מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה מיוחד בבדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך?חן אידי28/10/2013
שלום לכולן,
לצערי, הרופא שלי ביקש שאעשה את הבדיקה הזוועתית של צילום רחם.
קראתי כתבות ותאורים מזעזעים על כאבי התופת והטראומה שנשים עוברות מהבדיקה הזו ורק מלקרוא את המילים כבר התהפכה לי הבטן...
חברה שלי המליצה לי לעשות את הבדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך וראיתי שיש עוד בנות שממליצות עליו.
רציתי לדעת על בסיס מה ההמלצות? כלומר, האם הוא משתמש בכלים עדינים יותר? גמישים יותר? או שהכוונה כאן היא ליחס הרופא, העדינות וההתייחסות למטופלת?
או אולי שניהם- גם מקצועיות וגם אדיבות?..
אשמח לשמוע מבנות אחרות...
בנוסף, יש לי סף רגישות גבוה לכאב- האם אוכל לבצע את הבדיקה הזו בהרדמה מלאה או בטשטוש (כמו שעושים בדיקות בכיבה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצעתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך
רוית29/10/2013אני חברת קופ"ח מכבי. לא הייתי מודעת לפסטיבל שנשים עושות מהבדיקה. הגעתי בבוקר למכבי השלום בת"א עברתי את הבדיקה שהייתה תקינה והמשכתי לעבודה. רק בהמתנה כשנפגשתי עם בנות אחרות הבנתי שיש פניקה סביב הבדיקה שכנראה נובעת מסיפורי עבר. ממש לא כואב, קצת אי נוחות בבטן תחתונה. בכל מקרה כשביררתי היכן לבצע מסתבר שבמכבי זה רק טוגנדרייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך
רוית29/10/2013אני חברת קופ"ח מכבי. לא הייתי מודעת לפסטיבל שנשים עושות מהבדיקה. הגעתי בבוקר למכבי השלום בת"א עברתי את הבדיקה שהייתה תקינה והמשכתי לעבודה. רק בהמתנה כשנפגשתי עם בנות אחרות הבנתי שיש פניקה סביב הבדיקה שכנראה נובעת מסיפורי עבר. ממש לא כואב, קצת אי נוחות בבטן תחתונה. בכל מקרה כשביררתי היכן לבצע מסתבר שבמכבי זה רק טוגנדרייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני בכללית-אני יכולה לעשות אצלו
אידי חן29/10/2013ראשית, תודה על תשובתך...
אני עד עכשיו שמעתי רק נעים שצרחו ואיבדו את ההכרה מרוב כאבים ואיפלו היו צריכים להפסיק ולבוא בפעם אחרת מרוב כאבים.... אז נעים לשמוע שיש כאלו שזה עבר אצלהם בשלום.
שנית-אם אני בכללית-אני יכולה לעשות אצלו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)