טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לפני טיפול הפרייה ראשון (ומקווה שיהיה אחרון). נאמר לי להזריק דקפפטיל מהיום ה-21 למחזור. שאלתי היא איך ניתן לדעת שלא נקלטתי בינתיים להריון? הבנתי שדקפפטיל לא מזיק להריון צעיר אך בשלב מאוחר יותר אתחיל את הזריקות השניות. האם אני אמורה בין לבין לבצע בדיקת הריון? הרופא אמר לי להתקשר אליו אם לא אקבל וסת לאחר שבועיים של דקפפטיל (שאני מבינה שיכול לעכב את הווסת).
מהן ההנחיות? מתי מבצעים בדיקת הריון והאם הרופא ינחה אותי לבצע אותה?
אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רצוי לברר עם רופא הנשים המטפל או פורום הפריה חוץ גופית א כפי שציינת את אמורה להגיע לבדיקה עם קבלת הוסת או תוך שבועיים מקבלת הזריקה- במידה שהרית- ניתן יהיה לגלות זאת בבדית הדם והאולטרסאונד שתבצעי- רירית הרחם תשאר עבה ורמת פרוגסטרון גבוהה- ואז יבצעו HCG לאיבחון הריון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר