חצוצרות סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצוצרות סתומות
    אני
    22/05/2013

שלום רב, בת 38.5, רווקה ללא ילדים ומתחילה בברורים לקראת כניסה להריון. אתמול עשיתי צילום רחם אצל פרופ' ראול המקסים והעדין. נמצא שהרחם תקין ושיש חסימה סינקרמלית דו צדדית. הפרופ' אמר לי שהאפשרויות הן צנתור או ישר להתחיל בטיפולי הפריה. מה מומלץ יותר? הבנתי שלעיתים טיפולי הפריה לא יכולים לעבוד כשיש חסימה כזו, האם נכון הדבר?
    ממה נוצרות החסימות האלו? לא זוכרת שאי פעם סבלתי מדלקת באזור זה. האם יכול להיות קשר לניתוח כריתת מיומה שעברתי לפני כשנתיים?
    אשמח להבין קצת יותר את מצבי, תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצוצרות סתומות

הוספת תגובה

• חצוצרות סתומות - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    22/05/2013

אכן הצילום לא הדגים חצוצרות
    כפי שציינתי יכול להעיד על בעיה טכנית (התכווצות שריר החצוצרה או פקק רירי ), אז בצינטור נתון לפתיחה
    או הדבקות\חסימה אמיתית, ואז תזדקקי ל- IVF
    דלקת אינה בהכרח תסמינית, לפעמים קורית בלי כאב ואז גורמת לסתימה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רוצה להבין...

אני
    22/05/2013

פרופ' יקר, אז לפי הבדיקה שערכת אתמול האם כדאי לי לבקש מהרופא המטפל לעשות צינתור? או שכדאי ישר להתחיל בטיפולי הפריה בשל גילי ובשל כך שבכל מקרה אני עושה זאת דרך תרומת זרע. אני חוששת להתחיל בטיפולי הפריה שלבסוף לא ייצלחו בשל החסימה.
    תודה על התייחסותך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רוצה להבין... - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    22/05/2013

הייתי ממליץ על צינטורי, כיוון שחשוב לדעת מה יש בהמשך החסימה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו