צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    דנה
    02/08/2012

שלום רב,
    יש לי מספר שאלות בנוגע לצילום רחם שנשלחתי לבצע
    1) הרופא שהייתי אצלו הסביר לי את מהלך הבדיקה, החדרה של מחט דקה והחדרה של חומר משקף. האם מדובר בבדיקה מתקדמת יותר, הבנתי שיש בדיקה מיושנת יותר ולכן גם יותר כואבת. אשמח לשמוע פרטים מרגיעים

2) כמה ימים אחרי המחזור ניתן לבצע את הבדיקה?
    בגלל עומס החלטתי מראש לקבוע תאריך כי המחזור שלי סדיר. קבעתי ל - 15.8 בהנחה שהמחזור שלי יוצא בין ה - 7-10/8 האם צריך מרחק גדול יותר מסיום המחזור?

3) האם יש לבצע בדיקת הריון לפני ביצוע הבדיקה?

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• צילום רחם - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    03/08/2012

כל הפרטים על צילום רחם ותיזמונו מצויים במדור שאלות נפוצות בפורום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם - חויה חיובית

סתו
    27/08/2012

תירגעי, אל תקשיבי לכל מה שאומרים בגנות צילום הרחם. אני עברתי היום בבוקר צילום רחם בביח לניאדו בנתניה. היה לי רופא מדהים ורגיש, חוץ מטיפה לחץ לא הרגשתי הצוות אמפתי סימפטי ועם חיוך תמידי. באמת, צריך לפרסם גם את הדברים החיוביים הקשורים לבדיקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    27/08/2012

תודה, שמחה לשמוע גם דברים חיוביים.

טרם עברתי את הבדיקה מקווה שהחודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו