מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם-האם לעשות?אהובה31/01/2013
שלום,
אני בת 29 בעלי בן 38 , הריתי הריון ספונטני לאחר נסיונות טבעיים של שנה ו-4 חודשים אך לצערי העובר נפל בשבוע 10(הפסיק להתפתח בשבוע 6).עברתי הפלה עם ציטוטק לנרתיק.מאז עברה שנה של נסיונות טבעיים להרות-ללא הצלחה,עברתי 3 הזרעות עם איקקלאמין ו-2 הזרעות עם גונל+אורביטל-ללא הצלחה! עשיתי על דעת עצמי היסטרוסקופיה ויצא תקין לחלוטין.הרופא המטפל שלי לא ממליץ על צילום רחם מפני שכבר הריתי בעבר ולא עברתי גרידה,מה דעתכם? אשמח לתגובות.....תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף ששכחתי לציין
אהובה31/01/2013ד"ר גולדשמיט היקר שעשה לי את ההיסטרוסקופיה טען כי בצד אחד של אחת השחלות ראה בועות אוויר ולכן חצוצרה אחת בטוח פתוחה,אני יודע ואינו בטוח לגבי השנייה.....תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם-האם לעשות? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו03/02/2013צילום רחם מהוה חלק מבירור אי פוריות
רואה שעברת היסטרוסקופיה שהינה בדיקה יותר מהימנה לגבי חלל הרחם
למעשה ההחלטה לשלוח לצילום הינה של רופאך המטפל
אם מיועדת ל- IVF אין הצדקה
אם קיימת כוונה להמשיך בהזרעות, ניתן לשקול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)