טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני שנה וחצי עשיתי צילום רחם וצינטור עקב חצוצרות חסומות. החצוצרות נסתמו כנראה כתוצאה מניתוח קיסרי שעברתי בלידה האחרונה. במכתב נכתב:משמאל ניסיון רקנליזציה המוליך המתכתי אינו עובר מעבר לחלק הקריבני של החצוצרה.בהזרקה סלקטיבית לאחר ניסיון הרקנליזציה מופיע אינטרווציה עם וונגם אגם אך גם מעבר ופיזור דרך החצןצרה. בצד ימין לא הצליחו לצנתר. (עקב החלשות הדופן-והציעו לבוא פעם נוספת) לאחר חצי שנה בה לא הריתי הפנו אותי לIVF. שאלתי היא:האם לא כדאי לי להתעקש על ניסיון נוסף של צינתור?הרופאים ביחידה מתנגדים מאוד לצינתור מסיבות לא מובנות.(אומרים שרוב הסיכויים שיחסם שוב וכו) האם יש עם מי להתייעץ בנושא?(אני בת 33 ובעברי שתי לידות) תודה, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר