מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם >הריון - חצוצרות חסומות
- הריון - חצוצרות חסומותאני27/10/2012
שלום רב,
לאחר צילום רחם, נקבע כי יש חסימה בשתי החצוצרות. באחת נראה פיזור קליל . מספר רופאי פיריון שראו את הצילום , לא נתנו סיכוי להריון באופן טבעי. אני ממש רגע לפני טיפולי פוריות (IVF) בשל גיל מבוגר יחסית. רק ש...החודש המחזור לא הגיע והבדיקה הביתית מראה שני קווים!! אני פוחדת שמא ההריון חוץ רחמי. האם יש תחושות גופניות ברורות המעידות על הריון שכזה?
מתי ניתן לקבוע שההריון נמצא ברחם?
מחר אני עושה בדיקת בטא . ואחרי תור לרופא.
אשמח לחוות דעתכם,
תודה רבה מראש,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - חצוצרות חסומות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו28/10/2012מזל טוב
עליך לבצע מעקב HCG כמותי, תוך מעקב רופא נשים מטפל
תוך שבוע אמורה לבצע אולטרסאונד לווידוא תקינות הריון ומיקומו
בשלב זה של הריון לא ניתן להבדיל בין הריון תוך וחוץ ריחמי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ', תודה רבה על תשובתך!
אני28/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - חצוצרות חסומות - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך28/10/2012הריון תוך רחמי ניתן לזיהוי כ 3 שבועות מיום ההתעברות וכרמת ה B-HCG מגיעה ל 1000 יחידות ומעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)