מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה דמית מעל שבועאורלי01/07/2014
שלום רב,
ביום שלישי שעבר, לפני שבוע, עברתי צילום רחם ב"שרון" פ"ת. הבדיקה גילתה חצוצרות חסומות. היה ניסיון לפתוח את השמאלית ללא הצלחה ואילו הימנית נפתחה. קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה אופולודקס. כשחזרתי הביתה היו כאבים ודימום כמו יום ראשון של ווסת. למחרת אין דימום. ביום השלישי התחילו הפרשות דמיות כמו יום אחרון של הווסת. בנוסף התלוו לכך כאבים כמו התכווצויות חזקות ברחם ובחצוצרות בעיקר צד שמאל. הלכתי לגינקולוגית והיא אמרה שזה אופייני לאחר צילום . למעשה, כשבוע אחרי יש לי עדיין כאבים, והפרשות דמיות כמו של ווסת אחרונה. בניגוב נראים גם חתיכות דם קטנות. הדם צבעו אדום ולעיתים חום. סיימתי את האנטיביוטיקה לפני שלושה ימים. אני יודעת שצריך לשים לב לחום ודימום מסיבי. לפי התיאור שתארתי האם הסימנים הם נורמלים ואם כן עד מתי ? או שמא יש לי שם כלי דם קטנים פגועים ??? בנוסף הבנתי שפתיחת חצוצרות היא לעיתים משהו טכני בלבד וכי השחלה עצם זה שנסתמה היא כבר אינה מתפקדת כמו תנועת הריסים שנפגעת. האם זה נכון ? ואם כן אז למה אנו מנסים בכלל ???
מחכה לתשובותיך. חרדה מאוד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית מעל שבוע - תגובה
פרופ' ראול אורביטו01/07/2014רצוי שתפני לבדיקה חוזרת אצל רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)