מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטלו לי צילום רחם בכללית ואני בדרךנועה שאין כמו03/10/2013
לכל הבנות בפורום: רופא הנשים המטפל שלי הפנה אותי לצילום רחם והמליץ בחום על ד"ר טוגנדרייך. קבעתי תור ל 7/10/2013 . התור בוטל. כשהתקשרתי לברר נמסר לי "המכון לא מבצע יותר צילומי רחם" התקשרתי בטלפון לד"ר טוגנדרייך, להפתעתי היה סבלן , הסביר לי שהקופה החליטה לסגור השרות בגלל צמצומים וגרעונות כספיים. התחליף של הקופה מכון הרנטגן בבית חולים תה"ש. תנסו בנות יקרות לקבל שם תור או לברר מי הרופא המבצע - לא ניתן (לא זה ולא זה). אז שימשיכו לצמצם- אני מינואר במכבי וממליצה למי שעוד לא עברה לחשוב בכיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
מתוסכלת13/10/2013אלה היקרה,
בתור נציגת הכללית. מול כל הטענות המופנות כאן כנגד הקופה. תוכלי לספק לנו תשובות?
איך ייתכן שכל כך הרבה נשים יש את אותה הבעיה ואין פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עוברת למכבי
מירה07/10/2013הי,
גם לי קרה בדיוק אותו הדבר.
כתבתי מכתב למשרד הבריאות ולמנכ"ל הכללית. נראה אם יתייחסו לזה.
בכל מקרה, גם אני עוברת למכבי בינואר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נפלתי קורבן לכללית
ליאת08/10/2013גם אני חיכיתי 3 חודשים לתור שנקבע ב-14.10 ובוטל לי. אחרי שבוע וחצי של עצבים ומריטת עצבים עם נציגי כללית למיניהן שאחת אף הפנתה אותי לתל השומר ואמרה שאין בעיה לקבל טופס 17. הלכתי לקחת טופס 17 לתל השומר ואז נאמר לי שיש וועדה שצריכה לאשר את הטופס לפני שיתנו לי ולכן סיפרתי את הכל בטופס בקשה. אני חצי שנה בכללית ומצטערת על הרגע שעברתי ממכבי. עוד 3 חודשים עד ינואר בכללית ואתחרפן!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מעצבן
מתוסכלת13/10/2013אותו הסיפור. את לא לבד. לא מבינה איך ממשיכים לתת לזה לקרות.
אני כל חיי בכללית. ובהחלט שוקלת לעבור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)