סקטוסלפינג בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקטוסלפינג בבקשה
    נדיה
    11/10/2011

היי אני עברתי צינתור חצוצרות באיכילוב ב2010 .עקב סקטוסלפינגס רופא שלי המליץ לעשות ivf אבל גם דיבר איתי על כריתת חצוצרות.איפה שעברתי טיפולים אמרו שאין צורך לעשות כריתה.2 טיפולים מתוכם 2 הפרייות רגילות ו 3 ממוקפאים ,נקלט רק הריון ראשון עם אובר אחד אבל אחרי 4 שבועות נעצר ההתפתחות והייתה הפלה טבעית.חזרתי לרופא שהפנה אותי ל IVF והוא טוען שצריך לעשות כריתה. אני לא יודעת מה לעשות .איך אני יכולה לדעת שאין סיכוי שאני יכנס להריון עם חצוצרות? העם באמת יש נוזלים שיצתברו בחצוצרות ולא נותנות להיקלט ?? תעזרו בבקשה כי החלטה מאוד קשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקטוסלפינג בבקשה

הוספת תגובה

• סקטוסלפינג בבקשה - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    13/10/2011

אם קיים סקטוסלפינגס (נוזל בחצוצרה) ולאחר שכשלת במספר ניסיונות IVF כולל הפלה מוקדמת, יש לשקול ניתוק הקשר בין החצוצרה הבעיתית לרחם או תיקון כירוגי של החצוצרה.
    פתרון מקובל הוא כריתת החצוצרה.
    פתרון אחר (שנוי במחלוקת) - סתימת החצוצרה ע"י פקק אשיור בהיסטרוסקופיה.
    פתרון כירוגי נוסף הוא ניסיון שחזור תקינות החצוצרה בניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקטוסלפינג בבקשה

נדיה
    13/10/2011

ד"ר תודה על התשובה מהירה .יש לי שאלה נוספת לגבי מקום איפה עדיף לעשות כריתת חצוצרות או שזה ניתוח לא מסוכן? מה השלכות של ניתוח כזה?
    תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקטוסלפינג בבקשה - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    17/10/2011

עליך לברר עם רופא נשים מטפל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כריתה או הפריה נוספת

מבולבלת
    22/01/2012

שלום
    אני עברתי צינתור חצוצרות.אמרו שצריך לעשות IVF עשיתי 2 טיפולים במשך שנה .הריון ראשון בטיפול ראשון נקלט ואחרי 4 שבועות נעצר ההתפתחות עובר והייתה הפלה טביעית .אחר כך היו עוד 2 החזרות של מוקפאים ללא הצלחה.אחר כך היה טיפול שני עם פרוטוקול ארוך שממנו הייתה החזרה 1 רגילה ו החזרה של מוקפאים עם 3 עוברים גם ללא הצלחה .לפני החזרה אחרונה עשו לי היסטרוסקופיה והודגמו חצוצרות,למרות הבדיקה החזרה לא הצליחה.רופא מטפל שלי ממליץ לשעות טיפול ארוך ולעשות פיפל.אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כריתה או הפריה נוספת - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    23/01/2012

עליך לפנות לפורום הפריה חוץ-גופית
    ספציפית לשאלתך, פיפל הינו אחד הטיפולים המוצעים לפני טיפולי הפריה- כדי לשפר את סיכויי ההשרשה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו