מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצוצרות לא הודגמונטע12/03/2012
שלום,
לפני כמה ימים עשיתי צילום רחם התוצאות הן :
צואר במבנה תקין
רחם במבנה תקין , ללא פגמי מילוי .
חצוצרה ימנית לא הודגמה.
חצוצרה שמאלית לא הודגמה.
הרופא שערך לי את הצילום אמר לי שהדרך היחידה שאוכל להיכנס להריון היא בIVF .
רציתי לדעת , מה זה אומר שהחצוצרות לא מודגמות ? האם עדיף לי לעשות צינתור או לפנות ישר לIVF ? מה הסיכויים שלי להיכנס להריון ?
אשמח לתשובה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות לא הודגמו - תגובה
פרופ' ראול אורביטו12/03/2012צינטור הינו אכן התשובה לסיבה להיעדר הדגמה וגם לנסיון טיפולי
ללא צינטור, או אם צינטור לא יפתור את הבעיה, קרוב לודאי שתזדקקי ל- IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות לא הודגמו - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/03/2012חצוצרות לא הודגמו - אפשרי גם שמדובר ב "כשל טכני"
הזרקה סלקטיבית לפתחי החצוצרות (צנתור) יכולה
גם להדגים החצוצרות אם מדובר בכשל טכני וגם לטפל
בחסימות של החצוצרה. לדעתי עדיף לנסות צנתור בטרם
IVF .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם חוזר
נטע18/03/2012תודה על התשובות ,
רופא הפריון שלי אמר לי שצינטור לא יעזור לי והפנה אותי לIVF , הרופא של הוועדה נכון לעכשיו לא אישר לי ושלח אותי לצילום רחם חוזר , יש מצב שהצילום לא נכון ? הרופא שביצע לי את הצילום אמר לי שזה המצב ב100% , הוא גם אמר שהוא ניסה ללחוץ חזק בשביל שאלי זה יפתח וזה גם הסיבה לכאבים החזקים שהיו לי , האם באמת יש סיבה מוצדקת לעבור את הסיוט הזה שוב ?
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם חוזר - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/03/2012רצוי לעבור צינטור ולא צילום חוזר
ראי תשובתו של דר' טוגנדריך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)