רחם חד קרני- דר' טוגנדרייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחם חד קרני- דר' טוגנדרייך
    אופטימיסטית
    28/10/2012

בת 35, הריון ראשון ספונטני, לידה בניתוח קיסרי בשבוע 36 עקב מצג עכוז. במהלך הניתוח אובחנתי כבעלת רחם חד קרני, קרן שמאלית רודומנטרית. הלידה היתה לפני שנתיים וחצי.
    מזה שנה מנסים להרות: הריון אחד ככל הנראה מחוץ לרחם, נספג באופן טבעי. לאחר ארבעה חודשים הריון נוסף, הפלה טבעית בשבוע 5, ללא כל התערבות.
    שאלתי: האם מומלץ לעשות צילום רחם במקרה הנדון ואם כן מה התרומה שכן זהו המבנה הקיים ולא ניתן לטפל/לשנות. במידה ואכן מומלץ לעשות בירור האם צילום רחם היא האלטרנטיבה הטובה ביותר.
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחם חד קרני- דר' טוגנדרייך

הוספת תגובה

• רחם חד קרני- דר' טוגנדרייך - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    29/10/2012

יש מקום לצילום רחם אך ורק אם אינך מצליחה להתעבר ונחוצה הערכה של תקינות החצוצרה.
    הערכת חלל הרחם (אם נחוצה) עדיף שתעשה בהיסטרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר' טוגנדרייך - רחם חד קרני

אופטימיסטית
    12/11/2012

שלום דר',

בהמשך להודעה הקודמת הרופאה המליצה לי על צילום רחם מהסיבה שבצילום זה ניתן לראות את מצב החצוצרה בקרן השמאלית (החשש בגלל ההריון החוץ רחמי לכאורה
    לא ברור אם יש חיבור או לא), בניגוד להיסטרוסקופיה אשר נותנת תמונה על חלל הרחם.
    אשמח לעצתך שכן אני מעדיפה לעשות בדיקה אחת שתיתן את המידע הנדרש.
    בנוסף במידה ואני רוצה להגיע אלייך לייעוץ (מבוטחת של הכללית) אשמח לדעת היכן אתה מקבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגו על השאלה שלי.. אשמח לתשובה

אופטימיסטית
    15/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו