צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    מוריה
    05/03/2014

ד"ר שלום,

לפני 3 חודשים לאחר סיום הווסת יצאה לי באמבטיה חסימה שהייתה לי בחצוצרה(לא ידעתי שיש לי חסימה בחצוצרות) כנראה הייתה מחצוצרה ימנית. לאחר מכן עשיתי מעקב ביוץ וראיתי שאני מבייצת במשך חודשיים בצורה סדירה מהחצוצרה הימנית.
    בחצוצרה השמאלית כנראה יש גם חסימה. לא מבייצת ממנה כלל. ונאמר לי שאם הייתה חסימה באחת בטח יש גם בשניה, וצריך לעשות צילום רחם.
    יש לציין שאני עם בעיית וגיניסמוס, מה שמקשה עליי מאוד פיזית ונפשית.
    אני שמעתי שאפשר לבצע את הצילום וגם את הניתוח בהרדמה מלאה בב"יח אסותא רמת החייל.
    האם ניתן לראות חסימה בחצוצרה באולטרסאונד רגיל? או שחייב צילום רחם?
    החודש המחזור שלי מאחר כמעט בשבוע , כנראה בגלל שלא בייצתי עקב החסימה. בדיקת הריון שלילית. האם יש טעם ללכת לרופא נשים לפני קביעת תור לצילום רחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• צילום רחם - תגובה

פרופ' ראול אורביטו
    05/03/2014

סונר לא מזהה חצוצרה בחצוצרה, רק צילום
    כדאי שתיוועצי עם רופא מטפל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם - תגובה

ד``ר דניאל טוגנדרייך
    06/03/2014

סיפור החסימה שנפתחה באמבטיה לא ברור.
    כדי לקבוע אם החצוצרות חסומות או לא - הבדיקה השכיחה והזמינה היא "צילום רחם וחצוצרות". ניתן לבצע תחת הרדמה כללית , בד"כ מיותר, אם את מאפשרת בדיקה עם מפשק (ספקולום) ניתן בד"כ לבצע את הבדיקה.
    ממליץ שתפני למומחה פריון שיקבע יחד איתך אם קיים צורך לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מוריה
    09/03/2014

בגלל החסימה הזו אני סובלת מתופעות נלוות שמקשות עליי בתפקוד יומיומי..
    יש לי בחילות מידי פעם או שלשולים , כאבים באגן , חוסר תיאבון וכאבים בצידי הבטן.
    כאבי ווסת חזקים . האם יש אפשרות לרופא מטפל לתת לי אנטיביוטיקה או משהו אחר כדי להקל עליי עד שאגיע לצילום רחם וניתוח להוצאת החסימה?
    אם אי אפשר לראות זאת באולטרסאונד אז כיצד ניתן לאמת זאת שזה בגלל החסימה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו