מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוי להיכנס להריוןלי23/05/2012
שלום,
עברתי צילום רחם אשר במהלכו נאמר לי שהחצוצרות חסומות. עשו לי צנתור חצוצרות באותו הרגע.
הפענוח לאחר הצילום והצנתור אומר שהחצוצרות היו חסומות, פתחו אותן אך יש חשש להידבקויות.
רופא הנשים שלי אמר שננסה חודשיים באופו טבעי (בעזרת אוביטרל) ואם לא ייקלט, נעבור לטיפולי הפריה.
ברצוני לשאול האם זה שפתחו לי את החצוצרות, אבל עדיין יש חשש להידבקויות אומר שאין לי כמעט סיכוי להיכנס להריון בצורה טבעית?
אני בת 29 ללא ילדים, והבדיקות ההורמונליות שלי תקינות, ובדיקת הזרע של בעלי תקינה.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להיכנס להריון - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/05/2012חשש להדבקויות- כדאי לבקש פירוט\הסבר מהרופא.
אם החצוצרות פתוחות יש סיכוי להכנס להריון, ועובדה שהוצע לך נסיון טיפולי עם תיזמון
מציע לפנות לרופא מטפל שמכיר את בעיתך, עם הצילום להבהרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לי28/05/2012בהמשך לתשובתך, מצרפת את ההסבר המדויק.
אשמח אם תסביר לי מניסונך במילים פשוטות- מה זה אומר כל התיאורים הללו והאם יש סיכוי להיכנס להריון בצורה טבעית?
תודה!!!
חצוצרה ימין- חסימה קריבינית.
בוצע הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה עם מעבר ופיזור החשוד לפיזור בין הדבקויות.
חצוצרה שמאל- הדגמה של חצוצרה ללא מעבר ללא פיזור.
בוצע הזרקה סלקטיבית-מודגמת התרחבות סקולרית של החצוצרה המפוגגת ברובה במהלך הבדיקה.
הפיזור נראה בין הידבקויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2012כאמור, בתום הבדיקה החצוצרות פתוחות, אולם קיים חשש להדבקויות תוך ביטניות היכולות להפריע למפגש בין הזרע לביצית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)