טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 35 חצי שנה אחרי הפלה עקב האיון שלא התפתח בשבוע 8 עשו גרידה כבר אחרי 5 הזרעות שלא צלחו אתמול עשיתי צילום רחם וחצוצרה שמאלית היתה בתומה ושיחרורו אותה אני ממש לקראת ביוץ בימים קרובים היום מחר מחרתיים ממש קרוב הרופא דלי לא מסכים לעשות הזרעה ואותר שהוא מחכה מחזור אחד אחרי צילום רחם אני יודעת שמומלץ לעדות טיפול דווקא אחרי הצילום כי הכל נקי ומשוחרר האם יש הגיון במה שרופא דלי אומר? לא אוצה לפספס עוד חודש סתם האם כדאי להתעקש על הזרעה עוד החודש? אשמח להמלצה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר