מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה ובקשהאריאלה24/05/2012
הבקר עברתי צילום רחם ע"י ד"ר טוגנדרייך בקופ"ח מכבי השלום בת"א.
קודם כל תודות וברכות לצוות הרגיש האיכפתי והמקצועי מאד.
תחילת הבדיקה עברה בסדר, אז ד"ר טוגנדרייך שאל אותי אם עברתי
ניתוח (לא לא עברתי) ואז הוא בישר לי שחצוצרה שמאל "אינה מודגמת" ועל
מנת לנסות ולהדגימה עליו להכאיב לי. הסכמתי ובאמת קצת כאב ואז ד"ר טוגנדרייך היסביר לי שלמרות שהוא מנסה לשטוף את החצוצרה היא אינה מודגמת ועליו להחדיר "מוליך מתכתי" כדי לפתוח אותה. הסכמתי - וזה כבר כאב כמו זריקה ממש.
בהמשך אמר לי ד"ר טוגנדרייך - "הבדיקה תקינה, הכל בסדר, שתי החצוצרות פתוחות.
בבקשה הסבר - האם הכל תקין? האם העובדה שהיה קשה וקצת מכאיב להדגים את הצד השמאלי מראה שמשהו בכ"ז לא בסדר? עד הפגישה שלי עם פרופסור יעבץ אני זקוקה להסבר והרגעה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ובקשה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/05/2012החצוצרה לא הודגמה בשל מעצור קריבני (התכווצות, פקק רירי או הדבקות)
הדגמת החצוצרה הצריכה העברת מוליך שפתח את החסימה
כעת- הבדיקה תקינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)