חצוצרות מלאות בנוזלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרות מלאות בנוזלים
    רעות
    27/03/2013

היי, בת 25 ,ילדתי לפני 4 שנים ילדה מקסימה הריון ספונטני בניתוח קיסרי שאני בקשתי .
    ומאז לא מצליחה להקלט שוב להריון, עשיתי לפני חצי שנה צילום רחם ובו ראו חצוצרה אחת עם נוזל , ניסתי להקלט עם החצוצרה השנייה "התקינה" ולא הצלחתי, לפני כשבוע הרופא בדק אותי והודיע לי שהחצוצרה השנייה נדבקה ושניהן מלאות בנוזל ושלא תהיה לי ברירה אלה להוריד את החצוצרות ולהתחיל בטיפולי הפריה חוץ גופית, אני מפחדת נורא!!!!! לא רוצה להוריד את החצוצרות!!!! האם אפשר לשאוב את הנוזל? יש עוד טיפולים שאפשר לנסות לפני שמחליטים להוריד את החצוצרות? בבקשה תענו לי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרות מלאות בנוזלים

הוספת תגובה

• חצוצרות מלאות בנוזלים - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    28/03/2013

ניתן לבצע טיפולי UVF בידיעה ששיעור ההריון מופחת ושיעור ההפלות גבוה יותר בהשוואה למצב ללא חצוצרות, ואם לא תהרי אחרי 2-3 מחזורים, לשקול שוב כריתת חצוצרות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרעות

שירן
    17/04/2013

רעות הי,
    האם תוכלי לומר לי כיצד זיהה אצלך הרופא נוזל בחצוצרה? האם בבידקת אולטרסאונד רגילה?
    ועוד שאלה - אילו סימנים יש לנוזל בחצוצרה? כאבים מסוימים? דימום מסוים במחזור?
    תודה רבה לך מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו