מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם פעם שלישית מסוכן?ענבל15/05/2012
שלום רב,
לפני כשנתיים לערך ביצעתי צילום רחם אשר תוצאותיו היו שאחת מהחצוצרות עם דלקת והשנייה סתומה ללא מעבר של נוזל.
לפני כחצי שנה ביצעתי שוב צילום רחם והתוצאות היו מפתיעות אין בעיה בחצוצרות.
יחד עם זאת הזרעות לא צלחו .
שאלתי את הרופא שלי מה הוא אומר על הנתונים והוא גם היה המום מה גם שהגעתי לצילום הרחם הרופא בתחילה סירב לבצע ואף בציניות אמר לי "מה בדיוק נראה שישתנה אחרי מצב כזה".
אני מעוניינת לבצע צילום רחם נוסף לוודא שבאמת אין בעיה ולא לחינם אני חוזרת על הזרעות.
החשש שלי הוא שצילום רחם יכול לפגוע ברחם או הקרינה יכולה לפגוע האם החשש שלי סביר?
מקווה מאוד שהתוצאות יצאו תקינות אבל ללא בדיקה נוספת לעולם לא אוכל לדעת.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם פעם שלישית מסוכן? - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך15/05/2012אם לאחר זמן כה רב לא הרית נראה לי שהמידע מצילום נוסף לא יקדם אותך.
כדאי להועץ במומחה פריון באשר לטיפול המומלץ (אולי IVF )
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צילום רחם מסוכן לבצע מספר פעמי
ענבל16/05/2012האם צילום רחם מסוכן לבצע מספר פעמים בתוך שנתיים.
לעניין טיפולי פוריות אין לי הנחה והטיפול הפרטי עולה הון לכן אני מעוניינת לבדוק האם צילום רחם החצוצרות תקינות ולברר מדוע ההזרעות לא מצליחות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צילום רחם מסוכן לבצע מספר פעמי - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/05/2012ביצוע חוזר לא מעלה סיכון
סיכונים- באופן כללי, ראי פירוט במדור שאלות נפוצות בפורום
כפי שדר' טוגנדריך ציין, רצוי שתיוועצי עם מומחה פוריות, לפני ביצוע צילום חוזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)