אחרי צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי צילום רחם
    אני
    09/05/2012

ד"ר, פרופסור נכבדים,

בהמשך לבירור אי פוריות, נשלחתי ע"י הרופא המטפל לצילום רחם. גילי 41 ולא הייתי בהריון . תוצאות הצילום : לאחר הזרקת חומר ניגודי הודגם חלל הרחם בגודל, צורה ומיקום תקינים. אין פיגמי מילוי. הודגם מילוי של החצוצרות , ללא פיזור דרכן של החומר הניגודי- יתכן מדובר בחסימת החצוצרות דו צדדי.
    לסיכום:חסימת החצוצרות דו צדדי.
    במהלך הצילום הרופא "לחץ"על החומר 3 פעמים ובפעם השלישית הרגשתי רע מאד והרופא אמר שיש סיכון אם ימשיך. כמו כן, הכאב גרם לי להתכווץ והבנתי שאם הייתי מצליחה להישאר רפויה אולי היה מצליח? על המסך שממולי, נראה החומר עובר במעט דרך החצוצרות אבל כנראה לא בצורה מספקת. האם כדאי לבדוק טיפול לפתיחת החצוצרות או לעבור לטיפולי IVF?והאם יש סיכוי שלאחר הצילום נצליח להיקלט באופן טבעי?
    מודה מראש על התייחסותכם,
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי צילום רחם

הוספת תגובה

• יש סיבה שמדלגים עלי??

אני
    10/05/2012

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי צילום רחם - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    13/05/2012

לאור גילך והמימצאים בצילום- כנראה שהסיכויים הטובים ביותר הינם ע"י IVF
    בכל מקרה, מומלץ להיוועץ עם רופא פוריות שמכיר את בעיתך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו