מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחדת מצילום רחם אחרי היסטרוסקופיהמאי07/05/2012
הלכתי היום להיסטרוסקופיה, הרופא (שלא שמעתי עליו ולא קראתי שום המלצה עליו) בהתחלה לא הצליח למצוא את צוואר הרחם, אחר כך התקשה להחדיר את הצינורית לתוך הרחם ומאוד הכאיב לי. לאחר כמה נסיונות - וויתרנו והוא התנצל שלא הצליח, (אמר שלא שיתפתי פעולה ושאני רגישה מאוד). ושאם הרופאה שלי תתעקש אצטרך לעשות את הבדיקה בהרדמה מלאה.
ממה שקראתי הבנתי שהיסטרוסקופיה אמורה להיות בדיקה פחות כואבת מצילום רחם.
יש לי תור ליום חמישי אצלך לצילום רחם בראשל"צ. אני מאוד מפחדת. מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת מצילום רחם אחרי היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/05/2012רצוי שתקחי כדור\נר למניעת כאב, ומאמין שהצילום יתבצע בהצלחה
ראי פירוט במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לפני צילום רחם
מאי09/05/2012כאמור, ביום שני עשיתי היסטרוסקופיה, יש לי עדיין קצת הפרשות חומות, ומחר (חמישי) אני אמורה לעבור צילום רחם אצל טוגנרייך - האם זה בעייתי וצריך לדחות את התור לצילום לחודש הבא?? (ביוץ צפוי בסוף השבוע או תחילת שבוע הבא)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לפני צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/05/2012אם הדימום מהרחם- צילום לא יתבצע
תגיעי למכון, תבדקי לפני הצילום- ואז יחליט דר' טוגנדריך אם לבצע או לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה.
מאי10/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)