן הייתי צריכה לכרות את החצוצרה. אמנם מדובר בניתוח קל יחסית (לפרוסקופיה) ומדובר באיבר שלא חיוני במהלך חיי היום יום, אבל בכל זאת ניתוח עם התאוששות וכל מה שנלווה לזה. אני רק יכולה להודות לרופא שלי שידו לא היתה קלה על האיזמל ושלח אותי לצילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך המקצוען.
אני לא באה בביקורת או משהו בסגנון - אלא אני מעלה זאת כחומר למחשבה.
אשמח לקרוא את תגובותיכם.
מתנצלת על אורך התגובה
תודה ושנה טובה ופוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש מדאיג
אפרת25/07/2014הי
אני אמורה לעשות את הצילום בחודש הזה,
אינפורמציה כזאת מעידה על חוסר מקצועיות.
איך אפשר לטעות בדבר כזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)