מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון חוץ רחמידניאלה18/02/2012
שלום רב,
בסוף נובמבר עברתי צילום רחם שהיה תקין, ב 20 לינואר (חודש שעבר )הזרעה שהסתיימה השבוע בהריון מחוץ לרחם.
אני מאד הופתעתי מאחר וצילום הרחם היה תקין, כמו כן לא היו לי בעבר דלקות ברצפת האגן- האם יש בעיות/סיבות אחרות שלא ניתן לראות בצילום הרחם?
יש לציין שההזרעה לוותה בזריקות גונל ונרות פרוגסטרון כתמיכה (אני בת 38 הריון ראשון).
ההריון הסתיים בזריקת מטוטרקס, היום יש לי כאבי בטן בבטן התחתונה, באיזור האגן - האם זה נורמלי או שהתפתחה כבר דלקת חדשה?
אשמח לתשובה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/02/2012צילום רחם מעיד על חצוצרה עבירה
הצילום אינו מדגים את רירית הרחם!!
במידה וקיימת הדבקות בעקבות דלקת או קיים פגם מולד ברירית (שלא ניראים בצילום), העובר יכול ל"היעצר" ולהשתרש בחצוצרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי
דניאלה19/02/2012תודה על תשובתך המהירה.
ואם הבעיה היא אכן ברירית - יש דרך להתגבר על זה כדי שפעם הבאה ההריון יהיה תקין?
מה הפתרון במקרה כזה?
קשה יהיה לי לעבור מפח נפש כזה גדול שנית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמי - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/02/2012אין דרך, למעט להמשיך ובידיעה שהסיכוי להישנות הינו 10%
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)