מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצוצרה ימנית סתומהחגית25/01/2013
אלה הן תוצאות צילום הרחם שלי: גודל וצורת חלל הרחם בגדר הנורמה.
הודגמו שתי חצוצרות תקינות.
נראה מעבר חומר ניגוד דרך החצוצרות והתפשטות מעט מוגבלת בחלל האגן משמאל.
מימין כמעט ואין מעבר והיתפשתות.
הרופא אמר שחצוצרה ימנית סתומה. מה ניתן לעשות? האם חייב ניתוח לפתיחת חצוצרה? האם אזדקק להזרעה מלאכותית כדי להיכנס להיריון - מנסה כבר שנה וחצי בת 39 אחרי הריון ספונטני ולידה טבעית. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה ימנית סתומה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו27/01/2013הצילום מעיד לכאורה על בעיה מימין, עם בעיה קלה משמאל- יתכן טכני ויתכן שאכן בעיה מיכנית (הדבקויות)
כדאי לפנות עם הצילום לרופא מטפל
תיאורטית ניתן לנסות להדגים טוב חותר ע"י צינטור סלקטיבי של החצוצרות
לגבי הריון- במידה ולא תהרי ספונטנית עליך לפנות למומחה לפוריות לגבי אופו הטיפול- הזרעות או IVF בהתאם לחומרת החסימה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי אותו סיפור ואותן השאלות
אני28/01/2013הי, אני בת 37 עברתי לידה אחת רגילה תקינה בגיל 34. לפני 9 חודשים עברתי הריון מחוץ לרחם שנתקע החצוצרה י מינית. והוסר ע" זריקת המסה. לאחר חודשיים ניסינו שוב להיקלט ול שווא.רופא נשים הפנה אותי לצילום רחם שביצעתי היום ב לניאדו.ואני גם יצאתי בוכה מהתוצאה בלילהבין הרבה: " צואר מקוצר. רחם עם
שוליים משוננים.ללא פגמי מילוי. חצוצרה ימנית הודגמה חלקית ללא פיזור. חצוצרה שמאלית לא הודגמה. אשמח לדעת מה הפרוש? והאם יש צורך שבעלי יבצע בדיקת זרע או שהבעיה אצלי רק? תודה, המודאגת והעצובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי אותו סיפור ואותן השאלות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו03/02/2013בדיקת זרע רצוי לבצע בלי קשר- מהוה חלק מבירור אי פוריות
לגבי צילום הרחם- ימין חסום קרוב לודאי בגלל ההריון מחוץ לרחם
לגבי שמאל- רצוי לנסות לפתוח בצינטור
אם לא יפתח- עליך לפנות לטיפולי הפריה חוץ- גופית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)