סיכוי להיכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להיכנס להריון
    לי
    23/05/2012

שלום,
    עברתי צילום רחם אשר במהלכו נאמר לי שהחצוצרות חסומות. עשו לי צנתור חצוצרות באותו הרגע.
    הפענוח לאחר הצילום והצנתור אומר שהחצוצרות היו חסומות, פתחו אותן אך יש חשש להידבקויות.
    רופא הנשים שלי אמר שננסה חודשיים באופו טבעי (בעזרת אוביטרל) ואם לא ייקלט, נעבור לטיפולי הפריה.

ברצוני לשאול האם זה שפתחו לי את החצוצרות, אבל עדיין יש חשש להידבקויות אומר שאין לי כמעט סיכוי להיכנס להריון בצורה טבעית?

אני בת 29 ללא ילדים, והבדיקות ההורמונליות שלי תקינות, ובדיקת הזרע של בעלי תקינה.

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להיכנס להריון

הוספת תגובה

• סיכוי להיכנס להריון - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    25/05/2012

חשש להדבקויות- כדאי לבקש פירוט\הסבר מהרופא.
    אם החצוצרות פתוחות יש סיכוי להכנס להריון, ועובדה שהוצע לך נסיון טיפולי עם תיזמון
    מציע לפנות לרופא מטפל שמכיר את בעיתך, עם הצילום להבהרות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לי
    28/05/2012

בהמשך לתשובתך, מצרפת את ההסבר המדויק.
    אשמח אם תסביר לי מניסונך במילים פשוטות- מה זה אומר כל התיאורים הללו והאם יש סיכוי להיכנס להריון בצורה טבעית?
    תודה!!!

חצוצרה ימין- חסימה קריבינית.
    בוצע הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה עם מעבר ופיזור החשוד לפיזור בין הדבקויות.

חצוצרה שמאל- הדגמה של חצוצרה ללא מעבר ללא פיזור.
    בוצע הזרקה סלקטיבית-מודגמת התרחבות סקולרית של החצוצרה המפוגגת ברובה במהלך הבדיקה.
    הפיזור נראה בין הידבקויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    29/05/2012

כאמור, בתום הבדיקה החצוצרות פתוחות, אולם קיים חשש להדבקויות תוך ביטניות היכולות להפריע למפגש בין הזרע לביצית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו