קצת לחוצה אשמח לתשובתך המהירה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת לחוצה אשמח לתשובתך המהירה.
    ליאת
    27/09/2011

לאחר שלוש הזרעות על בסיס ביוץ טבעי שנכשלו הרופא ביקש שאבצע צילום רחם כדי להתחיל לאחר מכן טיפול של זריקות יומיות לפני הזרעה רביעית.
    קבעתי תור לצילום רחם ל4.10 ,ימי הפוריות שלי החודש הם בין ה3.10-09.10
    שאלותיי הן ואנא האם מחשבתי נכונה בענין :
    1.האם יהיה תקין ואפשרי אם אני רוצה לנסות שוב הזרעה נוספת על בסיס הביוץ הטבעי כפי שהיה עד כה באותו שבוע לעשות זאת לאחר צילום הרחם ב04.10 ? הכוונה אם יסכימו לבצע לי הזרעה ב05.10 או 06.10 האם העובדה שעשיתי צילום רחם ב04.10 יכולה להפריע בשל תופעות לוואי מהצילום,דימומים וכיוצ"ב?
    פשוט חבל לי לבזבז את ימי הפוריות הללו החודש והייתי מעוניינת לנסות שוב הזרעה ללא הזריקות,אם יצליח יצליח אם לא אז בכל מקרה אני עושה את צילום הרחם ואם לא נקלטתי להריון אתחיל לאחר מכן בזריקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

ליאת
    27/09/2011

יש לי אלרגיה בחודשי האביב בדרך כלל שמתבטאת בקצת אסתמה עונתית,אני מדגישה שוב שזה רק באביב בשאר השנה אין לי את זה כלל.
    הבנתי שיש בעיה עם צילום רחם למי שיש אסתמה,
    מה עושים במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    02/10/2011

מבררים אם זקוקה להכנה מיוחדת במכון הרנטגן בו תבצעי את הצילום
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת לחוצה אשמח לתשובתך המהירה. - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    02/10/2011

ניתן אם מרוחק מהצילום, אם סמוך לצילום לא הייתי מבצע (רק יחסים), למנוע חדירות עוקבות\סמוכות לרחם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו