מה מיוחד בבדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מיוחד בבדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך?
    חן אידי
    28/10/2013

שלום לכולן,
    לצערי, הרופא שלי ביקש שאעשה את הבדיקה הזוועתית של צילום רחם.
    קראתי כתבות ותאורים מזעזעים על כאבי התופת והטראומה שנשים עוברות מהבדיקה הזו ורק מלקרוא את המילים כבר התהפכה לי הבטן...
    חברה שלי המליצה לי לעשות את הבדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך וראיתי שיש עוד בנות שממליצות עליו.
    רציתי לדעת על בסיס מה ההמלצות? כלומר, האם הוא משתמש בכלים עדינים יותר? גמישים יותר? או שהכוונה כאן היא ליחס הרופא, העדינות וההתייחסות למטופלת?
    או אולי שניהם- גם מקצועיות וגם אדיבות?..
    אשמח לשמוע מבנות אחרות...

בנוסף, יש לי סף רגישות גבוה לכאב- האם אוכל לבצע את הבדיקה הזו בהרדמה מלאה או בטשטוש (כמו שעושים בדיקות בכיבה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בצעתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך

רוית
    29/10/2013

אני חברת קופ"ח מכבי. לא הייתי מודעת לפסטיבל שנשים עושות מהבדיקה. הגעתי בבוקר למכבי השלום בת"א עברתי את הבדיקה שהייתה תקינה והמשכתי לעבודה. רק בהמתנה כשנפגשתי עם בנות אחרות הבנתי שיש פניקה סביב הבדיקה שכנראה נובעת מסיפורי עבר. ממש לא כואב, קצת אי נוחות בבטן תחתונה. בכל מקרה כשביררתי היכן לבצע מסתבר שבמכבי זה רק טוגנדרייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצעתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך

רוית
    29/10/2013

אני חברת קופ"ח מכבי. לא הייתי מודעת לפסטיבל שנשים עושות מהבדיקה. הגעתי בבוקר למכבי השלום בת"א עברתי את הבדיקה שהייתה תקינה והמשכתי לעבודה. רק בהמתנה כשנפגשתי עם בנות אחרות הבנתי שיש פניקה סביב הבדיקה שכנראה נובעת מסיפורי עבר. ממש לא כואב, קצת אי נוחות בבטן תחתונה. בכל מקרה כשביררתי היכן לבצע מסתבר שבמכבי זה רק טוגנדרייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני בכללית-אני יכולה לעשות אצלו

אידי חן
    29/10/2013

ראשית, תודה על תשובתך...
    אני עד עכשיו שמעתי רק נעים שצרחו ואיבדו את ההכרה מרוב כאבים ואיפלו היו צריכים להפסיק ולבוא בפעם אחרת מרוב כאבים.... אז נעים לשמוע שיש כאלו שזה עבר אצלהם בשלום.
    שנית-אם אני בכללית-אני יכולה לעשות אצלו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו