מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםדנה02/08/2012
שלום רב,
יש לי מספר שאלות בנוגע לצילום רחם שנשלחתי לבצע
1) הרופא שהייתי אצלו הסביר לי את מהלך הבדיקה, החדרה של מחט דקה והחדרה של חומר משקף. האם מדובר בבדיקה מתקדמת יותר, הבנתי שיש בדיקה מיושנת יותר ולכן גם יותר כואבת. אשמח לשמוע פרטים מרגיעים
2) כמה ימים אחרי המחזור ניתן לבצע את הבדיקה?
בגלל עומס החלטתי מראש לקבוע תאריך כי המחזור שלי סדיר. קבעתי ל - 15.8 בהנחה שהמחזור שלי יוצא בין ה - 7-10/8 האם צריך מרחק גדול יותר מסיום המחזור?
3) האם יש לבצע בדיקת הריון לפני ביצוע הבדיקה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו03/08/2012כל הפרטים על צילום רחם ותיזמונו מצויים במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - חויה חיובית
סתו27/08/2012תירגעי, אל תקשיבי לכל מה שאומרים בגנות צילום הרחם. אני עברתי היום בבוקר צילום רחם בביח לניאדו בנתניה. היה לי רופא מדהים ורגיש, חוץ מטיפה לחץ לא הרגשתי הצוות אמפתי סימפטי ועם חיוך תמידי. באמת, צריך לפרסם גם את הדברים החיוביים הקשורים לבדיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה27/08/2012תודה, שמחה לשמוע גם דברים חיוביים.
טרם עברתי את הבדיקה מקווה שהחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)