מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ivf או פתיחת חסימות - לטוגנדרייךרותי25/03/2014
שלום רב,
לפני כחודש עשיתי צילום רחם הממצאים היו -
חלל רחם תקין
לא נצפה מעבר נוזל בצד שמאל כלל
בצד ימין מעבר חלקי ביותר
הרופא שהזמין את הבדיקה רואה בממצאים 2 חצוצרות חסומות וחלל רחם תקין והמליץ ללכת לטיפולי ivf ולא לפתיחת החצוצרות.
המלצתו לא לפתוח את החסימות נובעת מחשש שמאחורי החסימות נמצא חומר דלקתי (לפני שנה עברתי גרידה עם פרפורציה שהובילה לניתוח לפרוטומי גדול עקב דימום פנימי) שעלול להזיק לחלל הרחם ולפגוע בסיכויי קליטת הריון.
אני בת 36.5 (4 הריונות ספונטניים בעבר) הפרופיל ההורמונלי שלי תקינים והמחזור סדיר אך קצר משהיה בעבר.
ההעדפה שלי היא דווקא לשקם את הפריון שלי באמצעות טיפול פתיחת חצוצרות על פני הפריה חוץ גופית במחשבה שכך אוכל להרות בסופו של דבר. שאלתי היא האם אכן יש סיכויי פגיעה בחלל הרחם\קליטת הריון לאחר פתיחת החצוצרות ואם כן מהם להערכתך בתווך של 3 שנים מאז ההליך?
מתנצלת על האורך ניסיתי לפרוס את מיטב הנתונים...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf או פתיחת חסימות - לטוגנדרייך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/03/2014לא אמור לפגוע
ואם תתגלה חסימה רחיקנית, למעשה אינפורמציה חשובה לעתיד הפריוני
צינטור יכול לפתור את בעיתך או להקנות אבחנה יותר טובה
בכל מקרה, אם לא מצליח, אכן הפתרון הוא IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)