הריון חוץ רחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון חוץ רחמי
    דניאלה
    18/02/2012

שלום רב,
    בסוף נובמבר עברתי צילום רחם שהיה תקין, ב 20 לינואר (חודש שעבר )הזרעה שהסתיימה השבוע בהריון מחוץ לרחם.
    אני מאד הופתעתי מאחר וצילום הרחם היה תקין, כמו כן לא היו לי בעבר דלקות ברצפת האגן- האם יש בעיות/סיבות אחרות שלא ניתן לראות בצילום הרחם?
    יש לציין שההזרעה לוותה בזריקות גונל ונרות פרוגסטרון כתמיכה (אני בת 38 הריון ראשון).
    ההריון הסתיים בזריקת מטוטרקס, היום יש לי כאבי בטן בבטן התחתונה, באיזור האגן - האם זה נורמלי או שהתפתחה כבר דלקת חדשה?
    אשמח לתשובה,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון חוץ רחמי

הוספת תגובה

• הריון חוץ רחמי - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    19/02/2012

צילום רחם מעיד על חצוצרה עבירה
    הצילום אינו מדגים את רירית הרחם!!
    במידה וקיימת הדבקות בעקבות דלקת או קיים פגם מולד ברירית (שלא ניראים בצילום), העובר יכול ל"היעצר" ולהשתרש בחצוצרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון חוץ רחמי

דניאלה
    19/02/2012

תודה על תשובתך המהירה.
    ואם הבעיה היא אכן ברירית - יש דרך להתגבר על זה כדי שפעם הבאה ההריון יהיה תקין?
    מה הפתרון במקרה כזה?
    קשה יהיה לי לעבור מפח נפש כזה גדול שנית.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון חוץ רחמי - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    19/02/2012

אין דרך, למעט להמשיך ובידיעה שהסיכוי להישנות הינו 10%
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו