טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אשמח לדעת מה אומר חסימת חצוצרות קריבנית? בצילום רחם שלי לא הישתמשו במילה הזו כלל רק נאמר לי כי 2 החצוצרות חסומות דבוקות אחרי הניתוח קיסרי כנראה....אז איך אדע מה אומר החסימה שלי ומה דרכי הטיפול בה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חסימה קריבנית= חסימה קרובה לרחם בה החצוצרה לא מודגמת כלל או מודגמת בחלקה הקרוב לרחם בלבד. חסימות כאלו מתאימות לניסיון פתיחה בצנתור עם תוצאות טובות (הריונות). חסימה רחיקנית= חסימה בצד השחלתי של החצוצרה ובפרט עם מלווה בהצטברות נוזל בחצוצרה - לא מתאים לפתיחה בצנתור וניתן לטיפול כירוגי בלבד. מקובל לטפל ב"הפרייה חוץ גופית" אם שתי החצוצרות חסומות בקצה הרחוק מהרחם. יש לשקול טיפול כירוגי אם החצוצרות החסומות מכילות נוזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר