מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם כואבאביבית24/12/2012
עשיתי היום צילום רחם. לפני הצילום אמרו לי שבמהלך הצילום תיתכן הרגשת "אי נוחות", לצערי מה שהרגשתי היה הרבה יותר מזה. ממש כאב לי עד כדי כך שהפסקתי את הבדיקה באמצע. רציתי לשאול - 1. למה לא מספרים את האמת על הבדיקה הזאת?
2. למה לא עושים אותה תחת משכך כאבים?
אם הייתי יודעת שזה כל כך כואב הייתי לוקחת משכך כאבים. יצא שגם ספגתי את הקרינה של הצילום, גם כאב לי, וגם אין תוצאות - ואני עם רגשי אשמה שהכל בגללי.
אגב - אני לא רגישה מדי, ויש לי סבילות לכאב, ומעולם אני לא לוקחת משככי כאבים בעת המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם כואב - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/12/2012כאב אכן קשור לכאב, בדרגות משתנות.
מומלץ, לבעלות סף נמוך- להשתמש בקוטלי כאב לפני (נקסין\אדקס\אופטלגין)
הנושא מדויין בהרחבה בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאינפורמציה הזאת...
אביבית24/12/2012תודה, אבל מה האינפורמציה הזאת עוזרת לי עכשיו? למה לא אמרו לי את זה קודם? לא חבל על הקרינה שהגוף שלי ספג? על הצילום שלא הצליח ועל רגשות האשמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)