טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שמי מיכל, אני בת 36. לפני שנה עשיתי פתיחת חצוצרה אצל ד"ר דניאל טוגנדרייך ונכנסתי להיריון אחרי שלושה חודשים, שלצערי נגמר בהפלה. החצוצרה שהייתה סתומה הייתה הימנית. זה שלושה חודשים שאני הולכת למרפאת פוריות, וברור שהשחלה היחידה שמבייצת בינתיים היא הימנית. נתנו לי חודש אחד חצי איאקלומין, שייצר לי שתי ביציות, אבל החודש אני לא ממשיכה כי ההורמונים גבוהים כבר בתחילת המחזור, והרופאה המליצה לקחת החודש גלולות נגד היריון, כדי להרגיע את המערכת. אני תוהה אם לעשות שוב צילום רחם ופתיחה, אם יש טעם בכלל. יכול להיות שבגלל הגיל, לא אוכל לקחת הורמונים. עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד