מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהההההההשלי14/11/2012
שלום ביצעתי לפני כמעט שנה צילום רחם שבמהלכו נעשה צינתור בשל חסימה בחצוצרה שמאל .. אני מציינת ממצאים
ורציתי לשאול האם מחר אפשר יהיה לבצע הזרעה? (אין בעיית זרע כלל)
או שצריך לעבור לIVF.....?
אשמח לתשובה מהירה כי מחר בבוקר יעשו הזרעה ...
צילום רחם וחצוצרות:
מילוי הומוגני של חלל הרחם
חצוצרה ימין: מעבר ופיזור- מהלך החצוצרה אל מאחורי הרחם .
חומר ניגוד מתפזר באגן משמאל, בצילומים אלכסונים ולאחר הזרקת סלקטיבית מודגם מעבר ופיזור תקינים מצד זה .
חצוצרה שמאל- מודגמת הרחבה דיסטלית מינימלית ללא מעבר וללא פיזור.
בוצע הזקרה סלקטיבית מינימלית לפתח החצוצרה ולאחר הפעלת לחץ בינוני מודגם מעבר ופיזור גם משמאל?
האם החצוצרות פתוחות ואפשרי לעשות או לעבור לIVF ? הרופא המטפל לא מצליח לראות טוב את הצילום...
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץץץץץץץץץ צריכה תשובה!!
שלי15/11/2012אני עדיין ממתינה לתשובה ...
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופההההההה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו15/11/2012חצוצרות פתוחות עם פיזור לאחר צינטור, לכן טיפול בהזרעה לגיטימי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת אם אפשר...
שלי19/11/2012מה העניין שהרופאת פוריות שלי אומרת שלפעמים מסירים חסימה רק מההתחלה של החצוצרה ושהיא לא יודעת לפני התשובה שכתב הרופא (ד"ר טוגנדרייך)
לאחר הצינטור שעשה ... אז איך אני יכולה לדעת עם ההזרעה שעשיתי תעזור לקליטה
ואם כן האם אין סיכוי רב יותר להריון חוץ ריחמי הביצית המופרת לא תוכל לחזור לרחם בגלל חסימה שאולי קיימת מאחור?? או משהו כזה??
וסליחה מראש ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת אם אפשר... - תגובה
פרופ' ראול אורביטו20/11/2012עברת צינטור שהסיר חסימה קריבנית והדגים מעבר- החצוצרות פתוחות
חצוצרות פתוחות מאפשרות מעבר ביצית\זרע
מאידך הדגמה של חצוצרה פתוחה לא בהכרח מעיד על תיפקודה ועל הסיכוי להריון מחוץ לרחם
מציע שתפני לרופאת הפוריות שלך עם דיסק הצילום- ואז תוכלי לדסקס את שאר הסוגיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)